Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 21, 17:21)
na va ir as dar cia uzsuku nes vis dar matuoju BT.

o ir stai sian darytas mano NT
http://img801.images...30/pa210392.jpg

wub.gif bigsmile.gif grazu smile.gif dar karteli sveikinu, kuris ciklas primink mirksiukas.gif
o as ir is leto kylu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,matuotojos wink.gif
Vis paskaitineju jusu temute:) tad sikart registruojuos ir as. Rytoj einu darytis hormonu tyrimus,kaip tik bus 7DPO,tad gal galesit kas jau ta perejusios pakomentuot rezultatus rolleyes.gif
Labai laikau kumstukus uz kiekviena,kuriai ateina laikas NT wub.gif sekmytes! thumbup.gif
ELMIUKE,laukei savosios O,ir jau atrode,kad nebuvo,o db musu DPO sutampa wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 21 spalio 2010 - 21:32
QUOTE(panteriux no1 @ 2010 10 21, 20:22)
Idedu savo OT ir NT, kai uzkibo mano kruopeliukas:

grazu. ziuriu ir tu tokius pat OT ir NT naudojai. pas mane tai jie kazkodel visada antra juostuke blankesne rodo. va savaitgali sakiau dar kitos firmos pasidarysiu ziuresiu kas gausis.
Papildyta:
QUOTE(Zemil @ 2010 10 21, 21:05)
wub.gif  bigsmile.gif grazu smile.gif dar karteli sveikinu, kuris ciklas primink mirksiukas.gif
o as ir is leto kylu smile.gif

2 kaip matuoju.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Stai mano http://www.babyplan.ru/profile/77703 , fertlis istisine linija brezia 19 cd, babyplan linijos dar neduoda.

Laikau kumstukus uz tas, kurios gadins testukus, kad rezultatai butu tik teigiami. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 22 spalio 2010 - 06:20
labas rytas mirksiukas.gif
as vis dar trepsiu vietoj biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus doh.gif Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte wub.gif Kartosiu testa rytoj, bet pirksiu kitos firmos. Nezinau ar cia gerai, jei mano NT 10 jautrumo o 14 DPO dar tik grazu vaiduokli rodo g.gif Tokiu metu jau turetu ryskesne buti ar ne? NT grynai toks, kaip vakar panteriux no 1 imete palyginimui. Negaliu nufotkinti, nes anyta fotika issiveze doh.gif Sakau pabandysiu rytoj gal kitos firmos, bet ten jie mazesnio jautrumo, tai is viso nieko nematysiu g.gif Vyras prase pakenteti ir darytis pakartotinai NT sekmadieni, kad paskui nesvaigciau cia puse ryto ta NT vaiduokli beziuredama-ryskesnis sekmadieni gal bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 06:55)
labas rytas  4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte  wub.gif  Kartosiu testa rytoj, bet pirksiu kitos firmos. Nezinau ar cia gerai, jei mano NT 10 jautrumo o 14 DPO dar tik grazu vaiduokli rodo  g.gif  Tokiu metu jau turetu ryskesne buti ar ne? NT grynai toks, kaip vakar panteriux no 1 imete palyginimui. Negaliu nufotkinti, nes anyta fotika issiveze  doh.gif  Sakau pabandysiu rytoj gal kitos firmos, bet ten jie mazesnio jautrumo, tai is viso nieko nematysiu  g.gif  Vyras prase pakenteti ir darytis pakartotinai NT sekmadieni, kad paskui nesvaigciau cia puse ryto  ta NT vaiduokli beziuredama-ryskesnis sekmadieni gal bus  g.gif

tyliai sveikinu, mergyt wub.gif super, kad tik rysketu dabar biggrin.gif
labas rytas
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 08:55)
labas rytas  4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte  wub.gif  Kartosiu testa rytoj, bet pirksiu kitos firmos. Nezinau ar cia gerai, jei mano NT 10 jautrumo o 14 DPO dar tik grazu vaiduokli rodo  g.gif  Tokiu metu jau turetu ryskesne buti ar ne? NT grynai toks, kaip vakar panteriux no 1 imete palyginimui. Negaliu nufotkinti, nes anyta fotika issiveze  doh.gif  Sakau pabandysiu rytoj gal kitos firmos, bet ten jie mazesnio jautrumo, tai is viso nieko nematysiu  g.gif  Vyras prase pakenteti ir darytis pakartotinai NT sekmadieni, kad paskui nesvaigciau cia puse ryto  ta NT vaiduokli beziuredama-ryskesnis sekmadieni gal bus  g.gif

ir as tyliai sveikinu wub.gif kaip faina ,o NT visoms skirtingai ryskeja mirksiukas.gif tad nesijaudink viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif Aukse kaip smagu bigsmile.gif dar nesveikinsiu, bet labai džiugu, vaiduoklių šiaipsau nebūna smile.gif

o aš pagaliau sulaukiau O smile.gif šiaip ir OT ryškiausias buvo būtent dieną prieš ir vakar apie vidurdienį jaučiau skausmelius, tai BT tik patvirtino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 10 22, 09:07)
labas rytas smile.gif Aukse kaip smagu  bigsmile.gif dar nesveikinsiu, bet labai džiugu, vaiduoklių šiaipsau nebūna  smile.gif

o aš pagaliau sulaukiau O smile.gif šiaip ir OT ryškiausias buvo būtent dieną prieš ir vakar apie vidurdienį jaučiau skausmelius, tai BT tik patvirtino smile.gif

sveikinu sulaukus O mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 07:55)
labas rytas  4u.gif ,

sveikos 4u.gif

uzejau cia nujausdama kad kazuria galesiu pasveikint wub.gif
Aukse - smagu 4u.gif dziaugiuosi nuosirdziai - ir linkiu kad rysketu rysketu rysketu rysketu wub.gif

Neirida - ar ne tavo eile dabar? bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

o as zmoniskai miegot pradejau - kai BT nereikia matuoti - jokio streso nieko (kaip kad buvo i pabaiga ciklo) blush2.gif
ryt vel pradesiu matuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 10 22, 07:58)
tyliai sveikinu, mergyt  wub.gif super, kad tik rysketu dabar biggrin.gif
labas rytas

QUOTE(ssandraM @ 2010 10 22, 08:01)
ir as tyliai sveikinu  wub.gif kaip faina ,o NT visoms skirtingai ryskeja  mirksiukas.gif tad nesijaudink viskas bus gerai  4u.gif

Oi mergaites, dar anksti mane sveikint blush2.gif tikiuosi pamatyti ryskesni vaiduokli ir ,kad mmm nebeateitu man sekmadieni nei veliau ,kaip planuoja BP.
Atsakyti