Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Kvepalams visada reik duoti dar viena sansa. Kaip moterai. biggrin.gif Visada reik testuoti po kelis kartus, o ypac jai kvepalai nepatiko o kiti juose kazka "rado". Nes labai svarbu zinoti kad vieni ir tie patis kvepalai ant to pacio zmogaus gali skirtingai skeistis. Tam gali buti simtoi priezasciu: netinkamas oras, savijauta, nuotaika, menulis ir t. t. Zinau tai is patirties. Kaip as sen dievinu Chanel Penktuka, o dar kokius metus, pusantru atgal, jai man kazkas pasakytu kad netik kvepesiu o ir mylesiu siuos kvepalus - garsiai is duses pasijuokciau. biggrin.gif Buvau simtaprocentaliai isitikinusi kad niekad gyvenime nepamilsiu siuos kvepalus.
Atsakyti
Buvau sestadieni gimines baliuje, dar ne karto nesu gavus tiek daug komplimentu, kad skaniai kvepiu, kaip si karta. O kvepinaus Amouage UBAR.
Atsakyti
v-i-k-a - kvepalus meginu maziausiai 5kart g.gif bet ko gero nepriaugau dar iki tu sipru....nesinori laikyt tu su kuriais nesusidraugauju, geriau atlaisvint vieta ir isigyt kazka mielesnio sirdziai ax.gif
Atsakyti
čia turbūt kaip su alyvuogėm ar austrių valgymu biggrin.gif reikia iki to užaugt. iki šiprų dar ir aš neužaugau. kad gražus šipras jau kartais sugebu įvertint, bet kvėpintis tai oj ne biggrin.gif

nu bet kad Shalimar baisus, tai nereiktų sakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 kovo 2014 - 21:17
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 22:16)
čia turbūt kaip su alyvuogėm ar austrių valgymu  biggrin.gif reikia iki to užaugt. iki šiprų dar ir aš neužaugau. kad gražus šipras jau kartais sugebu įvertint, bet kvėpintis tai oj ne  biggrin.gif

nu bet kad Shalimar baisus, tai nereiktų sakyt  biggrin.gif

Baisus baisus. biggrin.gif

Siprai nuostabus. Pats graziausias pasaulyje sipras (bent jau man) tai Donna Trussardi.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 23:16)
nu bet kad Shalimar baisus, tai nereiktų sakyt  biggrin.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 16, 23:20)
Siprai nuostabus.

nebaisus nebaisus biggrin.gif
šiprai baisūs biggrin.gif
davai susimušam biggrin.gif
tik visai laiko nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 16, 21:20)

pačios jūs tokios user posted image
Atsakyti
vika ar sitie? g.gif
user posted image

as laukiu situ, bet jau beveik esu susiteikus kad nepatiks blush2.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 23:29)
pačios jūs tokios user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 16, 21:29)
davai susimušam  biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 16, 23:30)
as laukiu situ, bet jau beveik esu susiteikus kad nepatiks  blush2.gif :

tas baltas Trussardi man lyg ir Bandito ar Cabochard pusbrolis g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 16, 22:29)
nebaisus nebaisus  biggrin.gif
šiprai baisūs  biggrin.gif
davai susimušam  biggrin.gif
tik visai laiko nėr  biggrin.gif

Visai tu senas padruskes pamirsai. Gal supikti ant taves, ka? g.gif

Siprai nebaisus, ju labai daug visokiu ir jie visi skirtingi, reik tik "savaji" rasti. O Shalimar'u maziau ir ne vienas man netinka.
Atsakyti