Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Oho kiek naujienu, tik neprisijunk keliom dienom ir pilna nestuke.gif
Elmiuke, kaip miela... wub.gif Patys didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai. Cia jau tikrai l.l. ryskus vaiduokliukas thumbup.gif
Kristiandra, viskas bus ok, saugokit vienas kita wub.gif

O gal dar kazka praleidau?.......... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 17:37)

O as neiskenciau, reikejo palaukt rytojaus ryto. ka manot? doh.gif
user posted image

gal nereiktu priimt, kaip uz rimta.vakare dariau blush2.gif

bigsmile.gif nu ka jau cia neimti uz rimta cia jau graziu graziausios II juostees net vaiduokliu nepavadinciau ,o dar su vakariniu sysium darytas tai ryta isvis bus ryskus thumbup.gif o ir NT ne patys jauttriausi ir dar taip anksti parode nu super tyliai sveikinu wub.gif

QUOTE(Iete @ 2010 10 27, 18:35)

Siandien tik 5 DPO, bet taip uzskaudejo pilva ir nugara, kad net teko prigulti. Atrodo kaip ir artejanciu mmm pozymis tik ar gali buti taip anksti? Ka manote?

va man vakar tas pats buvo ir dar kazkuria diena taip maude nugara kad baisu doh.gif siandien jau maziau
bet cia tikrai ne mmm pozymis schmoll.gif
Kristiandra puikios naujienos dabar tik saugok save ir savo pilvinuka wub.gif ir glaudziu prie sirdeles viena virusiuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DJD*: 27 spalio 2010 - 20:18
ELMIUKE bigsmile.gif bigsmile.gif kokios nuostabios naujienos,cia kuo aiskiausias teigiamas NT,labai sveikinu wub.gif wub.gif
KRISTIANDRA,linkiu kad viskas butu gerai visus 9men,ilsekis ir saugok savo lelyte
Atsakyti
dar karteli uzbegau pries miegiuka. kiek daug sveikinimu,aciu bigsmile.gif
dar klausimelis, kurios jau tai patyre, kaip su isskyrom reikalai nestumo pradzioj buna, kada kaip kas ten buna?gal kas trumpai. pas mane praktiskai sausumelis g.gif jokiu pozymiu, apart diegliukus sonuose, pilvo apacioj, i kirksni retkarciais pereina.bet labai nestiprus tie pamaudenimai. jokiu krutines skausmu.
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 22:46)
dar karteli uzbegau pries miegiuka. kiek daug sveikinimu,aciu bigsmile.gif 
dar klausimelis, kurios jau tai patyre, kaip su isskyrom reikalai nestumo pradzioj buna, kada kaip kas ten buna?gal kas trumpai. pas mane praktiskai sausumelis  g.gif jokiu pozymiu, apart diegliukus sonuose, pilvo apacioj, i kirksni retkarciais pereina.bet labai nestiprus tie pamaudenimai. jokiu krutines skausmu.

as tai nepamenu ,nes jau seniai buvau nestuke,kitos pakomentuos. o kelintas planavimo ciklas jums laimingas? taip baltai pavydziu....
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 27, 22:55)
as tai nepamenu ,nes jau seniai buvau nestuke,kitos pakomentuos. o kelintas planavimo ciklas jums laimingas? taip baltai pavydziu....

Sis antras,dar neaisku dar laimingas, keliu dienu begyje viskas paaiskes,aisku vaiduokliu irgi negaliu netiket blush2.gif smile.gif
as 15 cd jutau pilvo skausmus o OT nieko nerode, tada sakiau ND butini, o paskui 18cd OT pasitvirtino.tai gal uzpuolem laimingai,kas cia zino. dar netikiu netikiu.tai butu musu pirmas pyragelis, tai siurpuliukai laksto. geriau einu miegot...spekit kaip miegosiu doh.gif
labanakt merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 22:00)
Sis antras,dar neaisku dar laimingas, keliu dienu begyje viskas paaiskes,aisku vaiduokliu irgi negaliu netiket  blush2.gif  smile.gif
as 15 cd jutau pilvo skausmus o OT nieko nerode, tada sakiau ND butini, o paskui 18cd OT pasitvirtino.tai gal uzpuolem laimingai,kas cia zino. dar netikiu netikiu.tai butu musu pirmas pyragelis, tai siurpuliukai laksto. geriau einu miegot...spekit kaip miegosiu  doh.gif
labanakt merginos  wub.gif

as savaitgali bandysiu gadinti NT rolleyes.gif nuvaziuosiu pas mamuka, tai pigiau NT testuku papirksiu rolleyes.gif blush2.gif ziuresiu ka ryt rodys BT bigsmile.gif dar karta sveikinu su taip lauktais II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 10 27, 22:04)
as savaitgali bandysiu gadinti NT  rolleyes.gif nuvaziuosiu pas mamuka, tai pigiau NT testuku papirksiu  rolleyes.gif  blush2.gif ziuresiu ka ryt rodys BT  bigsmile.gif dar karta sveikinu su taip lauktais II  4u.gif

sakyciau dar ankstoka NT mirksiukas.gif PagalBT O neseniai ivykus
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 27, 22:06)
sakyciau dar ankstoka NT  mirksiukas.gif PagalBT O neseniai ivykus

na kita treciadieni turetu buti mmm, tada palauksiu iki treciadienio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 27, 18:50)
Sveikos mergaites, prisiduodu ir pas jus
Siandien buvau pas gine.

Nu va kaip faina wub.gif

QUOTE(mirele @ 2010 10 27, 19:08)

matai, mes opraeita savaite saugojomes, kadangi as tuo metu buvau apsirgus. tai ar po ovuliacijos imanoma pastoti, jei praejo kelios dienos po jos? jau sianakt mes nesisaugojom ..
pas mane neaisku ar ateis mm be vaistu pagalbos, t.y. be duphaston, todel sis ciklas gali buti laaabai ilgas, jeigu nepastosiu...

Sansu labai mazai, kd apnestejai unsure.gif Man atrodo, kad tau PMS ir greit mm sulauksi....nu negali zinoti, gal ir be vaistu sulauksi. Ko ir linkiu 4u.gif

QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 19:37)
Sveikute, malonu,kad jungiesi prie musu burelio  drinks_cheers.gif  o taviskis uzsivedes, o tai gerai  biggrin.gif

user posted image

Ojei, tikru tikriausias II wub.gif wub.gif Nu sveikinu oro_buckis.gif

QUOTE(Iete @ 2010 10 27, 20:35)

Siandien tik 5 DPO, bet taip uzskaudejo pilva ir nugara, kad net teko prigulti. Atrodo kaip ir artejanciu mmm pozymis tik ar gali buti taip anksti? Ka manote?

Manau, implantaciniai skausmeliai ax.gif

DJD, ir pas tave tikriausiai tas pats....nuosirdziai linkiu, kad taip ir butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs Foxy: 27 spalio 2010 - 21:36
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 27, 18:37)
Sveikute, malonu,kad jungiesi prie musu burelio  drinks_cheers.gif  o taviskis uzsivedes, o tai gerai  biggrin.gif

ELMIUKE, 9 DPO, toks ryskus NT thumbup.gif ir dar klausi ar vert tiketi doh.gif aisku, kad verta, biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 10 27, 20:35)

DJD, ir pas tave tikriausiai tas pats....nuosirdziai linkiu, kad taip ir butu  ax.gif

tikekimes ax.gif
Atsakyti