Jei kam idomu nesioju 38 dydi, tai pirkau EMU USA 7, UK 5, tai pats tas, nereikia nei mazesniu nei didesniu

QUOTE(micefee @ 2010 11 15, 07:02)
Kailiniai. Bet ir su vilna nėra blogi.
Kažkaip du metus pranešiojau EMU su vilna ir žiemą nemiriau.
Ir nei kojinės vėlėsi, nei batai išsiklišino...
Kažkaip du metus pranešiojau EMU su vilna ir žiemą nemiriau.

ar gali parodyti kur rasiau apie siluma ir susalima ziema....? rasiau kad man ta vilna atrodo kaip vata ir ant juodu kojiniu man liko balti plaukeliai..gal po kiek laiko ir nebesivelia....man asmeniskai nepatinka ta vilna......o jei tau patinka tai nesiok i sveikata...

niekur nerasiau kad isklera ....kazkur tarp eiluciu skaitai.....
QUOTE(Jokūba @ 2010 11 15, 22:54)
o Bearpaw reikia imti ar vienu dydziu mazesni bet kokio tipo (ilgus/zemus/su storu padu)? Nes po ju atsiliepimai daug kur raso, kad vos ne dydziu didesnius reik imt, tai nbesuprantu 

nueikit į Daniją, pasimatuokit

aš užsisakiau US8 (šeštadienį pirkau batus UK5, t.y. 38), ilgus, trumpus tik nuo norų priklauso, aš užsisakiau 12", sesuo 10"

bet kokį nešioju negaliu pasakyt, nuo batų priklauso

bet išvedus vidurkį dažniausiai perku 38 dydžio batus

QUOTE(Jokūba @ 2010 11 16, 00:54)
o Bearpaw reikia imti ar vienu dydziu mazesni bet kokio tipo (ilgus/zemus/su storu padu)? Nes po ju atsiliepimai daug kur raso, kad vos ne dydziu didesnius reik imt, tai nbesuprantu 

Pas mane peda tokia 39 gal 38,5 tai 8US ir 6UK pats tas! Nors matavausi ir 7US bet tiek jau remia pirsta. Tikrai nepamazinti.
QUOTE(Jokūba @ 2010 11 15, 23:54)

tikrai ne mazesnius

QUOTE(Myce @ 2010 11 15, 22:57)
Jei kam idomu nesioju 38 dydi, tai pirkau EMU USA 7, UK 5, tai pats tas, nereikia nei mazesniu nei didesniu

O kur (per ką) pirkai ir kiek tau jie kainavo? Labai tokių noriu

UGG patys pačiausi batai kiek esu turėjusi. Aišku kasdienai, laisvalaikiu, bet kokai taip šilta ir gera, o svarbiausia labai patogu.
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 16, 11:15)
UGG patys pačiausi batai kiek esu turėjusi. Aišku kasdienai, laisvalaikiu, bet kokai taip šilta ir gera, o svarbiausia labai patogu.
O kokius esi turėjusi? Patartum UGG rinktis, ne EMU? Kodėl?

QUOTE(Aidin @ 2010 11 16, 20:37)
Ne