Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinat vaiko "tą" vietelę

Susidūriau su tokia problema, vaikas klausia "kas čia", o aš nežinau kaip "ją" vadinti?

Mediciniškai? makštis? g.gif gaktikaulis? g.gif putka? biggrin.gif kaip jus vadinat?

įdomu, kaip vadina ir berniukus auginančios mamytės "tas" vieteles?
Atsakyti
QUOTE(Anadi @ 2010 10 21, 22:11)
Susidūriau su tokia problema, vaikas klausia "kas čia", o aš nežinau kaip "ją" vadinti?

Mediciniškai? makštis? g.gif  gaktikaulis?  g.gif putka?  biggrin.gif  kaip jus vadinat?

įdomu, kaip vadina ir berniukus auginančios mamytės "tas" vieteles?

na mes vadiname pupa lotuliukas.gif va ir einant miegoti sako pupa ir rodo i klyna,tipo reikia eiti plauti pries miegeli blush2.gif
Atsakyti
sveika, as auginu berniuka tai sakau pimpa kad turi jis. o jei turesiu kada mergaite ir sakysiu kad tai pute ax.gif
Atsakyti
o mes vadinam cypcia biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2010 10 21, 22:15)
na mes vadiname pupa lotuliukas.gif va ir einant miegoti sako pupa ir rodo i klyna,tipo reikia eiti plauti pries miegeli blush2.gif

O pupa pradejom vadinti kai ji buvo dar pas mane pilvuki ,daktare dare echo kai buvo 20sav ir pasake,kad mato kavos pupele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2010 10 21, 21:39)
o mes vadinam cypcia biggrin.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif ir mes

QUOTE(Pasakaite30 @ 2010 10 21, 21:44)
O pupa pradejom vadinti kai ji buvo dar pas mane pilvuki ,daktare dare echo kai buvo 20sav ir pasake,kad mato  kavos pupele wub.gif

man Banga irgi taip sake wub.gif
Atsakyti
Auginu berniuka-vadinam peliuku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2010 10 21, 23:39)
o mes vadinam cypcia biggrin.gif  blush2.gif

geras, pirmakart toki zodi girdziu, o pasirodo, dar ne viena ji vartojate smile.gif
as putyte vadinu, mergytei sunku dar atkartoti, bet man graziausiai kaip tik radau pavadinti. pamenu man mama vaikystej sakydavo, kad vistyte cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Vadinam pupyte, kol buvo mažesnė, tos vietos neišskyriau, tiesiog eidavom "plauti užpakaliuko". Pas berniukus pimpaliukas ax.gif
Atsakyti
auginu berniuka 4u.gif tai vadinam pimpaliukas arba pypa blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 22 spalio 2010 - 21:21
O musu maze zino,kad TEN yra pute,taip ir vadina biggrin.gif
Atsakyti
Niu va dabar zinosiu kaip vadinti smile.gif Buna paklausia kas cia, tai sakau, kad cia sisiuka darai, o cia kakuti. Tai kazkaip ji labai neuzakcentavo ax.gif
Atsakyti