Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinat vaiko "tą" vietelę

Pisiukas ir užpalkaliukas.
Atsakyti
Pimpaliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babajoska @ 2011 07 09, 13:57)
Pisiukas ir užpalkaliukas.

"pisiukas" tai kazkaip labai au vulgariai. Mes dupce ir dupcyte vadinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 02 02, 14:55)
Taip Ingulka, paprasciausiai ir normaliausiai penis, klitoris ir krutine, bei uzpakalis...
ir kai musu dvimetukas pasipraso ant puoduko, labai zmogiskai jam primenu,  pasitaisyk savo peni, kad nebegtu per virsu...
Ir kokia jau cypcia, mergiotei, kuri jau turi 12 metu..

As tai su s.w.a.t nesutinku. Tai gi nera butina viska sakyti vaikui tiesiai sviesiai, ju gyvenimo supratimas yra kitoks. Kas cia tokio, jei vaikas sulaukes 7 ar 10 metu suzinos, kad is tiesu jo pimpaliukas yra peniu vadinamas? Nebutina vaikui sakyti, kad senio salcio nera, kad fejos sapneliu nenesa. Man cia per daug grubu.

Atsakyti
Turiu bernioką, dar neklausia, bet jau kažką atrado tarp kojyčių biggrin.gif
Pimpiukas sakom smile.gif Arba pimpis smile.gif
Gerai paskaičiau čia su ta pupa... Jei (tikiuosi kai ax.gif ) turėsiu mergaitę, žinosiu, ką sakyti biggrin.gif
Atsakyti
Auginam berniuką, vadinam pimpaliuku ir užpakaliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuole197 @ 2011 07 24, 15:59)
Auginam berniuką, vadinam pimpaliuku ir užpakaliuku  lotuliukas.gif

mes taip pat smile.gif
Atsakyti
o musu pats rodo ir sako sysiu, tai kol niekaip kitaip ir nevadinam blush2.gif o uzpakali, tai rura lotuliukas.gif kazkaip savaime gavosi trumpiausias zodis, kuri lengvai ismoko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 26 liepos 2011 - 00:55
Peliukas:)
Atsakyti
QUOTE(rasuole197 @ 2011 07 24, 15:59)
Auginam berniuką, vadinam pimpaliuku ir užpakaliuku  lotuliukas.gif

Tas pats smile.gif
Atsakyti
pimpaliukas ir ruryte pas mus biggrin.gif
Atsakyti
Auginu mergaites. Mes vadiname putyte ir uzpakaliuku. Mano mazoji dar nelebai supranta (neatrado dar "tos vieteles" bet apie didziaja papasakosiu juokinga situacija, (man juokinga net db prisiminus ) o visa tai issprudo tiesiog skubant lekiant. Tai va mano didzioji kai buvo keliu metuku pati paklause kas tai yra. O as skubedama leptelejau : Uzpakalio priekis lotuliukas.gif (neprigijo jjai sitas paaiskinimas) tai teko viska aiskinti is naujo. Taigi pas mus Putyte ir Uzupakalis arba uzpakaliukas . bigsmile.gif
Atsakyti