QUOTE(natale @ 2010 11 08, 10:34)
Del sito punkto sutinku. Galetu ir pati pasakot, bet ne visada visiems idomu ka ji ten daro. turiu as tokiu draugiu kuriuos nesigylina ka joms ten daro ir ka darys kt karta. Kartais net juokinga,tiesinasi dantukus ir nieko nesupranta, kad gumos ant dantu tai yra elastikai, kad buna ivairiu sakandziu problemu ir kas tie dantu "centrai"?
Labas

tai tam ir duotas visiems lizuvis, gali gi pasiklausti kam idomu, kam ne

Be to dabar pradejau galvoti kaip as pas ja elgiuosi. Tai kad amzinai kazkoki klausima turiu, bet ji liepia is karto issizioti, pasirodyti, nutraukia mane. O kai jau issizioju, tai ji tik su asistente kalba. Tai ir sakau, kad nieko cia gero sitaip
Papildyta:
QUOTE(blondie* @ 2010 11 08, 12:41)
Aš lygiai taip pat..

Užtat, kai nuėjau, jau kaip ir viskas man aišku buvo.. Pasiūlė Damon2, tai paprašiau Damon3, tai ji net nustebus į mane žiūrėjo.. Sako kaip man patinka pacientai, kurie ateina ir žino ko nori..
Acha, gerai butu

Sutarem, kad des man maziausiai matomus. Ateinu, o ji sako. mes metalui taremes? Nu laba diena galvoju. Keramikai mes taremes ar kazkam panasaus, tarkim safyrams. Ir prasidejo jos oziai. Siaip ne taip issikovojau kazkiek keramikos. Ana karta jau del virsaus pakalbejom. Tai sako ji man, nesijaudink, pritaikysim maziausia matoma varianta, koki tik noresi. Sakau man safyrai patinka, noreciau tik ju. Atsakymas: oi oi, juos jau is rinkos isimineja jie tokie blogi ir visokie kitokie

Juokas pro asaras is tos gydytojos mano atveju. Dziaukis, kad tau pasiseke, bet zinok, kad ne visiems taip sekasi, ne tokia ji sventa kitiems