Mergaites, o sportinukas susilanksto su sportine dalimi ar lankstosi tik vaziuokle, nuemus sportine dali ?
susilanksto ir kartu, tik tada sportinukas turi ziuret i prieki
Bet kai musu bagazine maza, tai man kompaktiskiau atskirom dalim susidet

Sveikos mamytes, dziaugiuosi musu Mura. 5 men. pavazinejome lopsyje ir manau, kad jau po truputi reiks kraustytis i sportine dali. Pabandziau paguldyti namie, tai mazajm nelabai patiko nauja aplinka, bet tikiuosi pripras.
Tik va iskilo klausimelis ka geriau pirkti, tiksliau ar tik spec vokelis tinka. Ar bus pataogu ir kitoks. Man labiau noretusi vilnonio su vilna nei per silta nei per salta
Bet ar netrukdys buomelis
. Gal pasidalinsite patirtimi, gal ka pasiulysite savo. 
Tik va iskilo klausimelis ka geriau pirkti, tiksliau ar tik spec vokelis tinka. Ar bus pataogu ir kitoks. Man labiau noretusi vilnonio su vilna nei per silta nei per salta

tinka bet koks vokelis, kuris turi 5 tasku saugos dirzu skylutes. Mes turim ir vilnoni, ir maxi cosi vokeli, ir spec Mura vokeli - kombinezona.
Ziema buomelio isvis nedejau, tik segiau per pilvuka dirzu, neiskrito vaikas, buomeliui nelabai yra vietos, jis per virsu neissitraukia, o po voku pupso atsikises
Ziemai su Muros kombinezonu mano akimis mazam leliukui per salta, as ji naudoju pavasari - rudeni, su juo galima ir buomeli det. Ugtelejusiam vaikui kombinezonas patogiau, nei kailinis vokas, nes i kailini maniskis jau sunkiai telpa, be to su purvinais slapiais batais jau nelipsi. Jei vis dar ziema vazinesim - naudosim Muros kombinezona, didesnis vaikas, tai gal nesusals, vis silciau, kai ant petuku ar kojyciu vaziuojat kazkas uzmesta. Pledu nepripazista nuo mazu dienu, viska nusispardo, ismeta uz borto
Tad kombinezonas man buvo issigelbejimas, uzsegi uztrauktukus ir tegul spardosi kiek nori
Ziema buomelio isvis nedejau, tik segiau per pilvuka dirzu, neiskrito vaikas, buomeliui nelabai yra vietos, jis per virsu neissitraukia, o po voku pupso atsikises

Ziemai su Muros kombinezonu mano akimis mazam leliukui per salta, as ji naudoju pavasari - rudeni, su juo galima ir buomeli det. Ugtelejusiam vaikui kombinezonas patogiau, nei kailinis vokas, nes i kailini maniskis jau sunkiai telpa, be to su purvinais slapiais batais jau nelipsi. Jei vis dar ziema vazinesim - naudosim Muros kombinezona, didesnis vaikas, tai gal nesusals, vis silciau, kai ant petuku ar kojyciu vaziuojat kazkas uzmesta. Pledu nepripazista nuo mazu dienu, viska nusispardo, ismeta uz borto

QUOTE(Sarr @ 2011 09 05, 23:48)
Bet ar netrukdys buomelis
. Gal pasidalinsite patirtimi, gal ka pasiulysite savo. 

Buomelio dar nei karto nesu uzdejusi, nes vokeyje yra skyles per kurias persiveria dirzai ir vaikuti jais prisegu.
QUOTE(giedre-marija @ 2011 09 10, 17:00)
Sveikutes mamytes. Patarkite ar geriau pirkti Mura3 ar 4?
Ir dar toks klausimukas, kur galima nusipirkti Maxi cosi tik lopsiuka su remu ir autokedute?
Ir kokios naujausios spalvos 2011?
Ir dar toks klausimukas, kur galima nusipirkti Maxi cosi tik lopsiuka su remu ir autokedute?
Ir kokios naujausios spalvos 2011?
As tai siulau Mura 4, man labai patogu. Ir netgi pardaveja mum siule imti su 4 ratais, as pati esu smulki, tai ji is karto pasake kad su trim ratais butu sunkiau ji islaikyti, kai pvz nuvaziuoti nuo borteliu, nes reiktu islaikyti vezimuka ant vieno rato.
Spalvos
QUOTE(NinaAtina @ 2011 09 10, 21:24)
As tai siulau Mura 4, man labai patogu. Ir netgi pardaveja mum siule imti su 4 ratais, as pati esu smulki, tai ji is karto pasake kad su trim ratais butu sunkiau ji islaikyti, kai pvz nuvaziuoti nuo borteliu, nes reiktu islaikyti vezimuka ant vieno rato.
Spalvos
Spalvos
briedas

triratis kuo puokiausiai laikosi.
plius jis manevringesnis.
QUOTE(zirzia @ 2011 09 10, 21:02)
Tik uz 3

4 kai susidubliuoja abu ratai kertasi ir sunkesnis ir manevringumas mazesnis,kadangi pirma pirkau 4 ,bet po puses metu pardaviau ir nusipirkau 3 tai drasiai galiu tvirtinti yra daug manevringesnis ir lengvesnis .
Zodziu as tik uz 3 vienareiksmiskai

QUOTE(giedre-marija @ 2011 09 10, 22:18)
Ačiū labai jums už patarimus
. Man irgi labiau norisi Mura3. Bet kur man rasti pirkti tik lopšį ir autokėdutę? Kotrynoj neparduoda, dar kažkurioj parduotuvėj klausiau irgi ne. O sportinuką aš Maclareną turiu tai man kaip ir nereikia tos sportinės dalies.

Na vargiai taip kas nors nores parduot,nes nebus kur sportines dalies kist,nauju taip pat neparduoda,tad teks visas 3 dalis pirkt o veliau kaip isaugsit lopsi su kedute parduot ir pasilikt maclarena

Sekmes apsisprendimuose

QUOTE(giedre-marija @ 2011 09 10, 17:00)
Sveikutes mamytes. Patarkite ar geriau pirkti Mura3 ar 4?
As saviskiu Mura 3 patenkinta

nenusipirksit

QUOTE(NinaAtina @ 2011 09 10, 21:24)
nesamone, mano vaikinas 13 kg, be problemu ir nulipam ir uzlipam ant bortelio, vezimas nevirsta, stabilus, ratas dvigubas, o ne viengubas, todel nera jokiu keblumu