Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinat vaiko "tą" vietelę

QUOTE(S.w.a.t @ 2011 09 09, 16:52)
na, kai musu, gal kai dar nebuvo dvieju metu sunus paklause: mamyte, o kodel tu  - kaip as berniukas ir musu tetis, neturi penio, as jam atsakiau: kad mamos, moterys ir mergytes neturi penio, bet turi vagina..

Normalus, konkretus pavadinimas..Prigijo taip pat, kaip ir penis.

as cia auksciau minejau, viena nuoroda..gal ir Jums verta paskaitineti..ir tiesiog siek tiek savo mastyma kitokiu rakursu pasukti..nebus tokios dideles problemos..smile.gif

http://www.austejosb...kuma-lietuvoje/

vagina ir makštis (vagina, kiek aš suprantu yra lotyniškas makšties pavadinimas) netinka, nes tai yra tik dalis vidinių moters lyties organų, kurių paprastai nematai. g.gif tai va, ir įdomu, kaip tiksliai vadinti, nes "pūtė", atleiskit, bet skamba šlykščiai...

penis tai lotyniškai mūsų žinoma varpa...aš renkuosi lietuviškąjį variantą.

Aš esu už tai, kad daiktus, kaip ir kūno dalis, reikia vadinti tikraisiais vardais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 09 rugsėjo 2011 - 20:13
QUOTE(astarte12 @ 2011 09 09, 21:13)
vagina ir makštis (vagina, kiek aš suprantu yra lotyniškas makšties pavadinimas) netinka, nes tai yra tik dalis vidinių moters lyties organų, kurių paprastai nematai. g.gif  tai va, ir įdomu, kaip tiksliai vadinti, nes "pūtė", atleiskit, bet skamba šlykščiai...

penis tai lotyniškai mūsų žinoma varpa...aš renkuosi lietuviškąjį variantą.

Aš esu už tai, kad daiktus, kaip ir kūno dalis, reikia vadinti tikraisiais vardais  4u.gif

Na siap lietuviu kalboje tikrai nera vieno zodzio. Yra isoriniai ir vidiniai lytiniai organai. O ko zodis pute blogas? As tikriausiai kazko nesuprantu, nes esu rusakalbe. Rusu kalboje irgi nera mokslisko moters isoriniu organu pavadinimo. Bet buitinis man visai tinka ir nesukelia nei gedos jausmo, nei pasislykstejimo.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 09 09, 14:13)
O as nesuprantu kam sugalvoti kazkokius pavadinimus??? Juk nosi, ar aki nesugalvojate kitaip pavadinti? Pute ir Pimpaliukas ir taskas. Prie ko cia peliukas ir pupa  lotuliukas.gif Nu dar pupa suprantu. Nors mazas vaikas dar nemoka isivaizduoti, ju mastymas konkretus. O peliukas berniukui tarp koju, tai jau tikrai juokinga. Paprasysi knyguteje peliuka parodyti, o vakas tau triusikus numaus  lotuliukas.gif

Labai teisingai pastebėta, juk nenorim gėdos (mums suaugusiems), kad kai kokia močiutė paklaus kur peliukas, tai numaus kelnytes ir parodys lotuliukas.gif
Mes savo dukrų vieteles vadinom putytėm, o dabar auga pagrandukas, jo tai pimpa. Ir ta pimpa tapo iš pimpaliuko, nes tik taip sugebėjo ištarti, o mes visi ir pasirašėm tongue.gif
Atsakyti
o musu tetis dave pavadinimą 'pipiras', nes labai panasu i maza cili pipiriuka biggrin.gif pakolkas nematau problemos, nes dar nelabai kalba.
Atsakyti
Aisku,visu nuomones skirtingos,bet man pasakyti vaikui ,kad cia varpa ar vagina,per daug tiesmuka.nemanau ,kad is pat mazu dienu vaikams pasakojame apie sexsa,kad nera kaledu senelio ,kad nera dantuku fejos ir tt.Mes vadiname pisiuku,mazylis neistaria ,sako pisite.Skamba kazkaip svelniau nei varpa ar penis. 4u.gif
Atsakyti
Mes vadiname "dziundzia" lotuliukas.gif
Atsakyti
zvirbliukas smile.gif
Atsakyti
kazkaip su berniuku problemos nekilo dėl pavadinimo- vadinam pimpis smile.gif
trumpas ir aiškus žodis:)
o vat mergytei net sudėtinga sumąstyti, atėjau čia ieškoti gražesnių pavadinimų, nes sūnus klausia, - kur sesės pimpis ?biggrin.gif
visas putes, vaginas ir pan. iškart atmetu, nemielai skamba kažkaip, nepriimtinai g.gif , visai patiko -cypcia ir dar kažkuris bet pamiršau berašydama pavadinimą. smile.gif va gi pupa mirksiukas.gif
bet kad garantuoti kad kažkuris prilips nežinau net... o su tais gyvūnų pavadinimais nelinkus prasidėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 23 rugsėjo 2011 - 22:47
Mes berniuko vadinam cypciku smile.gif
kaip čia buvo rašyta apie moksliškus pavadinimus, tai gal tada ir rankas, kojas irgi imkim vadinti lotiniškai biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites- pucka
berniuku- bumbuliukai
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 09 24, 10:34)
Mes berniuko vadinam cypciku  smile.gif
kaip čia buvo rašyta apie moksliškus pavadinimus, tai gal tada ir rankas, kojas irgi imkim vadinti lotiniškai  biggrin.gif

Prie ko cia lotiniski pavadinimai? smile.gif Yra tiesiog normalus zodziai. Galima vadinti ir pimpaliuku ir putyte, jei jau nesinori peniu ir vagina (vagina ir man nepatinka, bet rusu kalboje visiskai normalus zodis). Bet kam sugalvoti nebutus dalykus? Taip tada ir rankas ir klojas ir nosi irgi galima kitaip pavadinti. Ranka - greblis, koja - kanopa, galva -kopustas smile.gif Irgi linksmi pavadinimai. Tegu vaikui vaizduote pleciasi smile.gif
Atsakyti
Spulka ir pyrda biggrin.gif

Kaip MB, atsiprasau, bet nusiperde, maniske sako: a kas cia pyrda daro?! bigsmile.gif
Atsakyti