Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

Ausytes valomes po kiekvienu maudyniu, su specialiu ausu krapstuku. ax.gif
Atsakyti
OOOOOOOOJkokia pas mus problema, valom humer vandenuku puslyte ta didele, o gydom vibrocil lasiukais. Tas juros vanduo nelabai patinka daug druskos mazyle suvalgo. verysad.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Greičiausiai tai priklauso ir nuo vaiko charakterio. Pirmasis nekeldavo jokios tragedijos, kai valydavau nosytę, o antrasis taip rėkia, kad greičiausiai visi daugiabučio gyventojai girdi. doh.gif
O nosytę valau su vatos tamponėliu.
Atsakyti
QUOTE([.Switch.Off.] @ 2008 03 09, 23:12)
Turbūt pats baisiausias procesas... Iškarto verkti, spurdėti pradeda  verysad.gif

jo nemegsta mazieji sio proceso... biggrin.gif
Atsakyti
Jei tik mažoji pastebi, kad ranka artėja link jos nosies... sužino iš jos riksmo visas daugiaaukštis.. Valau paprastai vatos suktinukais.. Jei išskyrų daug ar labai pridžiuvusios, tai naudoju ir aspiratorių.
Atsakyti
Aš valau nosyte kiekvieną dieną su ausų krapštukais, pamirkau juos į vaikišką aliejuka ir pirmyn! tongue.gif Dukrytė visai nesipriešina, nė karto neverkė schmoll.gif
O kartą bandžiau nosį išplauti su jūros vandeniu ir išsiurbti, tai baisaus triukšmo buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 08, 16:20)
OOOOOOOOJkokia pas mus problema, valom humer vandenuku puslyte ta didele, o gydom vibrocil lasiukais. Tas juros vanduo nelabai patinka daug druskos mazyle suvalgo. verysad.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kiek zinau tie vibrocil lasiukai nera labai gerai. Nors ir raso, kad galima kudikiams, bet ten gryna chemija. Jie sutraukia gleivine kaip ir visi kiti reklamuojami vaistai suausgusiems, kur nosi atkemsa. Nemanau, kad tai labai gerai g.gif . Nors kai labai uzkimsta nosyte, gal ir geriau lasiukai rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(renatyte.r @ 2008 11 16, 23:48)
Aš valau nosyte kiekvieną dieną su ausų krapštukais, pamirkau juos į vaikišką aliejuka ir pirmyn!  tongue.gif  Dukrytė visai nesipriešina, nė karto neverkė  schmoll.gif
O kartą bandžiau nosį išplauti su jūros vandeniu ir išsiurbti, tai baisaus triukšmo buvo  doh.gif

Mes irgi taip pat. Irgi be triuksmo. Tik as niekur nemirkau tu krapstuku, na nebent kartais MP suvilgau... ax.gif
Atsakyti
su juros vandenuku ir rihomeriu issiurbiam 4u.gif kartais buna triuksmo o kartais ne - nuo nuotaikos priklauso ax.gif
Atsakyti
kai turejom slogyte, tai valydavau su raspiratorium, vaikas maniau prareks visus plaucius doh.gif oi, turbut tada jis smarkiai ant manes pykdavo doh.gif db valau su ausu krapstukais, jei pamatau snargliuku ax.gif
Atsakyti
siaip valydavau su vaikisku ausu krapstuku, tai nesipriesindavo ax.gif bet dabar, kai pasigavo slogyte, valau su hummer juros vandenuku, o po to siurbiu su respiratorium, tai klykia mano uogele taip, lyg nezinia, ka jai daryciau... verysad.gif
o kai uzgula nosyte, tai ir vibrocil ilasinu, bet va vakar gydytoja sake, kad yra homeopatiniai lasiukai euforbium, jie nedziovina gleivines, tai siandien bandysim pirkt g.gif
Atsakyti
as irgi sita naudoju - Euphorbium compositum. Jau esu rasiusi cia, tai viena mamyte net padekojo, nes nusipirko ir labai patiko. Mano pediatre labai vertina naturaluma, istirtus vaistus... tai ji daznai gerus parekomenduoja.
Atsakyti
Uoj kaip pyksta doh.gif Rėkimo būna ohoho doh.gif Labai tas jūros vandenuko purškimas į nosytę nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg_ita: 19 lapkričio 2008 - 13:45