mano dukrytei 3 men ir ta sloga ir mus jau kankino. kartais ,aisku, sunkiai kvepuodavo del sauso oro, bet visai neseniai turejom tikrai slogyte. drauge patare ipurksti truputi mamos pieno. tai as taip padariau keleta dienu ir mums padejo.

QUOTE(kristukas00 @ 2006 02 20, 17:16)
mano dukrytei 3 men ir ta sloga ir mus jau kankino. kartais ,aisku, sunkiai kvepuodavo del sauso oro, bet visai neseniai turejom tikrai slogyte. drauge patare ipurksti truputi mamos pieno. tai as taip padariau keleta dienu ir mums padejo. 

del pienuko tai ir as girdejau sita dalyka, bet kazkaip nesitiki, kad gali padet. taigi jis ten sudziuna, nu nezinau...
QUOTE(zave @ 2006 02 23, 01:15)
del pienuko tai ir as girdejau sita dalyka, bet kazkaip nesitiki, kad gali padet. taigi jis ten sudziuna, nu nezinau...
na aš tai girdėjau, kad jau atgyvena mamos pieną lašinti .. dabar tiksliai nepamenu, bet kažkokių negerumų jis ten pridaro ..

kai neslogouoja, tai nevalau visai nosiuko, nebent matau kad kažkas yra, tada su vatos gabalėliu ištraukiu

o kai sloga - valau su BBC aspiratorium, bet mano mažiukui jis nepatinka labai labai

QUOTE(Vita_Z @ 2006 02 23, 10:35)
kai neslogouoja, tai nevalau visai nosiuko, nebent matau kad kažkas yra, tada su vatos gabalėliu ištraukiu
o kai sloga - valau su BBC aspiratorium, bet mano mažiukui jis nepatinka labai labai
ir įsiverkia net iki įsterijos.. visaip bandėm, ir kalbinti ir nukreipt dėmesį, vistiek verkia
nu bet šiuo metu turi didelę slogą, tai tenka traukt ir per verskmus 

Mes irgi traukiam su BBC aspiratorium

QUOTE(jolančiukas @ 2006 02 20, 14:34)
aišku kad nepatinka- ir kam gali patikt tokia nemaloni procedūra
šiaip kol buvo naujagimis, jai buvo vienodai- daryk ką nori ir į nosį sulašint pienuką leisdavo ir nosytę išvalyt bet dabar
niekaip - spurda, vos nulaikau 

Pas mus tas pats. Suvystau vaika kiekviena karta valant nosyte. Zodziu, kankinu.....nes riekia tai baisiausia.
Mazajai valau nosyte su HUMER, buna daug asareliu
O kaip reik valyt su pieneliu. Nosyte uzsikimsus jau kelias dienas. Gydytoja sako valyt su HUMER, noreciau su MP pabandyt. Tik nezinau, kaip

Su MP paprasta. Paimi ir įlašini kelis pieno lašelius. Aš nieko ir nevalydavau daugiau. tačiau paskui kažkur išgirdau kad labai mažam leliukui MP netinka. Didesniam taip.
Čia matyt jau spręst pačiai mamytei.
O mums kaip tik dabar sloga. Traukiam nargliukus pompele. Ir vis galvoju gal geriau nusipirkt aspiratorių, gal be ašarų praeis ši procedūra?
Čia matyt jau spręst pačiai mamytei.
O mums kaip tik dabar sloga. Traukiam nargliukus pompele. Ir vis galvoju gal geriau nusipirkt aspiratorių, gal be ašarų praeis ši procedūra?
oo mes katik apturėjom didele slogą
nu tai riksmų... ojojoi kokių buvo, nors ir šeip valant nosytę visad rėkia. tačiau nebūna nė vienos ašaros
o šeip ir lašinau pieneli ir jis neblogai buvo. dar ir garindavau, nes tuo pačiu bronchita turėjom, tai nosyte šiek tiek atsikimždavo, ba net valgyt vaikasnegalėjo
o valau šeip su klyzmute, nu pompele, ir krapštukais

o šeip ir lašinau pieneli ir jis neblogai buvo. dar ir garindavau, nes tuo pačiu bronchita turėjom, tai nosyte šiek tiek atsikimždavo, ba net valgyt vaikasnegalėjo

o valau šeip su klyzmute, nu pompele, ir krapštukais

Mes isilasinam Humer vandenelio, o po to su pompele traukiam. Mazei si procedura baisiai nepatinka

QUOTE(Vita_Z @ 2006 02 23, 09:35)
na aš tai girdėjau, kad jau atgyvena mamos pieną lašinti .. dabar tiksliai nepamenu, bet kažkokių negerumų jis ten pridaro ..
ir įsiverkia net iki įsterijos.. visaip bandėm, ir kalbinti ir nukreipt dėmesį, vistiek verkia
nu bet šiuo metu turi didelę slogą, tai tenka traukt ir per verskmus 

Mamos pienas yra nuo visu ligu,ir jokiu negerumu jis nepridaro.

Valyti geriausia sudrekintais paprastos vatos suktukais. Tada nosytes nesuzalosit. Jei valot pagaliukais ausims krapstyti, butinai reikia prilaikyti galvute, kad nesimuistytu ir neuzsigautu. O pompomis valyti labai nepatartina, nes suzalojat neigiamu slegiu nosies gleivine, nuo to ji dar labiau burksta. Mamos pienas turi antibakteriniu savybiu, ta prasme jis gelbsti nuo slogos, bet sudaro pleves, todel vaikeliui velgi sunkiau kvepuoti.

mano maziukui irgi uzsikemsa nosyte ypac rytais kai atsibunda tai as praplaunu su humeriuo po to su pompike nezinau ar gerai bet kitaip neina jos isvalyti dar esu girdejusi kad reikia padeti sutrinta svoguna prie nosytes irgi padeda nuo slogos mes nakciai taip ir darom