Kvepalams visada reik duoti dar viena sansa. Kaip moterai.
Visada reik testuoti po kelis kartus, o ypac jai kvepalai nepatiko o kiti juose kazka "rado". Nes labai svarbu zinoti kad vieni ir tie patis kvepalai ant to pacio zmogaus gali skirtingai skeistis. Tam gali buti simtoi priezasciu: netinkamas oras, savijauta, nuotaika, menulis ir t. t. Zinau tai is patirties. Kaip as sen dievinu Chanel Penktuka, o dar kokius metus, pusantru atgal, jai man kazkas pasakytu kad netik kvepesiu o ir mylesiu siuos kvepalus - garsiai is duses pasijuokciau.
Buvau simtaprocentaliai isitikinusi kad niekad gyvenime nepamilsiu siuos kvepalus.
v-i-k-a - kvepalus meginu maziausiai 5kart
bet ko gero nepriaugau dar iki tu sipru....nesinori laikyt tu su kuriais nesusidraugauju, geriau atlaisvint vieta ir isigyt kazka mielesnio sirdziai
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 22:16)
čia turbūt kaip su alyvuogėm ar austrių valgymu
reikia iki to užaugt. iki šiprų dar ir aš neužaugau. kad gražus šipras jau kartais sugebu įvertint, bet kvėpintis tai oj ne 
nu bet kad Shalimar baisus, tai nereiktų sakyt
nu bet kad Shalimar baisus, tai nereiktų sakyt
Baisus baisus.
Siprai nuostabus. Pats graziausias pasaulyje sipras (bent jau man) tai Donna Trussardi.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 23:16)
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 16, 23:20)
nebaisus nebaisus
šiprai baisūs
davai susimušam
tik visai laiko nėr
vika ar sitie?

as laukiu situ, bet jau beveik esu susiteikus kad nepatiks
:

as laukiu situ, bet jau beveik esu susiteikus kad nepatiks
QUOTE(Galilea @ 2014 03 16, 23:30)
tas baltas Trussardi man lyg ir Bandito ar Cabochard pusbrolis
QUOTE(eglegle @ 2014 03 16, 22:29)
Visai tu senas padruskes pamirsai. Gal supikti ant taves, ka?
Siprai nebaisus, ju labai daug visokiu ir jie visi skirtingi, reik tik "savaji" rasti. O Shalimar'u maziau ir ne vienas man netinka.