anksciau biski pykdavo, dabar tai baisiai patinka- matyt kudeta jai, tai ji net krenkscia is pasitenkinimo, guguoja

valom su kudikiams skirtais pastorintais ausu krapstukais
QUOTE(Marija_Barselona @ 2008 12 02, 21:31)
su specialiai krapstukais, nes butent jie yra tokios formos, kad giliai neikistum i ausyte, nes sunku pajausti paciai
as ir taip valau

As ausytes valau kokius 2-3 kartus per savaite su specialiais krapstukais ir taip pat tik pavirsutiniskai.
mes tai toki siurbliuka arba kaip as sakau snarglaitraukiuka turim: http://www.babymarke...ones/,prid.1722 Nu aisku irgi nepatinka, bet procedura gana greitai, tai net labai supykti nespeja...
O su kriausite tai baisiai ne kaip sekesi, labai kankindavomes...

Mums taip pat nepatinka valyti nosyte,dazniausiai verkiam

Labas
Mes nuo pirmu dienu valiem su ausų krapštukais sudrėkintais jūros vandieniu nes bandžiau su pūslytė tai labai verkė o su krapštukais tai kol buvo visai mažytė kartais verkdavo o dabar mums jau bus 22 kovo 6 mėnėsiai tai puikiai be pikčio

as su slangute traukiu, nes daznai slogytes apturim, tai baisesnes proceduros pas mus nebuna

aš tai per daug nekankinu mažės
kasdien įpurškiu purškaliuką skirtą nosytei ir viskas savaime išlenda.kartais tenka panaudoti ir "kriaušytę" kad geriau nosytė išsivalytų

Aš nieko nedara, nebent tik kartais su vatuku ar siurbtuku (jį senokai naudojau)Jokio jūros vandens ar kitų priemonių dar neteko naudoti... .
Mano mergaitei labai sunku prieiti nagucius nukarpyti. Ji jau dvieju su puse men., tai dar tenka uzdeti pirstines ir laukti progos kai uzsimigdysiu ant keliu kad galeciau apkarpyti
Naguciai atrodo per diena uzauga
O ausytes nezinau kaip prieiti giliau isvalyti. Gydytoja sake ausu krapstuko nenaudoti, nes atsieit ir suaugusiam nepataria. Reikia valyti su vata, bet kad giliau prieiti neina.

Ausytes valau su spec krapštukais vaikams kas antrą dieną, o nagučius karpau kelis kart per savaitę.