Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

as suneliui ausytes valau kas vakara, pries miega, ir jam niu taaaip tai patinka, visas apsala, prisimerkia, issisiepia, susiguzia ir "kencia" wub.gif
valymui naudoju paprastus ausu krapstukus, tik plastmasiniais koteliais- karta buvau nupirkusi mediniais, be galo trapus, greit luzta, baisu tokius naudot
Atsakyti
as valau savo mergytei ausytes su ausu krapstukais,pas mus yra tokie prieki siauriau,o i gala placiau,man jie super!bet tik isore,nelendu i vidu
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2007 10 29, 17:06)
as valau savo mergytei ausytes su ausu krapstukais,pas mus yra tokie prieki siauriau,o i gala placiau,man jie super!bet tik isore,nelendu i vidu

As ir taip wub.gif valau
Atsakyti
as tai valau su ausu krapstukais spec ausytems bet i vidu nekisu tik isore apvalau thumbup.gif
Atsakyti
as ir valau su spec.krapstukais,kur priekis siauras,o galas platus.visa laik apvalau isore,truputi vidu,nes su tuo pagaliuku giliai ir neikisi,ir uz ausyciu.
Atsakyti
as taip pat valau su ausu krapstukais... ax.gif
Atsakyti
as po kiekvienu maudynu su spec krapstukais vaikams isvalau ax.gif
Atsakyti
Nosyte valau ir sakau kuti kuti kuti, tada sypsos ir ne taip pyksta.
Atsakyti
oi,manomergiote,kokai vejakelia,kai reikainosyte valyti
Atsakyti
man ligoninej patare su ausu krapstukais nosyte valyti, taip ir darau. lb pyksta, bet jei reikia tai reikia...
Atsakyti
4u.gif
mes taip pat naudojam Rhinomer aspiratoriu, labai super dalykas, o antgaliu as neismetu - sterilizuoju arba isplaunu ir gerai, o jie rekomenduoja mest todel kad kitus pirkt kaip gi pinigus darysis/? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(River @ 2006 01 27, 16:27)
Sveikos mamytes!
Mano maziukui jau tuoj tuoj penki menesiukai. Kai buvo visai mazulis tai valant nosyte pradedavo guuoti, manau, kad jam visai patiko. Bet dabar nezinau kas pasidare. Visiskai neleidzia!!! Vos tik pamato, kad jau ketinu nosyte valyti is karto rodo didziuli nepasitenkinima, visaip kraipo galvyte i sonus i neleidzia niekaip. O jeigu vis tiek aktyviai bandau ten ilisti tai pradeda klykti baisiai. Tai gaila vaiko ir paskiau ilgai raminti tenka. SIaip stengiuosi kai vyras buna tada valyti, tai vienas laiko, o kitas bando valyt, bet irgi nepasakyciau kad lengva, arba kakzkaip bandom uzkalbitni ir t.t. NU zodziu kol kas nelabai kas veikia. Aisku kazkaip issivalom, bet baisaii vaiko gaila kad jis taip...r nezinau kodel, kas cia pasidare jam.
Patarkt, kaip jus tvarkotes?

Atsakyti