Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

mano dukrytei 3 men ir ta sloga ir mus jau kankino. kartais ,aisku, sunkiai kvepuodavo del sauso oro, bet visai neseniai turejom tikrai slogyte. drauge patare ipurksti truputi mamos pieno. tai as taip padariau keleta dienu ir mums padejo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukas00 @ 2006 02 20, 17:16)
mano dukrytei 3 men ir ta sloga ir mus jau kankino. kartais ,aisku, sunkiai kvepuodavo del sauso oro, bet visai neseniai turejom tikrai slogyte. drauge patare ipurksti truputi mamos pieno. tai as taip padariau keleta dienu ir mums padejo.  thumbup.gif

del pienuko tai ir as girdejau sita dalyka, bet kazkaip nesitiki, kad gali padet. taigi jis ten sudziuna, nu nezinau...
Atsakyti
QUOTE(zave @ 2006 02 23, 01:15)
del pienuko tai ir as girdejau sita dalyka, bet kazkaip nesitiki, kad gali padet. taigi jis ten sudziuna, nu nezinau...

na aš tai girdėjau, kad jau atgyvena mamos pieną lašinti .. dabar tiksliai nepamenu, bet kažkokių negerumų jis ten pridaro .. ax.gif

kai neslogouoja, tai nevalau visai nosiuko, nebent matau kad kažkas yra, tada su vatos gabalėliu ištraukiu ax.gif
o kai sloga - valau su BBC aspiratorium, bet mano mažiukui jis nepatinka labai labai schmoll.gif ir įsiverkia net iki įsterijos.. visaip bandėm, ir kalbinti ir nukreipt dėmesį, vistiek verkia schmoll.gif nu bet šiuo metu turi didelę slogą, tai tenka traukt ir per verskmus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita_Z @ 2006 02 23, 10:35)
kai neslogouoja, tai nevalau visai nosiuko, nebent matau kad kažkas yra, tada su vatos gabalėliu ištraukiu  ax.gif
o kai sloga - valau su BBC aspiratorium, bet mano mažiukui jis nepatinka labai labai  schmoll.gif  ir įsiverkia net iki įsterijos.. visaip bandėm, ir kalbinti ir nukreipt dėmesį, vistiek verkia  schmoll.gif  nu bet šiuo metu turi didelę slogą, tai tenka traukt ir per verskmus  verysad.gif

Mes irgi traukiam su BBC aspiratorium thumbup.gif . Maniškis pradžioje labai stipriai klykdavo, stipriau nei šiaip verkdamas doh.gif verysad.gif . Bet dabar jau matyt priprato, tai kartais visai be ašarų nosytę išsivalom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2006 02 20, 14:34)
aišku kad nepatinka- ir kam gali patikt tokia nemaloni procedūra g.gif šiaip kol buvo naujagimis, jai buvo vienodai- daryk ką nori ir į nosį sulašint pienuką leisdavo ir nosytę išvalyt bet dabar blink.gif niekaip - spurda, vos nulaikau doh.gif

Pas mus tas pats. Suvystau vaika kiekviena karta valant nosyte. Zodziu, kankinu.....nes riekia tai baisiausia.
Atsakyti
Mazajai valau nosyte su HUMER, buna daug asareliu lotuliukas.gif O kaip reik valyt su pieneliu. Nosyte uzsikimsus jau kelias dienas. Gydytoja sako valyt su HUMER, noreciau su MP pabandyt. Tik nezinau, kaip
Atsakyti
Su MP paprasta. Paimi ir įlašini kelis pieno lašelius. Aš nieko ir nevalydavau daugiau. tačiau paskui kažkur išgirdau kad labai mažam leliukui MP netinka. Didesniam taip.
Čia matyt jau spręst pačiai mamytei.
O mums kaip tik dabar sloga. Traukiam nargliukus pompele. Ir vis galvoju gal geriau nusipirkt aspiratorių, gal be ašarų praeis ši procedūra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerkasa: 23 vasario 2006 - 19:01
oo mes katik apturėjom didele slogą doh.gif nu tai riksmų... ojojoi kokių buvo, nors ir šeip valant nosytę visad rėkia. tačiau nebūna nė vienos ašaros bigsmile.gif
o šeip ir lašinau pieneli ir jis neblogai buvo. dar ir garindavau, nes tuo pačiu bronchita turėjom, tai nosyte šiek tiek atsikimždavo, ba net valgyt vaikasnegalėjo doh.gif
o valau šeip su klyzmute, nu pompele, ir krapštukais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babinka: 23 vasario 2006 - 21:17
Mes isilasinam Humer vandenelio, o po to su pompele traukiam. Mazei si procedura baisiai nepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita_Z @ 2006 02 23, 09:35)
na aš tai girdėjau, kad jau atgyvena mamos pieną lašinti .. dabar tiksliai nepamenu, bet kažkokių negerumų jis ten pridaro ..  ax.gif

kai neslogouoja, tai nevalau visai nosiuko, nebent matau kad kažkas yra, tada su vatos gabalėliu ištraukiu  ax.gif
o kai sloga - valau su BBC aspiratorium, bet mano mažiukui jis nepatinka labai labai  schmoll.gif  ir įsiverkia net iki įsterijos.. visaip bandėm, ir kalbinti ir nukreipt dėmesį, vistiek verkia  schmoll.gif  nu bet šiuo metu turi didelę slogą, tai tenka traukt ir per verskmus  verysad.gif

Mamos pienas yra nuo visu ligu,ir jokiu negerumu jis nepridaro. lotuliukas.gif
Atsakyti
Valyti geriausia sudrekintais paprastos vatos suktukais. Tada nosytes nesuzalosit. Jei valot pagaliukais ausims krapstyti, butinai reikia prilaikyti galvute, kad nesimuistytu ir neuzsigautu. O pompomis valyti labai nepatartina, nes suzalojat neigiamu slegiu nosies gleivine, nuo to ji dar labiau burksta. Mamos pienas turi antibakteriniu savybiu, ta prasme jis gelbsti nuo slogos, bet sudaro pleves, todel vaikeliui velgi sunkiau kvepuoti. 4u.gif
Atsakyti
mano maziukui irgi uzsikemsa nosyte ypac rytais kai atsibunda tai as praplaunu su humeriuo po to su pompike nezinau ar gerai bet kitaip neina jos isvalyti dar esu girdejusi kad reikia padeti sutrinta svoguna prie nosytes irgi padeda nuo slogos mes nakciai taip ir darom mirksiukas.gif
Atsakyti