Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

Reikia jusu konsultacijos, sakykit, merginos, SM internetineje parduotuveje pasirode skelbimas, prekiaujantis padielkomis UGG, susigundziau vaikui nupirkti, ar kuri susidurete su tais batukais, ka manote? Mano maziui tik metukai suejo nesinori pirkti orginaliu uz 400lt...
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2010 11 20, 19:06)
Reikia jusu konsultacijos, sakykit, merginos, SM internetineje parduotuveje pasirode skelbimas, prekiaujantis padielkomis UGG, susigundziau vaikui nupirkti, ar kuri susidurete su tais batukais, ka manote? Mano maziui tik metukai suejo nesinori pirkti orginaliu uz 400lt...

Nu man įdomu ar labai sveika bus tik metukų vaiko kohytėm su sintetinėm UGG "padielkom". Geriau paieškokit EMU ar kitokių firmų.
Galit pažiūrėti www.sheepskinshoes.com kokių firmų būna iš tikro kailio batukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 20 lapkričio 2010 - 19:30
QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 20, 20:29)
Nu man įdomu ar labai sveika bus tik metukų vaiko kohytėm su sintetinėm UGG "padielkom". Geriau paieškokit EMU ar kitokių firmų.
Galit pažiūrėti www.sheepskinshoes.com kokių firmų būna iš tikro kailio batukų

Dekui, uz si puslapi as tokio net nezinojau.
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2010 11 20, 19:29)
Laba,

Noriu paklausti, gal kas pirkote 3 Youth emukus?  ax.gif  Koks atitikmuo europietiskam dydziui?  g.gif

Nes ziuriu, jog su 37 eur mano Emu Youth 4 pradeda per dideli darytis doh.gif

As buvau pirkus 2 Youth, ir galiu pasakyti, kad mano 36 pedai jie buvo per mazi, koja ikist ikisu, bet laaabai spaudzia, nepaeiciau nei metro, tad manau, kad 3 YOUTH butu pats tas 36 kojai, atitinkamai 4 youth - 37 g.gif Nebent jusu koja 36,5, arba siaura 37
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 11 21, 14:30)
As buvau pirkus 2 Youth, ir galiu pasakyti, kad mano 36 pedai jie buvo per mazi, koja ikist ikisu, bet laaabai spaudzia, nepaeiciau nei metro, tad manau, kad 3 YOUTH butu pats tas 36 kojai, atitinkamai 4 youth - 37  g.gif Nebent jusu koja 36,5, arba siaura 37

Hmm, o veliau, kai vilna susigulejo kaip? g.gif Vistiek per mazi buvo? O mano koja lygiai lygiai 37, tik gal is siauresniuju. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif , iškart sakau , kad neskaitinėjau praeitų puslapiukų, bet vat domina mane kaip reikai išplauti, prižiūrėti savo UGG? Dabar užsisakiau sau tą rinkinuką kur yra visos tos 4 priemonės dežutėje. bigsmile.gif Gal kuri nors turi tą rinkinuką ir galitiksliai paaiškinti kaip juo naudotis? Nes žiūrėjau youtube tai nelabai ką radau ten...Neskažkada sušlapoman jieirliko tokia kaip vandens demelėnežinau kaip ją panaikinti doh.gif
Atsakyti
Norint išnaikinti dėmę, reikia ją sušlapinti vandeniu ir tada valyti tuo balzamu ir šepetėliu. Impregnatoriumi reikia purkšti sausus švarius batus ir palikti išdžiūti. Trečia priemonė skirta panakinti blogą kvapą iš vidaus, bet man asmeniškai ji atrodo nereikalinga, nes su vilna ar kailiu kojos neprakaituoja.
Atsakyti
Nu ir kaip padededa naikinti tas demeles rolleyes.gif ?
Atsakyti
Labas,
kažin čia originalais prekiauja?
My Webpage

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2010 11 22, 14:00)
Labas,
kažin čia originalais prekiauja?
My Webpage

aciu  4u.gif

Tikrai ne
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2010 11 22, 10:48)
Nu ir kaip padededa naikinti tas demeles rolleyes.gif ?

Nežinau, nesu turėjusi tų priemonių. ax.gif
Atsakyti
Dėl šilumos tie batai super, bet mūsų oro sąlygom-vaikui neapsimoka, nes sulis, sušlaps ir tt. pati nešioju, man gerai, bet po balas, sniegus nevaikštau, o kai dideli šalčiai, super.
Atsakyti