kliba kazkiek ir musu rankena. Klibejo kai kilnojau parduotuvej ir nauji

As laiptais nuvaziuoju uzvaziuoju,tai nesistebiu,kad rankena kazkiek issiklibina
QUOTE(leilutee @ 2011 07 25, 23:32)
Sveikos mamytės, planuojam ir mes Muriuką pirkti, tik pasakykit at vaikučiui miegoti sportinuke bus patogu, kažkaip vis žiuriu kad tas buomelis, o kaip vaikiuką paversti ant šono miegoti, juk dar tie diržai? o tada dar žiemą????
patarkit?
mano vaikinui patogu, aisku, kai jau dickis reikia mieganciam tinkamai kojas sudeliot, nes siek tiek svyra, pakojukas susiaurintas, o ir sunus ne is mazuju.
Buomelis superinis, mano vaikinui jis patiko nuo pat mazu dienu

O buomelis puikiai issiima, jis ant gumutes papildomai laikosi,nesunku ar ant sono, ar pakojy buomeli isemus palikt,arba visiskai nuimt. As dirzus tik maziukui dejau, didesniam pilnai pakanka buomelio, neiskrenta vaikas.
ANt sono mano vaikas miega tik neveziojamam vezime, tada ir buomelis nereikalingas, bet jei vezioju - nei vieno savo vaiko ant sono sportinuke neguldziau ir neguldau. Ant sono gali ramiai miegot tik ramioj padety, o ne kai tave per visa miesta veza
Dirzu sociai bet kuriuo metu laiku, ir su kombinezonais ir kailiniais vokais
Ziema buomelio mes isvis nenaudojom, dejom kailini voka, o dirzais prisegdavau tik per pilvuka, taip prisegtam ir miegot ne problema, gali vartytis ir ant sono ir kaip nori