Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

QUOTE(jurgita.d @ 2008 12 19, 18:50)
Mūsiškis ir dažnai nepatenkintas,kai reikia nosytę išvalyti. Įsigijom Humer vandenuką,bet reikės jūsų patarimo paklausyti ir nusipirkti pipetę lašinimui, nes pati pabandžiau sau purkšti-brr nemalonus jausmelis.

Kai mano sūnytis neduodavo purksti, tai Humeriu apipurksdavau vatos pagaliuka ir juo nosyte pravalydavau smile.gif Dabar 1m5men vistiek kasdien profilaktiskai isvalau nosyte.
Atsakyti
QUOTE(gigi-gi @ 2008 12 23, 19:29)
na mums tai niekas nesake kad kiekviena diena REIKIA valyt -sake kai bus sloga...  prasau paaiskinkit MAN "zaliai " mamytei (dar tik 1 menesiukas) kodel jum tai sake daryt kiekviena diena??  mes dar nei karto nesivalem, neslogavom, oro netruko, kambariu oras nera sausas (netgi i dregnaja puse), tai nemaciau prasmes kankint vaiko ta procedura kai jos nereikia

o jūs tiesiog susukit vatos gumulėlį (be pagaliukų) ir pavalykit nosytę (tikrai vaikiuko nekankinsit)- beveik esu tikra, kad ištrauksit snargliuką

Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 23, 21:04)
o jūs tiesiog susukit vatos gumulėlį (be pagaliukų) ir pavalykit nosytę (tikrai vaikiuko nekankinsit)- beveik esu tikra, kad ištrauksit snargliuką

drinks_cheers.gif aš visada taip valau ir mažiukė nesipriešina smile.gif
Atsakyti
mes irgi susisukam is vatos pailga plona ,,pagaliuka,, ir sukant tarp pirstu ikisam i nosyte, buna pagaunam koki baubuka ir nosytes pazeisti neimanoma, ne taip kaip su ausu krapstuku, jo kotelis kietas, negalima... o traukikli sake gydytoja tik tais atvejais naudot, kai jau rimta sloga, o ne profilaktiniais tikslais
Atsakyti
Mes valymui noeiuku naudodavom juros vandenuka, bet nuo jo labai jau snopuoja lelytes doh.gif Tai siandien gyd patare purksti Nisita, tai gal ir geriau thumbup.gif
Atsakyti
mano maziukei oi kaip nepatinka kai kas nors lenda prie nosytes biggrin.gif vargstu kol isvalau, muistosi, zirzia blink.gif
Atsakyti
Valau su siurbliuku tokiu http://www.vaikams.e...ymas/modelis/58 ir juros vandenuku (ilasinu, nes purkst negalima, nes viskas gilyn nusistumia , yra pirkt juros vandenuko pipetem.. ) kai matau, kad yra sausu reikaliuku nosyje.. tai pradzioj verkdavo, bet paskui prisiminiau, kad muzikele yra sitam siurbliuke, tai ijungiu db pries valant nosi muzikele, jis isiklauso ir leidzia be asaru ramiai labai isvalyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 gruodžio 2008 - 21:29
QUOTE(Zitlali @ 2008 12 30, 22:26)
Valau su siurbliuku tokiu http://www.vaikams.e...ymas/modelis/58 ir juros vandenuku (ilasinu, nes purkst negalima, nes viskas gilyn nusistumia , yra pirkt juros vandenuko pipetem.. ) kai matau, kad yra sausu reikaliuku nosyje.. tai pradzioj verkdavo, bet paskui prisiminiau, kad muzikele yra sitam siurbliuke, tai ijungiu db pries valant nosi muzikele, jis isiklauso ir leidzia be asaru ramiai labai isvalyt  thumbup.gif

O va cia tai man naujiena, dar nebuvau tokio maciusi siurbiklio bigsmile.gif turetu buti geras ir patogus, o dar muzikele - tai isvis super thumbup.gif
Tik kaina siek tiek kandziojasi doh.gif
Atsakyti
as tai mazajai nosyte valau susukus vatos gabaleli o pasku dar ant vatos uzepu nisitos tepaliuko ir patepu viduje kad nesausetu, aisku sitos proceduros nelabai patinka bet niekur nesidesi truputi pasikankinam bet paskui kaip gera thumbup.gif
Atsakyti
As tai istraukdavau su rhinomer labai gerai istraukia ,zinoma slogai naudoju juros vandeni bei protorgolio lasus .ir tada liuks thumbup.gif ir tada musu nosyte sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija Šimkiene @ 2009 02 25, 14:57)
As tai istraukdavau su rhinomer labai gerai istraukia ,zinoma slogai naudoju juros vandeni bei protorgolio lasus .ir tada liuks thumbup.gif  ir tada musu nosyte sveika smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano knopke, neleidzia prie nosies net prisiliesti, dabar turim sloga, kai reikia vaistus sulasinti reke baisiaysiai, jau apie jokius valymus net kalbos nera.
Atsakyti