Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Nors tada buvau dar vaikas, pasiilgau tu laiku...
[/quote]

drinks_cheers.gif mano paauglyste....
Atsakyti
QUOTE(sabalija @ 2014 03 17, 12:19)
Tikrai koks nors kvepalas taip kvepia?

na, komentaruose juos dar arklio sysium, pasimirusia pele ir šiaip poop'ais vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 17, 18:56)
na, komentaruose juos dar arklio sysium, pasimirusia pele ir šiaip poop'ais vadina  biggrin.gif

O Viespatie... ir ko gero daugelis komentatoriu gyvenime nera arklio sysiaus uostes.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 03 17, 20:04)
O Viespatie... ir ko gero daugelis komentatoriu gyvenime nera arklio sysiaus uostes.

na, fantazija pas žmones laki biggrin.gif SM'e irgi gali visko prisiskaityt biggrin.gif
Atsakyti
linksma tema smile.gif
parasysiu ir as savo nemegstamu parfumu list'a
kazkada pabandziau sample L'AEU PAR KENZO KENZO galvojau kad galva plys i dvi dalis blink.gif siaubas
dar vimdyte vimdo PRADA INFUSION D'IRIS, kai laukiausi ka tik buvo iseje ir pauosciusi tiesiog sik.a uzsidege kaip norejau siu kvepalu doh.gif po keliu dienu galvojau, kad is proto iseisiu nuo galvos skausmo, kuri sukeldavo sie kvepalai
siaip nemegstu visokiu gucciu, chaneliu 5 , midnaitu poisonu
be to pastebejau, kad 'elitiniai' t.y. super brangus kvepalai dazniausiai buna ir labai erzinantys...pvz dievinu tom ford white patchouli, bet kiti jo kvepalai (ypac tos serijos, kuriu buteliukai kvadratiniai) doh.gif man jie sukelia galvos skausmus..
KRASNAJA MASKVA irgi kazkas gun_bandana.gif
ir siaip yra tikrai daug kvapu, kurie matyt kazkokius smegenu centrus dirgina... ir susigyventi su jais neiseina
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2014 03 18, 16:52)
linksma tema  smile.gif
parasysiu ir as savo nemegstamu parfumu list'a
kazkada pabandziau sample L'AEU PAR KENZO KENZO galvojau kad galva plys i dvi dalis  blink.gif siaubas
dar vimdyte vimdo PRADA INFUSION D'IRIS, kai laukiausi ka tik buvo iseje ir pauosciusi tiesiog sik.a uzsidege kaip norejau siu kvepalu  doh.gif  po keliu dienu galvojau, kad is proto iseisiu nuo galvos skausmo, kuri sukeldavo sie kvepalai
siaip nemegstu visokiu gucciu, chaneliu 5 , midnaitu poisonu
be to pastebejau, kad 'elitiniai' t.y. super brangus kvepalai dazniausiai buna ir labai erzinantys...pvz dievinu tom ford white patchouli, bet kiti jo kvepalai (ypac tos serijos, kuriu buteliukai kvadratiniai)  doh.gif  man jie sukelia galvos skausmus..
KRASNAJA MASKVA irgi kazkas  gun_bandana.gif
ir siaip yra tikrai daug kvapu, kurie matyt kazkokius smegenu centrus dirgina...  ir susigyventi su jais neiseina

Boze, tai jum labai paprasta gyventi. Naudokit dezika ir nesukit sau galvos del kvepalu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 18, 17:01)
Boze, tai jum labai paprasta gyventi. Naudokit dezika ir nesukit sau galvos del kvepalu.

nesupratau komentaro smile.gif kurioj cia vietoj paprastuma matot
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2014 03 18, 17:03)
nesupratau komentaro  smile.gif  kurioj cia vietoj paprastuma matot

Niu nesupratot tai ka jau padarysi. biggrin.gif
Atsakyti
Cornelia - ko nemegstat jau aisku, o kokius megstat? kuom kvepinates ax.gif
Atsakyti
Šitie, ko gero, No. 1, kuriais kvepėti ne tik, kad netrokštu pati, bet ir nenorėčiau, kad kas nors iš supančių mane jais kvepėtų doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 03 17, 15:33)
O man patinka Omnios, visas mielai turėčiau (turėjau Omnia Crystalline, dabar turiu Omnia Green Jade ir Omnia Coral). Flankeriai, kurie tikrai turi panašumo, o ne tik bendrą pavadinimą. O saldūs man tik Omnia Coral. Todėl sunku suprasti, apie kokį saldumą kalbate biggrin.gif Agurkai ir pomidorai? Toks jausmas, kad apie skirtingus kvepalus kalbame. Mano nuomone, Bvlgari jau ką moka, tai moka - sukurti gerus vasarinius kvepalus.

Oi, kaip labai pritariu drinks_cheers.gif ! Turiu visas spalvotąsias OMNIA, ir visos, net ir spice'inė rudoji, labai patinka thumbup.gif , ypatingai vėsesniu oru. Tiek kristaliukas, tiek ametistas, tiek koralas ir Green Jade man vieni tobuliausių šiltojo sezono kvapų. Nei kokiais ten vandeningais, nei trenkiančiais alkoholiu ar atsiduodančiais daržo gėrybėmis unsure.gif nė iš tolo jų nepavadinčiau schmoll.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2014 03 18, 18:15)

Ar apie lietuviska vasara kalbate? Praeita vasara, per atostogas PT, buvo 40C, as nesikvepinau, nes net idejos nebuvo, kuo galima kvepintis tokiu karsciu?? Dabar galvoju, be reikalo pardaviau Guerlain Eau de Cologne Imperiale... nes vel atostogos arteja...
Atsakyti