Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(mocha @ 2010 11 02, 17:44)
Mielosios, klaipėdietės, pameskit gerų gydytojų ortodontų kontaktus? rytoj noriu rimtai prisėsti ir užsiregistruot konsultacijoms, užteks tempt gumą. Drebu, kaip noriu greičiau susitvarkyt burną smile.gif jei tai įmanoma, aišku...
Papildyta:
Beje, kas turit ką pasakyt apie gyd. Rastenienę Kristiną iš "Šypsokis pasauliui" ? smile.gif

Kas dėl Rastenienės tai tikrai nežinau..
Pati laikausi Klaipėdos ortodontijos centre pas J. Liatukienę, kol kas nė vieno blogo žodžio pasakyt negaliu, nors dar tik 5 dienos su breketais esu ir tikrai nesigailiu, kad pas ją. Bent viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 02, 18:10)
Kas dėl Rastenienės tai tikrai nežinau..
Pati laikausi Klaipėdos ortodontijos centre pas J. Liatukienę, kol kas nė vieno blogo žodžio pasakyt negaliu, nors dar tik 5 dienos su breketais esu ir tikrai nesigailiu, kad pas ją. Bent viskas aišku biggrin.gif

Oo pagaliau,sveikinu 4u.gif
Įtariu,pas Lietukienę eilės kokios...
Atsakyti
O va man gumyte nuo breketo kazkaip prapuole doh.gif Gal kai dantis valiau, neisivaizduoju biggrin.gif Paskambinau i registratura sako Damusiene atostogauja, jus priims ketvirtadieni D.L lotuliukas.gif Va tau ir susitiksiu ta garsiaja D.L biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 02, 18:13)
Oo pagaliau,sveikinu 4u.gif
Įtariu,pas Lietukienę eilės kokios...

Taip taip, 3-4 dieną tai šaaakės, galvojau išsilupsiu tuoj, bet šiandien jau džiaugiuos biggrin.gif
Nežinau didelės ar mažos tos eilės g.gif pirmos konsultacijos tai 2 savaites teko palaukt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waddiwasi: 02 lapkričio 2010 - 17:54
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 02, 12:39)
mergytes, o Budriene dirba su safyrais? atsakykite prasau, jei kas zinote? gal tirkai visi zenklai danguje ir zemeje rodo, kad man keisti ortodonta, kad laimingiau pasijausciau? unsure.gif

As pas ja gydausi, bet va tiksliai nezinau.. Tikrai, kad deda ne tik metalinius, bet tiksliai kokius, nezinau. Pasiskambink i VIC ir pasiklausk wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, norėjau paklaust ar kuri nors iš jūsų yra keitusi gydytoją? Kažkaip nelabai pradėjau pasitikėti savo gydytoja. Sąkandžio ji man netvarko, bet pastėbejau, kad kairė veido pusė labiau pakrypusi ir tarsi nusileidusi žemiau, ko seniau tikrai nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 02, 17:44)
Mielosios, klaipėdietės, pameskit gerų gydytojų ortodontų kontaktus? rytoj noriu rimtai prisėsti ir užsiregistruot konsultacijoms, užteks tempt gumą. Drebu, kaip noriu greičiau susitvarkyt burną smile.gif jei tai įmanoma, aišku...
Papildyta:
Beje, kas turit ką pasakyt apie gyd. Rastenienę Kristiną iš "Šypsokis pasauliui" ? smile.gif

As einu pas Petkinyte smile.gif O apie Rasteniene tai galiu pasakyt kad pakankamai brangiai ten viskas iseina.Pries kelis metus kai buvau breketu kaina buvo daug didesne nei kitur,pries breketu dejima kelis menesius turejau eit pas higieniste,kuri ''moke'' mane kaip valytis dantis(vienas apsilankymas 40lt).Praeita vasara breketus susidejau pas Petkinyte,ir tikrai nesigailiu thumbup.gif

QUOTE(Didu @ 2010 11 02, 20:43)
Sveikos mamytės, norėjau paklaust ar kuri nors iš jūsų yra keitusi gydytoją? Kažkaip nelabai pradėjau pasitikėti savo gydytoja. Sąkandžio ji man netvarko, bet pastėbejau, kad kairė veido pusė labiau pakrypusi ir tarsi nusileidusi žemiau, ko seniau tikrai nebuvo.

O kiek laiko jau nesioji breketus?Gal dar net ne laikas elastikams? ax.gif
Atsakyti
Neilgai, truputį daugiau nei 2 mėnesius.
Atsakyti
Tai elastiku dar tikrai nereikia,nesijaudinkit mirksiukas.gif Jie reikalingi jau beveik paciam gydymo gale,kai reikia sutvarkyti sakandi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Didu @ 2010 11 02, 22:26)
Neilgai, truputį daugiau nei 2 mėnesius.

Nepanikuokite, tai normalu, dažnai gydymo eigoje vaizdelis smarkiai pablogėja, o poto atstatoma atgal. mirksiukas.gif Man irgi tas pats - ištiesinus apačią atsikišo "stalčius" baisinis, bet va dabar padarė jiem vietos ir jau po truputį gražiai stojasi į vietas (aš nešioju truputį daugiau nei 9 mėn.)
Atsakyti
Dėkui už patarimus 4u.gif Nuraminot šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Didu @ 2010 11 02, 20:43)

Manau, kad per anksti stresuojat. As breketuota jau 4 men beveik, sakandzio man niekas irgi dar netaiso ir apskritai breketus turiu dar tik virsuje.
O kad kazkas baisiau atrodo irgi nebijokit, viskas su laiku susitvarkys ir susidelios i vietas. Pas mane tarkim tarpai pasidare, kuriu nebuvo ir baisiai atrodo, bet nieko, viskam savas laikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 lapkričio 2010 - 22:06