Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(ajaja @ 2010 11 01, 11:59)
turbut turejai galvoj Listerine smile.gif

as irgi turiu Listerine ir dar Colgate Fluorigard (higieniste liepe su fluoridu naudot)

Oje, vienam žody šitiek klaidų sugebėjau privelt.. doh.gif Taip, turėjau galvoj Listerine.. blush2.gif
Atsakyti
O koki butent listerine naudojat? Nes ten tu rusiu jo gal 5 maziausiai biggrin.gif
Atsakyti
Supo, o tai kiek tai pavojinga? Mano vizitas tik gruodžio antrą, skambintis gydytojai ar laukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 01 lapkričio 2010 - 13:24
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 01, 10:47)
Labas rytelis biggrin.gif  vis pamirstu paklausti, koki skalavimo skysti jus naudojat? Koks buvo geriausias is jusu naudotu? smile.gif

Man dave Colgate gydytoja.. o dabar as naudoju Amway Glister arba bilekoki Colgate..

QUOTE(Gardi @ 2010 11 01, 11:23)
Supo, o tai kiek tai pavojinga? Mano vizitas tik gruodžio antrą, skambintis gydytojai ar laukti?

ar pavojinga tai as nezinau tikrai.. unsure.gif mano gydytoja sako visada, jei jautiesi ne kaip, nepatogiai ir panasiai tai ir skambink konsultuokis tada ziuresim ar reikia atvaziuoti ar ne..
jeigu tau neramu, trugdo valgyti tai pasiskambinciau ir pasikonsultuociau.. dar visas menesiukas, tai nemazai laiko.. jeigu turi galimybe paskambink ir pasiklausk.. paciai ramiau bus.. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju bele kurį iš Colgate, bet ketinu pabandyt ir Listeriną greitu metu smile.gif

Supo, nesijaučiu blogai, kai nueinu prie veidrožio ir naglai pakrutinu, tai išsigąstu, bet tik tiek. Ai, paskambinsiu po švenčių, bus ramiau smile.gif

Įmesiu į albumą foto, šiuo metu man 1 mėnuo ir 2 sav. Dantys tai labai šlykštūs, nepykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 11 01, 15:32)

Įmesiu į albumą foto, šiuo metu man 1 mėnuo ir 2 sav. Dantys tai labai šlykštūs, nepykit biggrin.gif

Kodel slykstus? Viskas gerai, dantukai jau pastebimai pajudejo smile.gif keletas menesiu ir ziurek jau holivuda turesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 10 31, 22:08)
eieieiei, gal nustojam skleisti čia paniką ir niegiamas emocijas temukėj? jau pradeda atsibost.  schmoll.gif

o tu tai dziaugsmais ar kuo tu ten daliniesi gali dalintis ane? o kitam negalima pasisakyti kas pas ji vyksta? gal man kaip durnelei pradeti skelbtis oi zinokit mergytes burna visa kreiva, bet kaip linksma man, kaip linksma, kokie nerealus tie breketukai mano doh.gif gal gali tiesiog perskaityti ir nekomentuoti? o gal palinketi tau, kad kas nors nelabai malonaus nutiktu, kad pajustum ka tai reiskia, jei nesugebi suprasti ir cia erziniesi?
Papildyta:
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 01, 13:08)
O kas butent tau blogai yra,kad baisiai atrodai? Nesitiesina, ar kitos kokios bedos? Na, as nusiteikus blogiausiam, bet kadangi esu nepakanti visiskai skausmui ir neturiu kantrybes, tai nezinau, kaip ten bus....

pasirode, kad viena puse kazkokia nusmukus ar kaip cia issireiksti, kiek dabar prisimenu tai ji man ir traskejo ir protinius is tos puses israuti buvo sudetinga. Is kitos puses rove du per viena karta ir visiskai nieko, labai gerai sugijo, be tynimo. O kitoje puseje vienas buvo gerai isdyges, bet labai sunkiai rovesi, net zinok dantiste supanikavo, susinervino, nes nesitikejo matyt, atsimine kaip ana puse gerai pasiseke. O kitas dar priedo neisauges buvo, pjove dantenas, kad ji istraukti, tai skausmingai gijo, tino smarkiai. Zinok nenoriu atsiminti unsure.gif
Na ir uzdejo breketus apacioje ir veiksmas pradejo vykti nevienodas. Viena puse traukesi i vidu, po rovimo skyles tvarkesi, o kita ne. Tai isivaizduok kaip persikreipia burna, kai dantys gydymo tikslais atlenkiami i isore, jau ir taip virsta is burnos, o dar viena puse nesutraukta, asimetrija didziule. O gydytoja pati nesitiki to, vis galvoja, kad gal jau uzsitrauks, uzsitrauks, neaiskina tau nieko, nesako, op op padaro ir varo, sekantis klientas... unsure.gif doh.gif nesuprantu iki siol ar ji pati nesitikejo, kad taip bus, kad mane vis ramino, kad jau susitrauks ar tiesiog jos tokia natura viska sugrazinti ir nesakyti tiesos. Isivaizduok, planuose buvo po 4-5 men. deti jau ir virsu, ne tik apacia, o jau praejo 8 men. ir virsus dar nesviecia. Tai reiskia, kad ir gydymas matyt uztruks nei buvo zadeta. Todel ir sakau, kad kita syki blogas nusiteikimas labai padeda ir po to labai dziaugiesi, jei iseina viskas anksciau, o kai tau pasako, kad atvejis klasikinis, o po to paaiskeja kitaip, tai dar sunkiau zmogui, juk cia veidas, isvaizda, tam juk ir tvarkomes, bet kaip sunku yra islaukti ta laikotarpi.
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 01, 12:23)
O koki butent listerine naudojat? Nes ten tu rusiu jo gal 5 maziausiai  biggrin.gif

as siuo metu violetini listerine naudoju, turejau ir ruda (original) ir zalia, ir melyna. man sitas labiausiai prilipo smile.gif

QUOTE(Supo @ 2010 11 01, 12:27)
Man dave Colgate gydytoja.. o dabar as naudoju Amway Glister arba bilekoki Colgate..

sveikute 4u.gif o tu LT ar airijoj susidejus breketukus? jei airijoj tai papasakok kur, pas koki gyd ir kokia kaina jei ne paslaptis blush2.gif kiek jau laiko nesioji? kokie breketai?
Atsakyti
Kas dėl skysčio aš naudoju žalią Listerine su fluoru, šeip ir ortodotė sakė kad jis tinka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 01, 15:36)
Tai isivaizduok kaip persikreipia burna, kai dantys gydymo tikslais atlenkiami i isore, jau ir taip virsta is burnos

Pas mane buvo tas pats, toks stalčius, kad net švepluodavau. Bet kažkaip truputį atsitatė elastikus kai davė, o dabar po dantų šlifavimo jiem atsirado vietos, ir jau beveik atsistatė į seną poziciją. Keista kad tau taip... gal vietos nėra žandikauly? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 01, 13:47)
Labas rytelis biggrin.gif  vis pamirstu paklausti, koki skalavimo skysti jus naudojat? Koks buvo geriausias is jusu naudotu? smile.gif

Man tai didelio skirtumo nėra.. Visi daugmaž vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 01, 12:38)
sveikute 4u.gif  o tu LT ar airijoj susidejus breketukus? jei airijoj tai papasakok kur, pas koki gyd ir kokia kaina jei ne paslaptis  blush2.gif  kiek jau laiko nesioji? kokie breketai?

as airijoj dejausi.. sitoj klinikoj paskaiciavau, kad su skrydziais i LT iseis tas pats i ta pati kainele ir nereikes atostogu visu isnaudoti ant dantu.. dabar labai patogu, per darbo pertrauka dazniausiai nulekiu.. sutvarko viska ir paleidzia.. o ir vienintele vieta kur issimoketinai galima susimoketi.. suma didele, bet ieina visi vizitai ir pas gydytoja ir pas higieniste.. siaip esu patenkinta ax.gif
nesioju neilgai.. nuo rugpjucio pradzios.. apacioj sudejo pries 2 savaites.. ceramic clear braces pas mane.. gale geleziniai.. 2m sake reiks nesiot, tai dar ilgas kelias laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2010 11 01, 14:04)
as airijoj dejausi.. sitoj klinikoj paskaiciavau, kad su skrydziais i LT iseis tas pats i ta pati kainele ir nereikes atostogu visu isnaudoti ant dantu.. dabar labai patogu, per darbo pertrauka dazniausiai nulekiu.. sutvarko viska ir paleidzia.. o ir vienintele vieta kur issimoketinai galima susimoketi.. suma didele, bet ieina visi vizitai ir pas gydytoja ir pas higieniste.. siaip esu patenkinta  ax.gif
nesioju neilgai.. nuo rugpjucio pradzios.. apacioj sudejo pries 2 savaites.. ceramic clear braces pas mane.. gale geleziniai.. 2m sake reiks nesiot, tai dar ilgas kelias laukia  doh.gif

Labiausiai užkliuna moteriškė pirmam puslapy.. Jei gerai supratau, čia jos klinika.. Bet turint tokį verslą, manau, pirma pačiai dantukus reikėtu susitvarkyt.. g.gif
Aš čia šiaip ne į temą.. blush2.gif
Atsakyti