Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

Kas is senbuviu nekure dar g.gif blondie, beprotiska_fantastiska, tinar bigsmile.gif panos jusu eile tongue.gif
Atsakyti
Aš mielai sukurčiau, bet neturiu dabar normalios prieigos prie kompo, wap'as eina pas mane...
Pastebėjau, kad daug pas Damušienę merginų eina, jėga.smile.gif
man tai panašu, kad iltukė jau rodysis! thumbup.gif
Atsakyti
Svekos gyvos tongue.gif
Vakar buvom konsultacijoje pas Budrienę rolleyes.gif Laaabai patiko jos konkretumas, viską nuosekliai paaiškino, išdėstė, ką kaip ir kada reiktų daryti jei jau nuspręstumėm pas ją lankytis smile.gif
Manau nebesiblaškysim, tvarkysimės savo kreivulius pas ją biggrin.gif
Atsakyti
laukiu baisulingai ir as vizito pas budriene, kulniuoju 18 d. pas ja. o 17 d dar karta pas ramanauskiene (bus jau mano atspaudu gipsas, nusiunciau jau sonine nuotrauka, tai tures pasiulyti man ta diena konkretu gydymo plana). beje, idomaii atrode tai, kad pati ramanauskiene kazkaip idomiai kalba, tarsi tardama zodzius sukandus dantis, per prievarta, uzkliuvo man ta jos kalba.
Atsakyti
sveikos, kiek daug ziuriu norinciu ir besidedanciu breketukus! saunuuu:)

visos Lietuvos merginos su breketukais vaikscios tuoj:D
Atsakyti
Jei kas dar nori į pirmo puslapio sąrašą, visą info rašykit man až
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 11 11, 10:12)
sveikos, kiek daug ziuriu norinciu ir besidedanciu breketukus! saunuuu:)

visos Lietuvos merginos su breketukais vaikscios tuoj:D

man tai baisu, iš tikrųjų.. būtų šaunu, jei žmonės neturėtų tokių bėdų ir jiem išvis nereikėtų jokių breketų smile.gif na bet realybė visai kitokia
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 11 11, 10:18)
man tai baisu, iš tikrųjų.. būtų šaunu, jei žmonės neturėtų tokių bėdų ir jiem išvis nereikėtų jokių breketų smile.gif na bet realybė visai kitokia

Va va, smagu, kad pasiryžta dantukus taisytis, bet vistik pagalvojus matyt kiek mažai turi tikrai gražius dantis be jokių problemų.
Atsakyti
Sorry mergikės, kad neapsiemu kurti temos blush2.gif bet aš tuose dalykuose visai nenusimanau, o ir laiko nėra tiek. Bet pažadu kadanors išsiaiškinsiu kaip tą daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 11 10, 22:46)
Kas is senbuviu nekure dar  g.gif  blondie, beprotiska_fantastiska,  tinar  bigsmile.gif  panos jusu eile  tongue.gif

Aš galėčiau sukurti, bet šiandien išvažiuoju į Lietuvą, ir būsiu tik šeštadienį, tai jei neprikalbėsit per šias dienas, grįžus sukursiu, bet manau, Misija Neįmanoma.. biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, gryzau is ortodontes. Susinervinau! Ikale 2 gumytes pradziai, kita savaite uzdes kokiu pora breketu. Bet ne tame esme, tos gumytes nieko ten nesijaucia, ale labai biaju jas pamest, tai kramtau tik 4 priekiniais dantim, kas reiskia, kad praktiskai ryju nesukramcius biggrin.gif Noriu paklausti - ar labai greitai tos gumytes pasimeta is tarpdancio, ar galima valgyt zmoniskai?
Kitas dalykas, kuris sunervino tai kad kita savaite des toki lanka per gomuri, kad prilaikytu galinius dantis. Su tuo lanku, sake, svepluosiu!!!!!! O as destytoja esu, as negaliu svepluot, jofana!!! Vos neapsiverkiau kai pasake! Plius mano gomurys labai jautrus, pykins mane ten pastoviai nuo to aparato... sad.gif Ar kam teko toki nesioti, ir kaip savijauta?
Atsakyti
pamokele tom, kurios nemoka kurti temos, nueini i klausimas odontologui puslapi ir apacioj paspaudi ant mygtuko Nauja tema. atsiranda langas toks, kaip rasant paprasta posta tik dar plius vieta, kur irasyti temos pavadinima. Sukurti tema tikrai nera sunku, tik sarasiuko sutvarkymas ir ikelimas, paveiksliuku, nuorodu idejimas uzima siek tiek laiko 4u.gif
kai jau atlieki visa darba galima paspausti ant "perziureti" ir jei kas ne taip pakeisti. o jei ir "issaugai" tema su klaidom, galima kelias minutes grizti ir keisti (kaip ir paprastam poste)
Atsakyti