QUOTE(Džinga @ 2010 10 31, 22:08)
eieieiei, gal nustojam skleisti čia paniką ir niegiamas emocijas temukėj? jau pradeda atsibost.
o tu tai dziaugsmais ar kuo tu ten daliniesi gali dalintis ane? o kitam negalima pasisakyti kas pas ji vyksta? gal man kaip durnelei pradeti skelbtis oi zinokit mergytes burna visa kreiva, bet kaip linksma man, kaip linksma, kokie nerealus tie breketukai mano

gal gali tiesiog perskaityti ir nekomentuoti? o gal palinketi tau, kad kas nors nelabai malonaus nutiktu, kad pajustum ka tai reiskia, jei nesugebi suprasti ir cia erziniesi?
Papildyta:
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 01, 13:08)
O kas butent tau blogai yra,kad baisiai atrodai? Nesitiesina, ar kitos kokios bedos? Na, as nusiteikus blogiausiam, bet kadangi esu nepakanti visiskai skausmui ir neturiu kantrybes, tai nezinau, kaip ten bus....
pasirode, kad viena puse kazkokia nusmukus ar kaip cia issireiksti, kiek dabar prisimenu tai ji man ir traskejo ir protinius is tos puses israuti buvo sudetinga. Is kitos puses rove du per viena karta ir visiskai nieko, labai gerai sugijo, be tynimo. O kitoje puseje vienas buvo gerai isdyges, bet labai sunkiai rovesi, net zinok dantiste supanikavo, susinervino, nes nesitikejo matyt, atsimine kaip ana puse gerai pasiseke. O kitas dar priedo neisauges buvo, pjove dantenas, kad ji istraukti, tai skausmingai gijo, tino smarkiai. Zinok nenoriu atsiminti

Na ir uzdejo breketus apacioje ir veiksmas pradejo vykti nevienodas. Viena puse traukesi i vidu, po rovimo skyles tvarkesi, o kita ne. Tai isivaizduok kaip persikreipia burna, kai dantys gydymo tikslais atlenkiami i isore, jau ir taip virsta is burnos, o dar viena puse nesutraukta, asimetrija didziule. O gydytoja pati nesitiki to, vis galvoja, kad gal jau uzsitrauks, uzsitrauks, neaiskina tau nieko, nesako, op op padaro ir varo, sekantis klientas...

nesuprantu iki siol ar ji pati nesitikejo, kad taip bus, kad mane vis ramino, kad jau susitrauks ar tiesiog jos tokia natura viska sugrazinti ir nesakyti tiesos. Isivaizduok, planuose buvo po 4-5 men. deti jau ir virsu, ne tik apacia, o jau praejo 8 men. ir virsus dar nesviecia. Tai reiskia, kad ir gydymas matyt uztruks nei buvo zadeta. Todel ir sakau, kad kita syki blogas nusiteikimas labai padeda ir po to labai dziaugiesi, jei iseina viskas anksciau, o kai tau pasako, kad atvejis klasikinis, o po to paaiskeja kitaip, tai dar sunkiau zmogui, juk cia veidas, isvaizda, tam juk ir tvarkomes, bet kaip sunku yra islaukti ta laikotarpi.