Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(ylang @ 2010 11 16, 12:10)
O kur (per ką) pirkai ir kiek tau jie kainavo? Labai tokių noriu  ax.gif

Pirkau batu parduotuveje, bet Norvegijoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos norejau jusu patarimo pries savaite nusipirkau ugg batus is vienos merginos.Ir nepamaciau kad vieno bato kulno oda yra iplysus kol nepradejau impregnuoti.As jai parasiau jinai nenori savo kaltes prisiimti,kad atsiunte bata su broku tipo sako galejau as suplesit,bet batai nauji nespejau net uzsideti.Ar jinai privalo pakeisti nebezinau ir ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2010 11 17, 12:44)
Sveikos merginos norejau jusu patarimo pries savaite nusipirkau ugg batus is vienos merginos.Ir nepamaciau kad vieno bato kulno oda yra iplysus kol nepradejau impregnuoti.As jai parasiau jinai nenori savo kaltes prisiimti,kad atsiunte bata su broku tipo sako galejau as suplesit,bet batai nauji nespejau net uzsideti.Ar jinai privalo pakeisti nebezinau ir ka daryt g.gif

Tiesa skaudi ir jums nenaudinga - neprivalo unsure.gif Reikia n kartų apžiūrėt prieš perkant. O siunčiantis visada rizika išlieka. Gal ta mergina ir pati nematė, taip kad ir ji jaučiasi teisi teigdama, kad galėjot suplėšyti jūs.
Atsakyti
Tame,ir reikalas,kad parsiusti man yra vat ir siuskis internetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 11 15, 19:52)
Mergaites uggsu reikia ispurksti 3 kartus taip ir poto jau galima nesioti?  bigsmile.gif  smile.gif

g.gif as tai viena kart purskiau ir ejau ax.gif
QUOTE(kysa000 @ 2010 11 16, 10:21)
Kokia Uggs spalva praktiskiausia? galvoju pirkt tamsiai ruda, bet bijau kad labai matysis druskos zymes. labai jau negraziai atrodo kiek esu maciusi sad.gif gal geriau imt sviesesne spalva? ka patartumet jau nesiojancios batukus?

as manau,jei tikri ugg tai nieko nebijo biggrin.gif turiu juodus classic tai nelieka nieko,fancy rudus tai jie suslape patamsejo o isdziuvus nieko irgi neliko,geletus nunesiotus jau skalbiu skalbenkej,aisku geles jau neberyskios ax.gif megsti cardy ruzavi tai sunkiau nusivalo jau ax.gif
QUOTE(Vilniete10 @ 2010 11 16, 12:15)
UGG patys pačiausi batai kiek esu turėjusi. Aišku kasdienai, laisvalaikiu, bet kokai taip šilta ir gera, o svarbiausia labai patogu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(svente22 @ 2010 11 17, 13:44)

verysad.gif gaila,bet turbut tiesos nerasit...
Atsakyti
Kažin ar įmanoma kaip nors sutvarkyt yra iplyse grinai prie siules. g.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2010 11 17, 16:49)
Kažin ar įmanoma kaip nors sutvarkyt yra iplyse grinai prie siules. g.gif

Turetu sutvarkyti batsiuvys. Mano drauge , kai dejosi buvo suplesiusi, susiuvo ir ant juodu beveik nesimate.
Atsakyti
Kaip galejo pardaveja nematyti iplysimo? Zinoma, kad mate, tik nutylejo.
Atsakyti
Sveikos. Ugg expertes gal man pades blush2.gif
Is asos pirkau Ugg batus. Zinau,kad jie pardavineja originalius,nes yra oficialame sarase.
Pirma karta pirkau sokoladiniu svaikiskus gavau dezute su tokia amblema

user posted image

Dabar vel pirkau: vaikiskus cardy ir rozinius. Kiek apziurejau batukai atrodo originalus, niekuo nesiskiria nuo sokoladiniu (kalbu apie rozinius), taciau ant dezuciu tos amblemos nera ir atrodo taip:

user posted image

user posted image

visi batai pirkti ispardavime,bet kilo klausymas ar pastarieji tikrai originalus? g.gif O gal tik batukai senesnio leidimo ir dezute atrodo kitaip? g.gif
Atsakyti
Ant mano dezutes dar kitoks lipdukas nei sitose nuotraukose biggrin.gif
Pfu pas mane gi EMU doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myce: 17 lapkričio 2010 - 15:23
QUOTE(Myce @ 2010 11 17, 16:21)
Ant mano dezutes dar kitoks lipdukas nei sitose nuotraukose  biggrin.gif

Tai tas vandens zenklas nera svarbus? g.gif Ar ji cia tik nesenai pradejo daryti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Myce @ 2010 11 17, 16:21)

Pfu pas mane gi EMU  doh.gif  lotuliukas.gif

Pasitaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet paziurejau internete, kad ir uggsu yra daug skirtingu tu zymejimu ant dezutes. smile.gif
Atsakyti