Ausytes valomes po kiekvienu maudyniu, su specialiu ausu krapstuku.

OOOOOOOOJkokia pas mus problema, valom humer vandenuku puslyte ta didele, o gydom vibrocil lasiukais. Tas juros vanduo nelabai patinka daug druskos mazyle suvalgo.

Greičiausiai tai priklauso ir nuo vaiko charakterio. Pirmasis nekeldavo jokios tragedijos, kai valydavau nosytę, o antrasis taip rėkia, kad greičiausiai visi daugiabučio gyventojai girdi.
O nosytę valau su vatos tamponėliu.

O nosytę valau su vatos tamponėliu.
QUOTE([.Switch.Off.] @ 2008 03 09, 23:12)
jo nemegsta mazieji sio proceso...

Aš valau nosyte kiekvieną dieną su ausų krapštukais, pamirkau juos į vaikišką aliejuka ir pirmyn!
Dukrytė visai nesipriešina, nė karto neverkė
O kartą bandžiau nosį išplauti su jūros vandeniu ir išsiurbti, tai baisaus triukšmo buvo

O kartą bandžiau nosį išplauti su jūros vandeniu ir išsiurbti, tai baisaus triukšmo buvo

QUOTE(HUGGA @ 2008 11 08, 16:20)
OOOOOOOOJkokia pas mus problema, valom humer vandenuku puslyte ta didele, o gydom vibrocil lasiukais. Tas juros vanduo nelabai patinka daug druskos mazyle suvalgo.

Kiek zinau tie vibrocil lasiukai nera labai gerai. Nors ir raso, kad galima kudikiams, bet ten gryna chemija. Jie sutraukia gleivine kaip ir visi kiti reklamuojami vaistai suausgusiems, kur nosi atkemsa. Nemanau, kad tai labai gerai

Papildyta:
QUOTE(renatyte.r @ 2008 11 16, 23:48)
Aš valau nosyte kiekvieną dieną su ausų krapštukais, pamirkau juos į vaikišką aliejuka ir pirmyn!
Dukrytė visai nesipriešina, nė karto neverkė

Mes irgi taip pat. Irgi be triuksmo. Tik as niekur nemirkau tu krapstuku, na nebent kartais MP suvilgau...

su juros vandenuku ir rihomeriu issiurbiam
kartais buna triuksmo o kartais ne - nuo nuotaikos priklauso

kai turejom slogyte, tai valydavau su raspiratorium, vaikas maniau prareks visus plaucius
oi, turbut tada jis smarkiai ant manes pykdavo
db valau su ausu krapstukais, jei pamatau snargliuku

siaip valydavau su vaikisku ausu krapstuku, tai nesipriesindavo
bet dabar, kai pasigavo slogyte, valau su hummer juros vandenuku, o po to siurbiu su respiratorium, tai klykia mano uogele taip, lyg nezinia, ka jai daryciau...
o kai uzgula nosyte, tai ir vibrocil ilasinu, bet va vakar gydytoja sake, kad yra homeopatiniai lasiukai euforbium, jie nedziovina gleivines, tai siandien bandysim pirkt

o kai uzgula nosyte, tai ir vibrocil ilasinu, bet va vakar gydytoja sake, kad yra homeopatiniai lasiukai euforbium, jie nedziovina gleivines, tai siandien bandysim pirkt

as irgi sita naudoju - Euphorbium compositum. Jau esu rasiusi cia, tai viena mamyte net padekojo, nes nusipirko ir labai patiko. Mano pediatre labai vertina naturaluma, istirtus vaistus... tai ji daznai gerus parekomenduoja.
Uoj kaip pyksta
Rėkimo būna ohoho
Labai tas jūros vandenuko purškimas į nosytę nepatinka.