Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 27, 19:07)
Taip dar nedrasu su virusiukais, nes viskas labai trapu, bet labai labai noriu jus visas uzkresti savo nestumu...Visoms ir kiekvienai atskirai...
nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif GAUDYKIT VIRUSIUKU wub.gif  wub.gif  wub.gif

oi kokios nuostabios naujienos thumbup.gif dabar tik aukit ir stiprekit wub.gif

gaudau ir as virusiuka, gal nors kuris prilips blush2.gif

elmiuke tylus sveikinimai wub.gif
Atsakyti
elmiuke, kaip grazuuuuuuu wub.gif

Kristiandra, daug sveikateles jums abiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 27, 20:58)
Laba visoms  :mirksiukas:

:wub: nerealu, jau tikrai cia nevaiduoklis  :bigsmile:  :super (kelintas cia ciklas?)

Parodau savo grafika http://www.fertility...com/home/3059e2

PAPILDYTA: pamacius elmiukes II netekau zado ir pamirsau pasidziaugti Kristiandros virusiuku  :wub: cikla pradejom kartu ir tu jau tyliai dziaugiesi  :nestuke o as vis dar laukiu atomazgos  :oh bet jau nedaug iki kitos savaites bereikia laukt :rolleyes:

grazus grafikelis ir pas tave%2
Atsakyti
EMILIUKE, labai dziaugiuosiu uz tave manau kad viskas bus gerai ir kita dienaNT bus laaaaaaaaaaaaaaabai ryskus, nors ir dabar jis pakankamai ryskus. dabar tik save saugoti reiketu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pamacius Elmiukes NT issiziojau biggrin.gif Dar pries kelis puslapius komentavo kuri iseis nestuke.gif O pasirodo pati! Labai labai dziaugiuosi, tyliai sveikinu wub.gif

Kristiandra, saugok save ir viskas bus gerai 4u.gif Imu virusiuka, labai labai man jo reikia.

Siandien tik 5 DPO, bet taip uzskaudejo pilva ir nugara, kad net teko prigulti. Atrodo kaip ir artejanciu mmm pozymis tik ar gali buti taip anksti? Ka manote?

Atsakyti
Audra86, pas tave taip pat grazus grafikelis. taip kad laukiam II mirksiukas.gif
o sis II ciklas man, o nuo geguzes nesisaugom.
tikiuosi,kad visoms galesiu pativirtinti naujienas po keliu dienu. ryt mm turetu but. ir idomu kokia BT bus.ir ka kitas NT rodys. echh taip norisi,kad butu tiesa. smile.gif
kazkaip dar pati netikiu, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 10 27, 18:14)
matyt jam paciam atrakcija  lotuliukas.gif kaip sakant jo draugelis laisve gavo, nes iki tol 5metus vis "lietpalcius vilkejo"  smileysex.gif metu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 27, 18:50)
Sveikos mergaites, prisiduodu ir pas jus bigsmile.gif
Siandien buvau pas gine.
Kaip ir viskas gerai  Nestumas vietoj, atitinka 6 sav.ir 1 diena, sirdute plaka...kiek ilgai gine ieskojo kokiam kamputy jis prisitaises, bet radom ir maciau pulsavima
Bet esu labai laiminga pamacius savo leliuko plakancia sirdute  wub.gif

wub.gif labai dziugu,viskas bus gerai thumbup.gif
QUOTE(mirele @ 2010 10 27, 19:08)
matai, mes opraeita savaite saugojomes, kadangi as tuo metu buvau apsirgus. tai ar po ovuliacijos imanoma pastoti, jei praejo kelios dienos po jos? jau sianakt mes nesisaugojom ..
pas mane neaisku ar ateis mm be vaistu pagalbos, t.y. be duphaston, todel sis ciklas gali buti laaabai ilgas, jeigu nepastosiu...

Manau,kad jei O buvo 6dieni ir tik vakar ND be apsaugos- kazin g.gif

QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 19:37)
O as neiskenciau, reikejo palaukt rytojaus ryto. ka manot? doh.gif
gal nereiktu priimt, kaip uz rimta.vakare dariau blush2.gif

thumbup.gif manau tikrai jau galima sveikint,kaip grazu wub.gif ir toks ryskus vaiduokliukas! O JUK TU PERGYVENAI,KAD SIS CIKLAS GAL NET ANOVULIACINIS,nes OT nesutapo su BT- o matai kuo viskas baigesi wub.gif WIKI25 irgi taip buvo,kad BT cirkus isdarinejo mirksiukas.gif as tai uz tai,kad O visgi buvo po teigiamo OT,tada ir DPO daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 21:35)
Audra86, pas tave taip pat grazus grafikelis. taip kad laukiam II  mirksiukas.gif
tikiuosi,kad visoms galesiu pativirtinti naujienas po keliu dienu. ryt mm turetu but. ir idomu kokia BT bus.ir ka kitas NT rodys. echh taip norisi,kad butu tiesa.  smile.gif
kazkaip dar pati netikiu, nors tu ka  doh.gif

ir bus tiesa ,net neabejok mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Internetas kaip tycia blogas, rodo,kad neissiuncia zinutes, o ziuriu, jau kelias tas pacias ikeliau. ok, aciu uz palaikyma, einu ruostis miegui. ryt raportuosiu pioneer.gif
grazaus vakaro, ir lauksiu geru naujienu is jusu, panos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 27 spalio 2010 - 19:48
Aciu, mrgaites, uz sveikinimus ir palaikyma bigsmile.gif

Elmiuke, sveikinimai nuosirdus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2010 10 27, 20:35)
Pamacius Elmiukes NT issiziojau  biggrin.gif  Dar pries kelis puslapius komentavo kuri iseis  nestuke.gif  O pasirodo pati! Labai labai dziaugiuosi, tyliai sveikinu  wub.gif

Kristiandra, saugok save ir viskas bus gerai  4u.gif  Imu virusiuka, labai labai man jo reikia.

Siandien tik 5 DPO, bet taip uzskaudejo pilva ir nugara, kad net teko prigulti. Atrodo kaip ir artejanciu mmm pozymis tik ar gali buti taip anksti? Ka manote?

Man ir skaudejo panasiu laiku na gal truputi veliau nei tau apie 8DPO jau maniau kad cia mmm bet tai buvo implantacinis skausmelis kuris laikesi iki mmm dienos o po to silpo ir dabar tik (.)(.) kaip balionas is visu tokiu priesmenstruaciniu skausmu belike.
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 21:35)
Audra86, pas tave taip pat grazus grafikelis. taip kad laukiam II  mirksiukas.gif
tikiuosi,kad visoms galesiu pativirtinti naujienas po keliu dienu. ryt mm turetu but. ir idomu kokia BT bus.ir ka kitas NT rodys. echh taip norisi,kad butu tiesa.  smile.gif
kazkaip dar pati netikiu, nors tu ka  doh.gif

jeeeeeeeee sveikinu ir as tave elmiuke thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti