Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(ssandraM @ 2010 10 21, 18:23)
thumbup.gif  thumbup.gif kaip graziai ryskeja  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

nu jo jau kaip ir laikas butu jam rysketi biggrin.gif

na o visoms ir linkiu kad greiciau isvystumete ta faina ir nepakartojama vaizdeli.
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 21, 16:21)
na va ir as dar cia uzsuku nes vis dar matuoju BT.

o ir stai sian darytas mano NT
http://img801.images...30/pa210392.jpg

bigsmile.gif graziai isryskejo thumbup.gif
Atsakyti
as ir registruojuosi, naujoje matuotoju trobeleje 4u.gif
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 21, 18:21)
na va ir as dar cia uzsuku nes vis dar matuoju BT.

o ir stai sian darytas mano NT
http://img801.images...30/pa210392.jpg

Galeciau ziureti ir ziureti wub.gif oi kaip norertusi jau ir savo toki grozi aptureti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 21 spalio 2010 - 17:50
registruojuosi naujuose namuciuose ir as,linkiu kas butu laaaaaaabaaaai vaisingi nestuke.gif nestuke.gif
mergaites ar nezinote kaip veikia O nakvisu aliejus?
Papildyta:
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 21, 19:25)
nu jo jau kaip ir laikas butu jam rysketi  biggrin.gif

na o visoms ir linkiu kad greiciau isvystumete ta faina ir nepakartojama vaizdeli.

kaip graziai isryskejo smile.gif
Atsakyti
Mergaites,

Gryzus namo dvi valandas WC nebuvus pasidariau ovuliacijos testa. Is oro blush2.gif Zinau,kad prisizadejau NT gadinti sekmadieni, bet del OT nieko nesakiau blush2.gif Mano didziuliai nuostabai turiu dvi juosteles. testine blankesne uz kontroline, bet ar gali taip buti tokiu ciklo metu? Gal kam taip buvo???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 21, 19:35)
Mergaites,

Gryzus namo dvi valandas WC nebuvus pasidariau ovuliacijos testa. Is oro  blush2.gif  Zinau,kad prisizadejau NT gadinti sekmadieni, bet del OT nieko nesakiau  blush2.gif  Mano didziuliai nuostabai turiu dvi juosteles. testine blankesne uz kontroline, bet ar gali taip buti  tokiu ciklo metu? Gal kam taip buvo???? blink.gif

gal tai reiskia nestuke.gif mirksiukas.gif thumbup.gif dabar tek sdarytis NT greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 21, 19:40)
gal tai reiskia  nestuke.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif dabar tek sdarytis NT greiciau lotuliukas.gif

Na kadangi du NT turiu, tai viena manau pagadinsiu greiciau blush2.gif Nes po teigiamo O testo mano daryto neigiamas testas buvo sekantis blankesnis negu sitas g.gif

Tikiuosi D mano sapaliones sitas girdi ir manes nenuvils wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 21, 17:35)
Mergaites,

Gryzus namo dvi valandas WC nebuvus pasidariau ovuliacijos testa. Is oro  blush2.gif  Zinau,kad prisizadejau NT gadinti sekmadieni, bet del OT nieko nesakiau  blush2.gif  Mano didziuliai nuostabai turiu dvi juosteles. testine blankesne uz kontroline, bet ar gali taip buti  tokiu ciklo metu? Gal kam taip buvo???? blink.gif

man praejusi cikla taip buvo kad OT buvo dvi juosteles bet T blankesne uz C bet nestumo deja nebuvo verysad.gif
tai tau linkiu kad butu kitaip nei man mirksiukas.gif ir laikau stipriaai suspaudus kumstukus kad ir NT parodytu II juosteles mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Arteja NT metas, tad visoms linkiu isvysti ilgai laukta vaizda 4u.gif

Na as jau laukiu O, tikiuosi jau tuoj tuoj biggrin.gif Gal soktelsiu taip kaip *DJD* bigsmile.gif ir grisiu i savo iprasta 28 dieneliu cikla.

Aciu elmiuke uz komentara del padidejusio limfmazgio, tai nebepergyvenu tik turesiu issitirti kodel taip yra, nes neturetu buti. na kraujo tyrimukai geri, tad tikiuosi viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 21, 17:31)

mergaites ar nezinote kaip veikia O nakvisu aliejus?
Papildyta:

kaip graziai isryskejo smile.gif

Nakvisu aliejus pareguliuoja hormonus...tad, turetu teigiamai veikti ax.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 21, 17:35)
Mergaites,

Nu ka, smagu skaityti bigsmile.gif

Idedu savo OT ir NT, kai uzkibo mano kruopeliukas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 10 21, 19:52)
man praejusi cikla taip buvo kad OT buvo dvi juosteles bet T blankesne uz C bet nestumo deja nebuvo  verysad.gif
tai tau linkiu kad butu kitaip nei man  mirksiukas.gif  ir laikau stipriaai suspaudus kumstukus kad ir NT parodytu II juosteles  mirksiukas.gif

Net rankos dreba-lauksiu ryto blush2.gif Tikiuosi nenusivilti ir Jusu nenuvilti wub.gif

Panteriux no 1 bigsmile.gif Jetus koki grooozi parodei wub.gif Mano OT siandieninis net ir ryskesnis. Vyras net persisukes ziuri i mane, kaip as savo OT lyginu pridejus prie pc ekrano su tavo doh.gif lotuliukas.gif cool.gif Tikiuosi,kad cia ne kazkas su hormonais man negerai unsure.gif Nes si menesi net issisiepus laukiau teigiamo OT savo O laukdama ir kruvele nemazai sugadinau kol pamaciau toki OT diena pries pati teigiamiausia OT. Po to jis vel bleso.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 21, 21:33)
Net rankos dreba-lauksiu ryto  blush2.gif  Tikiuosi nenusivilti ir Jusu nenuvilti  wub.gif

laukiam rytojaus bigsmile.gif laikau kumstukus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti