QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 11, 13:04)
Nu va, gryzau is ortodontes. Susinervinau! Ikale 2 gumytes pradziai, kita savaite uzdes kokiu pora breketu. Bet ne tame esme, tos gumytes nieko ten nesijaucia, ale labai biaju jas pamest, tai kramtau tik 4 priekiniais dantim, kas reiskia, kad praktiskai ryju nesukramcius
Noriu paklausti - ar labai greitai tos gumytes pasimeta is tarpdancio, ar galima valgyt zmoniskai?
Kitas dalykas, kuris sunervino tai kad kita savaite des toki lanka per gomuri, kad prilaikytu galinius dantis. Su tuo lanku, sake, svepluosiu!!!!!! O as destytoja esu, as negaliu svepluot, jofana!!! Vos neapsiverkiau kai pasake! Plius mano gomurys labai jautrus, pykins mane ten pastoviai nuo to aparato...
Ar kam teko toki nesioti, ir kaip savijauta?
Kitas dalykas, kuris sunervino tai kad kita savaite des toki lanka per gomuri, kad prilaikytu galinius dantis. Su tuo lanku, sake, svepluosiu!!!!!! O as destytoja esu, as negaliu svepluot, jofana!!! Vos neapsiverkiau kai pasake! Plius mano gomurys labai jautrus, pykins mane ten pastoviai nuo to aparato...
As toki nesiojau,todel raminu iskart,nera jis baisus,svepluot nesvepluosi isviso.Nebent del gomurio jautraus gali pradzioj sunkaiu buti,as ji pranesiojau metus ir du menesius.Pradzioj sunkiuausia bus,nes lys ten maistas