Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(rasule5555 @ 2011 02 07, 17:26)
De Molinard Habanita schmoll.gif

drinks_cheers.gif
paliko įspūdingą neigiamą įspūdį - asociacijų net rašyti nesinori, o mintis išreiškiu tik todėl, kad aukų nebūtų tarp aklai prisipirkusių.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 09, 09:27)
drinks_cheers.gif
paliko įspūdingą neigiamą įspūdį

Siaubingai nepakraupino, bet irgi: drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 09, 07:27)
drinks_cheers.gif
paliko įspūdingą neigiamą įspūdį - asociacijų net rašyti nesinori, o mintis išreiškiu tik todėl, kad aukų nebūtų tarp aklai prisipirkusių.

Šiaip pritariu, kad tikrai ne kiekvieno nosiai ir ne kiekvienam skoniui drinks_cheers.gif O man pačiai tai viena iš naujausių meilių smile.gif

Rusma, nebelabai pamenu tavo kvepalyno, bet man susidarė įspūdis, kad rytietiškų, smilkalinių, sunkesnių pati nelabai ir temėgsti?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 09, 10:20)
Šiaip pritariu, kad tikrai ne kiekvieno nosiai ir ne kiekvienam skoniui drinks_cheers.gif  O man pačiai tai viena iš naujausių meilių smile.gif

Rusma, nebelabai pamenu tavo kvepalyno, bet man susidarė įspūdis, kad rytietiškų, smilkalinių, sunkesnių  pati nelabai ir temėgsti?

Dėl sunkesnių - taip, pirmenybę teikiu lengvam kvapui.
Dėl rytietiškų ir smilakalinių - turiu nemažai tokių, pasirinkimą apsprendžia kiti, smulkesni dalykai nei grupė.

Yra atskiros natos ar jų pateikimo būdai kuriems tikrai kategoriškai sakau ne. Tai šituose kvepaluose man tiek animalistiškai vulgarios saldžios odos, kad daugiau net neįdomu ko dar yra.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 09, 12:35)
Dėl sunkesnių - taip, pirmenybę teikiu lengvam kvapui.
Dėl rytietiškų ir smilakalinių - turiu nemažai tokių, pasirinkimą apsprendžia kiti, smulkesni dalykai nei grupė.

Yra atskiros natos ar jų pateikimo būdai kuriems tikrai kategoriškai sakau ne. Tai šituose kvepaluose man tiek animalistiškai vulgarios saldžios odos, kad daugiau net neįdomu ko dar yra.

Aišku smile.gif Kiekvienas turim savo baubus smile.gif
Aš irgi nemažai natų nemėgstu. Netgi nekaltų ir daugelio dievinamų. Ir kažkuri tokia nata kompozicijoje gali visą kvepalų grožį sugadinti...

O jei kalbant apie konkrečius kvapus, kuriais nenorėčiau kvepėti, tai būtų Lancome Tresor (apibūdinčiau jį senamadiškai nuobodus). Ir Guerlain Jicky EDP (per daug jau jie animalistiniai mano nosiai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 vasario 2011 - 13:15
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 09, 13:58)

O jei kalbant apie konkrečius kvapus, kuriais nenorėčiau kvepėti, tai būtų Lancome Tresor (apibūdinčiau jį senamadiškai nuobodus). Ir Guerlain Jicky EDP (per daug jau jie animalistiniai mano nosiai).

Tresor man irgi ilgą laiką buvo parfumerinis keiksmažodis - atrodė, baisiau jau nebūna. Dabar - nieko ypatinga. Galiu kvėpintis, matyt uoslė pasikeitė. Bet daug kuo, kas anksčiau labai patiko - nebegaliu schmoll.gif. Jau vėl susiruošiau į išparduotuvę su pilnu krepšiu.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 09, 14:25)
Tresor man irgi ilgą laiką buvo parfumerinis keiksmažodis - atrodė, baisiau jau nebūna. Dabar - nieko ypatinga. Galiu kvėpintis, matyt uoslė pasikeitė. Bet daug kuo, kas anksčiau labai patiko - nebegaliu  schmoll.gif. Jau vėl susiruošiau į išparduotuvę su pilnu krepšiu.

Pati Tresor baisiais nepavadinčiau, tiesiog nepatinka ir tiek. Kažkam matyt jie labai gražūs (bet tikrai ne man).

Aš su neviltimi žiūrėjau į tavo pardavinėjamus Cartier Panthere smile.gif Jau kaip norėčiau galėti jais kvėpintis, deja, purškiamo varianto pati naudoti negalėčiau (yra kai kas viršutinėse natose, kas man netinka doh.gif , tai tenkinuosi PP miniatiūriomis).

O uoslė turbūt ne vienai iš mūsų keičiasi ir keičiasi. Ir uoslė, ir skonis.
Atsakyti
Man Tresor gražūs protest.gif Ir Poeme gražūs biggrin.gif Man jie amžini devinto dešimtmečio kvepalai. O va Attraction visai nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 09, 16:44)
Man Tresor gražūs protest.gif Ir Poeme gražūs biggrin.gif Man jie amžini devinto dešimtmečio kvepalai. O va  Attraction visai nesuprantu schmoll.gif

Poeme gražūs, sutinku smile.gif Tik ant manęs, kaip nebūtų keista, gražiau skleidžiasi splash'inis , o ne purškiamas jų variantas.
Su Attraction nesu susidūrusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 09, 12:35)
Tai šituose kvepaluose man tiek animalistiškai vulgarios saldžios odos, kad daugiau net neįdomu ko dar yra.

kaip įdomiai. man Habanita visai ne animališka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 09, 18:55)
kaip įdomiai. man Habanita visai ne animališka  biggrin.gif

Man taip pat lyg ir ne.
Beje, pagalvojau, rusma rašė, jog purkštelėjo tik ant bloterio. Pagal Habanitos pirmąsias natas tikrai nereikia spręsti apie šitą kvapą, vėliau kvepalai tikrai pašvelnėja. Su jų pirmosiomis natomis pati buvau anksčiau apsigavus, ir atmetus, kaip nepatikusį.
Atsakyti
Nežinau, kas darosi, bet pastaruoju metu vis dažniau trokštu... niekuo nekvepėti g.gif
Atsakyti