Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinat vaiko "tą" vietelę

QUOTE(setute @ 2010 11 05, 14:45)
Mes turime berniuka ir vadiname 'zasiukas'-nezinau,kazkaip gavosi,zaidimo forma ax.gif ,tai prilipo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2010 11 04, 16:33)
tecio ir maziaus bimbaliukas, o mamos pisiukas biggrin.gif

Nu man cia jau ziaurokoka gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga325 @ 2010 11 05, 15:08)
Nu man cia jau ziaurokoka gal  blush2.gif

na, jie gal ne lietuviai... , nes girdejusi tokiu pavadiniimu..
Atsakyti
pas mus berniukas.....ir as vadinu arba "straubliuku" arba "peliuku"... 4u.gif ..kadangi tevelis kalba kita kalba tai judvieju ir pavadinimai kitokie:)
Atsakyti
vadiname pimpaliuku.
Atsakyti
Mes sakom pimpaliukas, o peliuku tai nevadinciau, nes po to gali kilti problemu ir netinkamu asociaciju tarp imtymios vieteles ir gyvunelio. blush2.gif
Atsakyti
kažkaip gavosi, kad prieky - klynas, gale - užpakalis. netikslu, bet pute vadint man liežuvis neapsiverčia. man pute yra žiauriau už p***a. tiesiog. jei prašys patikslinimo dėl klyno, tai gal pereisim prie dziundzios.
pas tetuką yra pimpalas. viskas aišku jai ten ir suprantama.
jau žodžiai žodožiai biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai pimpaliuku vadinam. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga325 @ 2010 11 04, 15:29)
Gal ne i tema, bet nuokada vaikai taip pradeda dometis, klausti ir suprasti?  blush2.gif

Na maniskes tai kazkur nuo 2 metu kalba labai progresuoti eme, tai klausima "Kas cia?" isgirstu po 100 sykiu per diena doh.gif biggrin.gif Tai be visu kitu dalyku ir apie ta vietele paklausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2010 11 06, 13:48)
peliuku tai nevadinciau, nes po to gali kilti problemu ir netinkamu asociaciju tarp imtymios vieteles ir gyvunelio.  blush2.gif

mes vadinam peliuku ir mazui nekyla jokiu problemu ir panasumu tarp siu dalyku smile.gif niekada nelygino ir net nebande schmoll.gif
Atsakyti
Pimpius biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
sūnus kai buvo mažas pats pavadino savo "daiktą" sraige, taip ir liko ... g.gif
Atsakyti