Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

šiprai ir šalimaras yra gėlytės prieš visokius smarkiai gyvulinius kvepalus. SL muskusas, Versalio balius ir kiti iš kompanijos. nu dar niekaip nesuvokiu, kas gali kvėpintis pagedusių dantų kvapu blush2.gif biggrin.gif bet neprarandu vilties, kad suvoksiu biggrin.gif
Atsakyti
Galilea pirmi.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 16, 23:33)
Visai tu senas padruskes pamirsai. Gal supikti ant taves, ka? g.gif

...aš geras...ant manęs nieks nepykti... ax.gif
bet tema apie netrokštamus kvepalus, reik į temą pasisakyt? g.gif
man kaip visada - Bandit fear.gif
Atsakyti
Versalio balius neblogi, tik stiproki ir tokie labai rimti kvepalai. Ner juose lengvumo, jie man kaip labai nepatogus sunkus batai. Varginantis bet grazus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 16, 23:38)
Versalio balius neblogi, tik stiproki ir tokie labai rimti kvepalai. Ner juose lengvumo, jie man kaip labai nepatogus sunkus batai. Varginantis bet grazus. biggrin.gif

drinks_cheers.gif Balius jau man nebekelia tokio siaubo kaip anksčiau, turiu miniuką, kartais tepteliu
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 16, 21:33)
... O Shalimar'u maziau ir ne vienas man netinka.

O Shalimar PP taip pat isbandytas?
Atsakyti
tai gal ir man dar yra vilčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 16, 22:56)
O Shalimar PP taip pat isbandytas?

Ir PP ismegintas. Ir ne koncentracijoje esme. Shalimar saldus kvepalai, o tokiu nemegstu.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 16, 21:37)
bet tema apie netrokštamus kvepalus, reik į temą pasisakyt?  g.gif
man kaip visada - Bandit  fear.gif

Nu nu...Bandit?? Puikus, svaiginančiai kerintis kvapas, tik draugaujant su juo gal ir tiktų posakis:"Vaistą nuo nuodo skiria tik dozė"...
Man daug agresyvesnis Gres Cabochard, va čia tai suprantu-tikras banditukas biggrin.gif Nors man irgi patinka thumbup.gif
Aš vis dar netrokštu kvepėt Chanel, nė vienu kad taip labai. Net nervas ima, kad nesusuka jie man galvos verysad.gif Gal dar subręsiu, nors valug metus seniai turėjau, tad kaži, kaži...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 22:57)
tai gal ir man dar yra vilčių  biggrin.gif

Yra yra nail.gif Nenusimink.
Kaip aš iki tų bobutinių kvepalų daaugau, tai ir tu užaugsi. Kažkaip tas domėjimasis kvepalais padarė savo. Tiesiog dabar suvoki, kad kvepalų blogų nebūna ax.gif
Na, bet penktukas kol kas man neįkandamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 16, 21:03)
Kaip as sen dievinu Chanel Penktuka, o dar kokius metus, pusantru atgal, jai man kazkas pasakytu kad netik kvepesiu o ir mylesiu siuos kvepalus - garsiai is duses pasijuokciau. biggrin.gif

Pasirasau krauju. Beje, man regis, penketukas reiklus amziui smile.gif Subresti reikia, visaip. Bet kai jau…. Vieninteliai kvepalai, kuriu vintazo aktyviai ieskociau.

QUOTE(eglegle @ 2014 03 16, 21:33)
tas baltas Trussardi man lyg ir Bandito ar Cabochard pusbrolis  g.gif

ane? bigsmile.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 21:35)
šiprai ir šalimaras yra gėlytės prieš visokius smarkiai gyvulinius kvepalus. SL muskusas, Versalio balius ir kiti iš kompanijos.

gerbiamos damos, jus kalbekite, kalbekite daugiau, ir dar papasakokite, kur tu baisybiu galima rasti (ypac versalio baliu).. kad tik netycia neuzkliuciau……. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 21:35)
šiprai ir šalimaras yra gėlytės prieš visokius smarkiai gyvulinius kvepalus. SL muskusas, Versalio balius ir kiti iš kompanijos. nu dar niekaip nesuvokiu, kas gali kvėpintis pagedusių dantų kvapu  blush2.gif  biggrin.gif bet neprarandu vilties, kad suvoksiu  biggrin.gif

O mane tas geltonai paryškintas sudomino doh.gif.
Tikrai koks nors kvepalas taip kvepia?

Atsakyti