Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

QUOTE(Majaa @ 2007 09 17, 18:02)
O kur galima rasti jau gatavai susuktų? O gumbuliukus tu vadini tuos vaikiškus pagaliukus ausytėms valyti?

Maximose prie prekių kūdikiams 4u.gif

na mum didžiausia problema nosytę valyt rolleyes.gif o jeigu purkšt reikia tai iš vis tragedija, vaikas pradeda verkt ir sukinėtis vos tik buteliuką su purškalu pamato doh.gif tai vyras išsigudrino po maudynių vakare, kai viskas nosytėje atidrėksta, jis pirštu uždengia vieną šnervę vaikui ir jis pats išpučia snargliukus bigsmile.gif paskui su kita šnerve tą patį pakartoja

Atsakyti
Siaip nosyte valau retai, tik kai susirenka, tada naudoju ausu krapstuka.
Jei jau sloga, tai pries valant ipurskiu juros vandens (kai maitinau ilasindavau pienuko) ir tada traukiu su Rhinomer aspiratoriumi. Antgalius isplaunu, isimu kempinele, praplaunu, paskui padedu dziuti ir vel naudoju tuos pacius. Vaikuciui, aisku, nosytes valymas yra kosmaras, bet ka padarysi, visaip bandom uzkalbeti danti, karais pavyksta, o kartais niekas nepadeda doh.gif
Atsakyti
Su vaikiškais ausų krapštukais valau, o kai užpuola sloga, tai su Rhinomer ir jūros vandeniu. Leistis nelabai leidžiasi, bet ką darysi ax.gif
Atsakyti
Kai užpuola sloga, purškiu Sterimarą arba Humerį ir tada ištraukiu pompele. Vaikiukas labai pyksta, bet ką padarysi.
Atsakyti
o as valau su rhinomer aparaciuku, maze visai nesipriesina, net atrodo kad jai patinka:) o su vata tai man gerai neissivalo, o su ausu krapstukais tai manau valyt nereiktu, juk jie ausim skirti valyt o ne nosytei 4u.gif
Atsakyti
valydavom su vata ir su pompele bet nelabai man ten gaudavosi gerai isvalyti ax.gif o kai uzpuola sloga tai traukiu su tuo aparaciuku, purskiu i nosyte juros vandenio tada geriau issivalo, o antgaliuku nemetu juos isvirinu ir toliau naudoju, juk jiem nieko nenutinka 4u.gif
Atsakyti
Yra labai geri vaistukai kūdikiams valyti nosytei nuo gimimo, tuo paciu ir akytes galima isvalyti. (PHYSIOMER sol.5ml). smile.gif
Atsakyti
nosyte valome su pompyte, o kartais uztenka tik susuktis vatytes, retkarciais nosytes vidu patepame alyvuogiu aliejumi kad nesausetu. mirksiukas.gif
Atsakyti
o as su savo mazuoju pirsteliu,kiek telpa,pavalau blush2.gif man taip baisu del tu visokiu krapstuku blink.gif odabar jau net geda blush2.gif pasidare uz toki taikoma metoda,cia jusu prisiskaicius ax.gif eisiu krapstuku spec pirktis,pasveikinkit mane izeengus i XXIamziu 4u.gif
Atsakyti
Anksciau ir as valiau su vaikiskais krapstukais rolleyes.gif , bet kaip pasiskaiciau literaturos, tai pradejau valyti, po maudyniu, tik su ranksluosciu. Siera reikalinga, kad i ausytes nepribegtu vandens ax.gif
Atsakyti
valiau ir vis dar valau su specialiais, vaikų ausytėms skirtais krapštukais, labai patogu ir visiškai neįmanoma sužeisti ausytės smile.gif
Atsakyti
Po maudymo kasvakar valau ausytes su vatos gabaleliu. Naudoju tokius apvalius jie issiardo i ilga juosta tokia ja susuku ir isvalau su ja. O ausu krapstukai suaugusiems netinka vaikams ir ant vaiku krapstuku parodyta kad tik nosiai valyti.
Atsakyti