Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

QUOTE(igne75 @ 2006 11 22, 17:59)
Aš tai valau su vatytės burbuliuku ant pagaliuko. Yra tokių pirkti.

As ir su tokiu valau...bet kaip keista jai labai patinka...tik ikisu, pasukioju, o ji atkisa ir kaifuoja...jai isvis patinka kai prie nosytes lietesi... lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif o as perku krapstukus su tokiu burbuliuku jais ir isvalau tiek nosi,tiek ausytes.bet maniskei labai nepatinka nosies valymo procedura schmoll.gif ,zirzia ir sukioja galva
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 27, 22:12)
Mes turime slogyte jau pusantro men.Pas daktarus minu kelia o ten tik sako nieko baisaus,praeis.Mane nerimas ima kodel taip ilgai sloguojam?Plaunam Humeriu lasinam vibrocil taciau pagerejimo 0.Buvom pas loriste sako vaikas tol nepasveiks kol namie bus vesu.Tai dabar istisai peciukas ijungtas.Bijojau,kad kokio sinusito nebutu,bet sako ,kad nosyte grazi,jokiu pozymiu,kad butu kokia liga nera.

As valau nosyte su rhinomer aparaciuku,pries tai ipurskiu hummer juros vandens,po to gydytoja sake lasint vibrocila ,bet kad jis ne velnio nepadeda doh.gif schmoll.gif Todel nuejau i vaistine ir paklausiau tai dave vat tokius vaistukus : Euphorbium Compositum Nasentropfen S .Sitie vaistukai homeopatiniai,tinka ir suaugusiem ir kudikiam ir slogyte po keliu dienu kaip su ranka nuime.Be to beskoniai tai net ir kai maziukai praryja nepyksta kad neskanu thumbup.gif
Atsakyti
Valau su chicco pompute,jai ziauriai nepatinka rakinejimas nosies,net klykt pradeda.Dabar pas drauge pamaciau tokia pompute,kur su burna traukt reikia.NEt susigundziau kaip papraasta.Gal ji maziau nervuotus ir man pavyktu istraukti g.gif
Atsakyti
Bandžiau abu aspiratorius (rhinomer ir Baby cmfort), tai man Baby cmfort labiau, nes minkstas antgalis, mažesnė tikimybė užsigauti besimuistant smile.gif

Bet kai slogytė aspiratorius nepakeičiamas man smile.gif eina giliai ir gerai ištraukti smile.gif

Aišku vaikas pyksta ir dar kaip, bet į gera juk tai smile.gif
Atsakyti
O siaube, kaip iš košmaro, jaučiuosi kankintoja vaiko, tiek klykimo, ašarų ir dėl ko???? Nesvarbu ar vatos pagaliukais ar siurbliuku. Na ką padarysi...
Atsakyti
Tai jau tikrai, siaubas.doh.gif Mano princesė jau didelė, taip moka gintis, kumščiuotis, kad nelabai ir pavyksta. doh.gif
Atsakyti
man vienai isvalyti nosyte yra labai sunku,negana kad galvyte sukineja tai dar ir su rankytem pasimuisto,stumia mano rankas nuo saves.tai sia procedura atliekam su vyru drauge , bet labai greitai,vyras palaiko,o as krapstau.
Atsakyti
Nevalau niekad,jei nėra reikalo ax.gif Kam? g.gif Kam krapštinėti tas mažas nosytes kasdien,jei jose nieko nėra g.gif O jei pamatau kokį vos matomą "babaužiuką"su paprastu ausų krapštuku išvalau... biggrin.gif
Atsakyti
kai slogytės nebūdavo, valydavom Humer vandenuku, o va dabar atsirado slogytė, tai alom Humeriu, ištraukiam snargliukus aspiratoriumi ir lašinu Bibrocil 3 kart į dieną... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 03 03, 20:04)
Nevalau niekad,jei nėra reikalo  ax.gif Kam?  g.gif Kam krapštinėti tas mažas nosytes kasdien,jei jose nieko nėra  g.gif O jei pamatau kokį vos matomą "babaužiuką"su paprastu ausų krapštuku išvalau...  biggrin.gif

be reikalo niekas nelenda ,bet su reikalu tai yra spec krapstukai, kad per giliai neikistum,tai su jais ir valau,tik manajai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 04, 01:03)
be reikalo niekas nelenda ,bet su reikalu tai yra spec krapstukai, kad per giliai neikistum,tai su jais ir valau,tik manajai nepatinka.

Spec krapstukai? Tikriausiai turi omeny krapstukus pastorintais galais?! g.gif Taigi jie skirti ne nosyciu valymui, o ausyciu. Jei pradesit ir nosytes tokiais krapstukais valyti, tai dar istempsit vaikuciams nosyciu landas ir kaip tada vaikai atrodys??? Turekit proto mamos! blink.gif
As tai nosyte, jei joje kas nors yra, valau tamponeliu susuktu is vatytes. Aisku mazylei kartais nepatinka, priesinasi, o kartais tai priima labai ramiai, nes zino, kad mama vis tiek isvalys! biggrin.gif
Anksciau naudojau paprastus ausims skirtus krapstukus, bet kai mazyle priesinasi, baisu, kad ko nors nepazeisciau blink.gif
Atsakyti