Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

Dvejojau ilga laika, jamti EMU ar UGG. Zinoma, nepalyginamas dalykas, bet vistik jamsiu UGG Women's Classic Tall Bomber, US6 (savo eur37). Tikiuosi smagiai ant kojytes atrodys, tik kazko man tas virsus vis vaidenasi, jog atrodys kaip bulkos ant kojos, nes mano kojike siaura, as pati mazute biggrin.gif Gal kas turi juos ir gali parodyti foto kaip ant kojos ziurisi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 23 lapkričio 2010 - 16:22
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 11 23, 18:21)
Dvejojau ilga laika, jamti EMU ar UGG. Zinoma, nepalyginamas dalykas, bet vistik jamsiu UGG Women's Classic Tall Bomber, US6 (savo eur37). Tikiuosi smagiai ant kojytes atrodys, tik kazko man tas virsus vis vaidenasi, jog atrodys kaip bulkos ant kojos, nes mano kojike siaura, as pati mazute biggrin.gif Gal kas turi juos ir gali parodyti foto kaip ant kojos ziurisi?  g.gif

as taip pat, noriu ziemai, kad kojyte nesaltu ir butu patogu, bet mano koja siaura, pati esu kudute tai su emu mano kojos atrode kaip su plytom, tiksliau kaip meskinas su lepeckom verysad.gif tai teko parduot. girdejau is vienos, kad reikia emu imt is youth skyriaus, kur yra tas padukas su pakilimu, jie sake yra siauresni. idomu kaip su UGG buttom? as turiu UGG Highkoo, tai jie siauruciai, man tinka, bet ziemai jie nelabai, ypac kai pliurzos unsure.gif
Atsakyti
Labutis, labai uzsinorejau EMU ARMADALE, dar niekada nesinaudojau tarpininkiu paslaugomis tai nelabai zinau pas kuria kreiptis, keik bandziau gilintis tai pas visas salygos labai panasios....bet gal kuri is jusu parekomenduokit savo jau isbandyta tarpininke per AZ blush2.gif
Labai butu idomu isgirsti nuomoniu apie siuos batus gal jie tik nuotraukose taip puikiai atrodo ax.gif , ir dar mergaites koki dydi reiketu imti jei mano peda 24cm
user posted image
kiek ziurinejau tai cia jie pigiausi, bet jei kur matet pigiau prasau parasykit smile.gif
http://www.6pm.com/p...7680105/color/3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egi: 24 lapkričio 2010 - 15:22
Sveikos,

norejau paklausti, ar UGG tinka salamander verstos odos impregnatorius ar butinai turi buti kazkoks specialus?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 11 23, 17:21)
Dvejojau ilga laika, jamti EMU ar UGG. Zinoma, nepalyginamas dalykas, bet vistik jamsiu UGG Women's Classic Tall Bomber, US6 (savo eur37). Tikiuosi smagiai ant kojytes atrodys, tik kazko man tas virsus vis vaidenasi, jog atrodys kaip bulkos ant kojos, nes mano kojike siaura, as pati mazute biggrin.gif Gal kas turi juos ir gali parodyti foto kaip ant kojos ziurisi?  g.gif

man Emu labiau prie sirdies, padas ju dailesnis smile.gif
Atsakyti
merginos gal kur uzmatet kniksiukus (knightsbridge) ar mayfair'us pigiau juodus? neberandu niekur siu modeliuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2010 11 24, 15:46)
Sveikos,
norejau paklausti, ar UGG tinka salamander verstos odos impregnatorius ar butinai turi buti kazkoks specialus?

Aciu

tinka, rašė praeitoj temoj

o šiaip parduotuvėse pardavinėja Ugg'sus, Emu ir kt. Galim pardavėjų paprašyt konsultacijos apie priežiūrą
Atsakyti
Ar gali būti, kad vienu dydžiu besiskiriantys EMU batai, turi vienodo dydžio padą? smile.gif Matuojant išorinę dalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 11 26, 09:45)
Ar gali būti, kad vienu dydžiu besiskiriantys EMU batai, turi vienodo dydžio padą? smile.gif Matuojant išorinę dalį  ax.gif

Nebent skirtingi modeliai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 26, 09:50)
Nebent skirtingi modeliai. g.gif

Arba matuotojos nevykusios biggrin.gif Nes matavom abi Mirin.
Atsakyti
Gal kuri zinote kas parduota tokius UGG ?? 4u.gif user posted image

arba tokius 40-41 dydi 4u.gif

user posted image

O pati parsisiusti niekur nerandu. Randu saitu, bet kaip suprantu jie buna neoriginalus ax.gif
Arba jau nera dydziu. Buciau dekinga jei kas padetu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 26 lapkričio 2010 - 10:24
mergaites, koki dydi imt situ su 38 koja? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti