Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(andorinha @ 2014 03 18, 20:20)
QUOTE(Afigena @ 2014 03 18, 18:15)

Ar apie lietuviska vasara kalbate? Praeita vasara, per atostogas PT, buvo 40C, as nesikvepinau, nes net idejos nebuvo, kuo galima kvepintis tokiu karsciu?? Dabar galvoju, be reikalo pardaviau Guerlain Eau de Cologne Imperiale... nes vel atostogos arteja...

Siap tai jo, apie lietuviška. Bet as neivardijau konkretaus metu laiko. Tiesiog kalbėjau apie siltaji sezoną, kuris man asociuojasi su pliusine temperatūra. Ai, kakoj skirtum, žodžiu, BVLGari OMNIA , iskyrus "rudaja mamyte", man maloniau "dėvėti", kai šilta smile.gif. Nors paprastai kone visas vasaras leidžiu ten, kur karsta, atostogų metu kvepinuosi Molecule.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 18 kovo 2014 - 20:37
QUOTE(Galilea @ 2014 03 18, 17:40)
Cornelia - ko nemegstat jau aisku, o kokius megstat? kuom kvepinates ax.gif

kadangi tema apie nemegstancius kvepalus, tai ir parasiau ko enmegstu, ber ziuriu, kad labai jau 'agresyvus' komentarai skraido ir nelabai supratau dle ko smile.gif
o kvepalu, kuriuos megstu turiu
vieni is megstamiausiu mano ELISABETH TAYLOR 'WHITE DIAMONDS', J.STATKEVICIUS, CACHAREL EDEN (tiek tamsiai zalias buteliukas tiek sviesiai zalias, ESTEE LAUDER 'KNOWING' rimtas kvapas, siuo metu kvepinuosi GUCCI 'RUSH' (vieniontlis gucci kvapas, kuris nera, mano manymu vienodas su kitais), beje senas D&G (raudonas buteliukas) irgi geras kvapas ax.gif
gimtadienio proga noreciau sau pasidovanoti TOMO FORD 'WHITE PATCHOULI' blush2.gif

yra ir kt vapu kuriuos megstu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cornelia: 19 kovo 2014 - 11:40
Gucci Envy visa laika buvo labai megstami mano zieminiai kvepalai. Po vaiko gimimo negaliu i juos net ziureti, pykina vien tik i buteliuka paziurejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enia. @ 2014 03 22, 11:43)
Gucci Envy visa laika buvo labai megstami mano zieminiai kvepalai. Po vaiko gimimo negaliu i juos net ziureti, pykina vien tik i buteliuka paziurejus smile.gif

O aš šiuos kvepalus tiesiog įsimylėjau dar studijų laikais. Viena dėstytoja jau taip skaniai wub.gif kvepėdavo, jog sykį nesusilaikiau, nepasikuklinau ir paklausiau biggrin.gif . Pasirodo, tai - GUCCI ENVY. Pamenu, sukrapščiau kone paskutinius bapkius ir pasidovanojau cielą butelką didis.gif . Vaje vaje, kokią klaidą padariau doh.gif , nes, vos tik jais pasikvepindavau, nepaprastai erzindavo nosį. Bandžiau visaip kaip jaukintis, deja, nesėkmingai verysad.gif , o galiausiai buvo taip, kaip kad "enia" sako: "negaliu i juos net ziureti, pykina vien tik i buteliuka paziurejus smile.gif" lotuliukas.gif .
Atsakyti
As siandiena supratau, kad nemegstu kvepalu kurie yra is white floral grupes ir tikrai nemegstu tokiu kvepalu kaip dior j'adore, elie saab le parfum...
Atsakyti
Pasisakysiu ir as smile.gif Jau nebesakau "nemegstu", kai apie kvepalus kalbu. O tai per daug staigmenu apturejau biggrin.gif Syki visai netiketai ir J'adore pakvipo biggrin.gif
Myglle, ar visus Jadore bandei?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 03 22, 13:16)
As siandiena supratau, kad nemegstu kvepalu kurie yra is white floral grupes ir tikrai nemegstu tokiu kvepalu kaip dior j'adore, elie saab le parfum...

Man J'adore nepatinka schmoll.gif , o vat, Elie Saab wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 22, 11:20)
Pasisakysiu ir as  smile.gif Jau nebesakau "nemegstu", kai apie kvepalus kalbu. O tai per daug staigmenu apturejau  biggrin.gif Syki visai netiketai ir J'adore pakvipo  biggrin.gif
Myglle, ar visus Jadore bandei?

Nebandziau ir nebandysiu biggrin.gif Paaiskinsiu kodel, bet jauciu liksiu daugelio nesuprasta... As nesuprantu ir mane erzina toks dalykas kaip buna vieno pavadinimo kvepalai bet paskui edp skiresi NATOMIS nuo edt, tai kodel juos pateikia kaip edp kvepalu edt versija nors natos visiskai skiresi ir galima sakyti jie jau tampa kiti kvepalai... o dar paskui kaip isleidzia vienu kvepalu tas visas versijas kaip intense,assoluto, elixir, nero ..... tai as ju net neuostau, nes mano toks vidinis nusistatymas, kad cia eilinis markedtingo triukas blush2.gif unsure.gif

QUOTE(Afigena @ 2014 03 22, 11:30)
Man J'adore nepatinka schmoll.gif , o vat, Elie Saab  wub.gif  wub.gif  wub.gif .

as turiu gal norite, kad perleisciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 03 22, 11:43)
Nebandziau ir nebandysiu  biggrin.gif  Paaiskinsiu kodel, bet jauciu liksiu daugelio  nesuprasta... As nesuprantu ir mane erzina toks dalykas kaip buna vieno pavadinimo kvepalai bet paskui edp skiresi NATOMIS nuo edt, tai kodel juos pateikia kaip edp kvepalu edt  versija nors natos visiskai skiresi ir galima sakyti jie jau tampa kiti kvepalai... o dar paskui kaip isleidzia vienu kvepalu tas visas versijas kaip  intense,assoluto, elixir, nero ..... tai as ju net neuostau, nes mano toks vidinis nusistatymas, kad cia eilinis markedtingo triukas  blush2.gif  unsure.gif 

biggrin.gif siulau perlipti per save ir isbandyti J'adore L'or varianta.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 03 22, 11:43)
Nebandziau ir nebandysiu biggrin.gif Paaiskinsiu kodel, bet jauciu liksiu daugelio  nesuprasta... As nesuprantu ir mane erzina toks dalykas kaip buna vieno pavadinimo kvepalai bet paskui edp skiresi NATOMIS nuo edt, tai kodel juos pateikia kaip edp kvepalu edt  versija nors natos visiskai skiresi ir galima sakyti jie jau tampa kiti kvepalai... o dar paskui kaip isleidzia vienu kvepalu tas visas versijas kaip  intense,assoluto, elixir, nero ..... tai as ju net neuostau, nes mano toks vidinis nusistatymas, kad cia eilinis markedtingo triukas blush2.gif unsure.gif 

O man tai visai patinka, kad skiriasi kelios natos. Tarkim, EDP būna vanilė, o EDT nėra, arba daugiau citrusų ir pan. Bet kvapas dėl to nepasidaro visiškai kitoks schmoll.gif Pvz., Elie Saab Le Parfum man EDT labiau patinka, bet vis tiek jie labai panašūs su EDP, kitais kvepalais nepavadinsi. Apskritai, jei tų pačių kvepalų yra EDP ir EDT, tai man beveik visada EDT labiau patinka.

O dėl flankerių, tai pritariu, kad jų kartais būna per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 22 kovo 2014 - 12:06
as turiu gal norite, kad perleisciau biggrin.gif

Ačiū už pasiūlymą 4u.gif , bet, kad ir pati turiu 2 butelkas po 90 ml šio gėrio (taip gavosi lotuliukas.gif ), taigi vieną pardavinėju biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 22 kovo 2014 - 12:13
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 03 17, 21:04)
O Viespatie... ir ko gero daugelis komentatoriu gyvenime nera arklio sysiaus uostes.

lotuliukas.gif
Atsakyti