Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

QUOTE(dilditele @ 2006 10 26, 22:20)
Siaubas, kiek cia nepatenkintu leliuku. Ir kam patiktu visokie purskalai ir pompos kasdien?  g.gif Ar yra poreikis tokiam valymui kasdien?? traumuot gleivine. Na sloga jau kitas reikalas
As kai matau daug snargliuku isvalau su krapstuku suvilgius savo pieneliu. Ir jokiu skandalu. Neisivaizduoju kaip MP gali kenkt nosies gleivinei??

drinks_cheers.gif Pritariu. Maniškis net nustoja verkęs, jei aš su ausų krapštuku kokį maumą bandau jam iš nosytės ištraukt lotuliukas.gif Jam labai patinka ausų ir nosies valymas.... kad taip patiktų ir nagučių karpymas.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
man kaip tik mama atveze is lietuvo su kuo valyti nosyte,nes Izraelyje tokio dalyko nera.ten tokia trubele ir turi pati mama traukti snargliukus,zinau kad kainuoja apie18litu.tikrai geras dalykas,nesigailiu,kad mamos paprasiau atvesti,dabar mano drauges praso kad atsiustu.tai kai gavo nenustoja dekojusios,nes cia parduodami panasus,bet nenaudingi visiskai
Atsakyti
As kiekviena ryta kai prausiu dukrele, tai isvalau ir nosyte, nes randu biski baubuku tenais, o sloga dar nesirgom, tai nezinau kaip reikes daryti. O nosyte valau susikusi is vatos toki kaip kokoniuka ar pan. ir suvilgau virintu siltu vandeliu, tai dukrele visai nepyksta, leidziasi normaliai. Nebijo ji ir pompytes nosytei, nes duodu pazaisti kai neguli ant vystymo stalo. O pompyte naudojau tik kelis kartus kai po didelio asaru srauto pradejo ir nosyte begti...
Atsakyti
mano dykrytei irgi nepatinka kai valau nosyte schmoll.gif , bet isvalyti gi reikia. valau su vata susukta ir suvilgau su johnsons aliejiuku kad svelniau butu good.gif o dabar kai ijunge sildyma tai dar su hamer 150 sudrekinu kad butu lengviau kvepuoti 4u.gif
Atsakyti
dazniausiai valom nosyte su Rhinomer aspiratorium, pries tai ipurskus juros vandenuko. labai gerai istraukia visus baubus. o kai mazes gera nuotaika, tai ne neverkia, nes procedura labai greita thumbup.gif
Atsakyti
mum tai nesamones vyxta su tom slogom. kai tik naujas dantis lenda, taip ir sloga susergam:) tada koshmarai vyxta..ishvalyt neleidzia...prie nosies neleidzia net prieiti:) negaliu nieko ilashint. staugt pradeda, o kai verkia, daugiau snargliuku atsiranda:) tai radau nauja buda. pasileidziu karshta vandeni...sushlapinu vata, ir tada su ta vata pradedu zaist su nosyte:) nosyte paglostau...jai juokinga kazkodel buna:) ir taip vis tychia pavalau snargliukus tuo pachiu metu...oij kokie augalai ishlenda...smile.gif ne tas zodis:) taip zaidizu kol viska ishvalau:) paskui su sausu rankshluoshchiu nushluostau ir buna gerai kokiai valandelei":) paskui vel ta pachia procedura reik kartot:) bet nors ji neverkia:) nes jei bandau ishtraukt snargliukus su ta pompa...tai asaru pakalne buna:)
Atsakyti
QUOTE(dvyne2 @ 2006 11 17, 20:43)
mum tai nesamones vyxta su tom slogom. kai tik naujas dantis lenda, taip ir sloga susergam:) tada koshmarai vyxta..ishvalyt neleidzia...prie nosies neleidzia net prieiti:) negaliu nieko ilashint. staugt pradeda, o kai verkia, daugiau snargliuku atsiranda:)

Pas mus lygiai tas pats verysad.gif . Kai tik dantis - taip ir sloga doh.gif . O prie nosies (kaip ir prie ausų, nagų ir t.t.) neprisileidžia doh.gif schmoll.gif .
Reiks išbandyti jūsų būdą ax.gif
4u.gif
Atsakyti
mano maziukui slogyte buvo tai nusipirkau "hrinomer nories aspiratorius" ten toks aparaciukas su trim antgaliais. ikisi i nosyte ir traui su burna per slangute. visi babausiukai islenda. pirma sau pabandem paziurejom ar kleckiukas nenusigas. eurovaistinej pirkau apie 18 lt kainuoja. labai padejo.
Atsakyti
Mes vakarais, kai maudome-nardiname mažylę. tai po nardymų snargliukai patys lauk išein smile.gif Nosytė būna sudrėkusi tai dar su Rhinomer aspiratorium galutinai viską ištraukiam.
Atsakyti
mes ir nardiname, poto patys bumbliai išeina lauk...o kartais su pagaliuku vatos pasukineju, bet mažei labai netinka unsure.gif ..pyksta doh.gif
Atsakyti
Kaip valyti nosytę viskas aišku, bet kaip išgydyti tokiam mažyliui?
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 27, 17:47)
mes buvome sia savaite pas loriste,nes turime baisia slogyte,tai mums sake labai svelniai su vatyte susukta valyti.liepe jokiu budu nekisti krapstuku.sake taip galima pazeisti tas kriauklytes nosyte,tai po to isvis vaikas neleis valyti.

Aš tai valau su vatytės burbuliuku ant pagaliuko. Yra tokių pirkti.
Atsakyti