Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(1270 @ 2011 01 03, 18:15)
Kiek prisimenu, man šie irgi nepatiko, vien įkyriai saldus melionų kvapas.

Na, man ne asmeniškai melionais, bet greipfrutais daugiausiai trenkia. Prieš kokius porą metų tikrai labai skanūs atrodė, dėvėjau visą vasarą. Deja, grįžus į Lietuvėlę, kažkaip nustojo kvepėti ir pasidarė įkyriai arbūziniai-agurkiniai. Ir galvą, ir skrandį įsiskausta pasipurškus ant odos. Nors iš buteliuko lyg ir nieko... Oh well... mellow.gif

Dar prie to paties... Taip mokykloj ir pirmus porą kursų universitete mylėjau šiuos:
user posted image
Pranešiojau be pertraukos gal kokius penkerius metus. Mano signature kvepalai buvo, t'sakant. O dabar vargšas 100 ml buteliukas stovi nebenaudojamas. Irgi patapo įkyrūs, tiesiog nebegaliu pakęsti. Nors verk. cry.gif
Atsakyti
Davidoff Cool water ir Paris Hilton
Atsakyti
QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 01 06, 22:19)
Davidoff Cool water ir Paris Hilton

Dėl Cool water sutinku. Man jie grynas tualeto gaiviklis.
Atsakyti
Thierry Mugler - Angel ir Christian Dior - J'adore.

Per daug aštru, stipru, migreniška.
Atsakyti
Chanel 5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niunyte @ 2011 01 10, 12:43)
Chanel 5  doh.gif

Nu ir ko daba teip baisiai???
Atsakyti
Gyvenchy Organza schmoll.gif
Atsakyti
Givenchy "Organza"
Lancome "Poeme"
Cacharel "Anais Anais"
Atsakyti
Prisiminiau dar vienus. Kai svečiavausi pas tetą Anglijoje, padovanojo jai kažkas Dolce & Gabban D&G.
user posted image
Nei man, nei jai visai nepatiko. Aldehidai kartu su tuo sandalmedžiu, kuris man, beje, iškart lindo, ir dar su baziliku visai nesiderino tarpusavyje. Skaičiau Fragrantikoje, jog žmonėm tai lengvas, švelnus aromatas...na, o man tiesiog nosį rietė. schmoll.gif Gėda net prisipažint, bet naudojom kaip oro gaiviklį, nes mano kambaryje po buvusių gyventojų paliko žolės kvapas... doh.gif
Atsakyti
user posted image
Thierry Mugler Womanity
Atsakyti
[Chloe EDP, pati nesikvepinciau ir niekada nepagirciau kitos moters jais kvepiancios biggrin.gif
Antipatija nuo pat pirmo pasiuostymo, keliskart bandziau draugautis, bet nei pro kur. g.gif Tai kam vargti, kai tuo tarpu yra tiek geru kvepalu bigsmile.gif

visuomet pries taip kalbant, reiktu dadet zodeli MAN( nepatinka). o ne siulyt niekam tokiais nesikvepint. labai gali but, kad pati siu kvepalu nemegeja irgi kazkam slyksciai kvepia issikvepinus savo megiamais kvepalais. tarp kitko, visai negiriu Chloe kvepalu, turejau ir per varga iskankinau buteliuka, bet komplimentu susilaukdavau gan nemazai.
Atsakyti
QUOTE(Atati @ 2011 01 10, 13:17)
Thierry Mugler - Angel ir Christian Dior - J'adore.

Per daug aštru, stipru, migreniška.

Pritariu visu 100proc. Stiprus, slegiantys...
Atsakyti