Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

Mes valome su spec. vatos krapstukais.Anksciau rekdavo,o dabar visai nieko tongue.gif
Atsakyti
oi.o as galvojau,kad mano tik vienos toks nenuorama....
nuo gimimo nosyte valydavom susuke vatos gabaliuka arba vienkartines serveteles...(anyta cia taip ismokino)...na,o dabar jau mums sesi menesiai,tai pradejom valyti su ausu krapstukais...is pradziu vaikas sukiodavo galvyte ,niekaip nesileisdavo ..tai takdavo kazkam laikyti galvyte,o kazkam valyti nosyte....bet as negaledavau ziureti,man nelaiko nervai,kaip vaikas taip kankinasi....paskui pastebejau,kad isvis jis tik pajunta ,kad laikoma jo galvyte is pradeda klykti....tada pati nutariau pabandyti...ir zinot visai pavyko....pasiemu keliata krapstuku,viena ar keliata duodu jam i rankytes ir kelbindama kuo lengviausiai issivalome nosiuka....svarbiausia vaiko neisgazdinti....
o mes beje niekada nevalem nosytes jokiais vandeneliais ir tfu,tfu,tfu....neturejom slogytes.... biggrin.gif
Atsakyti
as tai valau kiekviena diena po 3 kartus. Musu maziukei slogyte nuo pat gimimo. Tai valau juros vandeniu ir issiubiu siurbtuku. Siurbtukas labai geras dalykas. Visko buna ir oziuku ir dar visokiu nesamoniu. Bet dar priklauso nuo nuotaikos.Kartais net nesucipsi kaip valom.
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2006 02 07, 10:24)

Vakar valėm nosytę su rhinomer'u, tai daug grožio iš ten išsiurbėm blink.gif

sakykit o kur visas tas geris ten susirenka, kai su burna trauki su tuo rhinomer aparatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RIO @ 2006 02 07, 21:36)
sakykit o kur visas tas geris ten susirenka, kai su burna trauki su tuo rhinomer aparatu  blush2.gif

prietaiso viduje yra paralonas. ten ir susirenka wink.gif

O mes klykiam is pasiutimo kai valom nosi. Nes varbu su kuom ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi nosytę valau su ausų krapštukais, kai "babaužis" akivaizdžiai matosi. Protestuoja mažius, tenka visaip dėmesį nukreipinėti, bet dabar kažkaip greitai pavyksta nosį iškrapštyti - nė mirktelti nespėja rolleyes.gif
Atsakyti
As maziukei nosyte valau susukus vatos gabaliuka ir ji sudrekinus Physiomer, tongue.gif , nes nosytes gleivine sudreksta ir po to viska isciaudo ir nereikia net purksti bigsmile.gif na iki siol pavykdavo iskrapstyti tuo " gyventojus" ir dideliu asaru nebuna lotuliukas.gif
Buvau nusipirkus ir pompyte, bet kad ji absoliuciai nieko neistraukia, o be to girdejau, kad nelabai gerai, todel jos atsisakeme thumbup.gif
Atsakyti
kai valau nosyte, maniskis klykia ne savu balsu doh.gif Daug ka isbandziau, bet labiausiai patiko toks vamzdelis-traukiklis Bebe Comfort. Su juo greiciausiai pavyksta atlikti si nemalonu reikaliuka....
Atsakyti
Pas mus yra du košmarai - nosies valymas (nesvarbu su kuo ir kaip) ir kepurės uždėjimas...
Atsakyti
ojoj nasytės valymas yra tragedija doh.gif
jei nėra slogytės tai rytinis išsivalymas būna greitas ir neskausmingas biggrin.gif
nu bet jei slogytė tai prastai, klykimas, rėkimas, sukaliojimasis, mušimasis doh.gif doh.gif
paskutiniu metu darydavau taip: atsinešu vaiką prie veidrodžio (jis džiaugiasi savo atvaizdu ir žaidžia), o aš susuku iš vatos "pagaliuką" ir tik bakst ir prasuku. kol jis usigaudo kas čia vyksta tai ir vėl susidomi savo atvaizdu. ir taip žaidžiam kol išsivalom mirksiukas.gif
Atsakyti
Valau su vatos gumuleliais. sudrekinu juros vandeniu ir isvalau. Na nelabai patinka, bet ka padarysi. Prilaikau su viena ranka o su kita darbuojuos tongue.gif
O kai sloguoja dar sunkiau, reik ipurkst arba ilasint juros vandens, issiurbti ir galiausiai isvalyti su vata.
Atsakyti
Kasdien mažiukui į nosytę lašinu savo pienuko po vieną lašiuką thumbup.gif
o kai yra ką ištraukt, ištraukiu su pompyte. Protestuoja, bet ką padarysi ... doh.gif jeigu jau labai supyksta, nukreipiu dėmesį, pvz., duodu žaisliuką, tada, kai jau užmiršta dėl ko pyko, valomės nosiuką toliau tongue.gif
Atsakyti