Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Sveikutes. Na tiesiog skaitau ir pavydas ima, kokios nuostabios pasipirsimo akimirkos. Iš viso to nusprendžiau kad maniskis visai neromantiskas. Pasipiršo po maždaug pusantru metu draugystės, bet nebuvo jokiu balioniuku, gėlyčiu, šampano ar kelioniu. Mes gyvenam skirtinguose miestuose, matomės tik savaitgaliais. Tiesiog vieną rytą prabudę plepejom, o jis pasikele paime dežute su žiedeliu ir paklause ar tekesiu. Tuo metu apsidžiaugiau. Praejo jau koks pusmetis ir pradejom sneket apie vestuves, bet va jau kokios trys dienos skaitineju foruma ir paskaičius kiek pinigėlių poros skiria vestuvėm, baisu pasidare. 10-20 tūkst, man nerealus pinigai, ko gero šį savaitgalį kai atvažiuos į Kauną nešt pareiškimus reikės pasakyti- ne:(
Atsakyti
QUOTE(pelyte:) @ 2007 02 21, 21:22)
Sveikutes. Na tiesiog skaitau ir pavydas ima, kokios nuostabios pasipirsimo akimirkos. Iš viso to nusprendžiau kad maniskis visai neromantiskas. Pasipiršo po maždaug pusantru metu draugystės, bet nebuvo jokiu balioniuku, gėlyčiu, šampano ar kelioniu. Mes gyvenam skirtinguose miestuose, matomės tik savaitgaliais. Tiesiog vieną rytą prabudę plepejom, o jis pasikele paime dežute su žiedeliu ir paklause ar tekesiu. Tuo metu apsidžiaugiau. Praejo jau koks pusmetis ir pradejom sneket apie vestuves, bet va jau kokios trys dienos skaitineju foruma ir paskaičius kiek pinigėlių poros skiria vestuvėm, baisu pasidare. 10-20 tūkst, man nerealus pinigai, ko gero šį savaitgalį kai atvažiuos į Kauną nešt pareiškimus reikės pasakyti- ne:(

wub.gif O man tai yra romantiska wub.gif Mes metines sventeme balkone.Sedejom 7aukste,gerem sampa...Man tai romantika...Mazos smulkmenos dziugina... wub.gif Nesakyk,kad neeee verysad.gif Juk nebutina skirti tiek daug.Cia kiekvieno reikalas ir pinigines storis.Juk galima ir kukliau,bet kokybiskai....Na,cia taip liudnai verysad.gif Dar pagalvok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 21 vasario 2007 - 20:31
QUOTE(Ksantipe @ 2007 02 02, 14:03)
nutariau ir as papasakoti savo istorija...
su busimu vyru mes jau drauge 5metai, o pasipirso jis pries 1men..
buvo taip: visa savaite jis man sako: -turi draugas 4 pakvietimus i filma, gavo per darba, nieko mum nekainuos, ar nenoretum eit, klausia:)  nu ir mes visa savaite svarstem ar eiti..gal geriau lovoje paguleti:) taigi nutarem eiti, buvo ketvirtadienis, apsirengiau paprastai kaip i filma ir isejom..
prie filmo susitikom su draugais, kurie turejo "nemokamus bilietus", nuejom i sale, atsisedom, ir galvoju, kaip gerai, nemokami bilietai ir vietos super...smile.gif per pati viduriuka:)
ziurim filma...jis gan ilgokas pasitaike...na, galvoju, pagaliau baigesi:) ir tada isgirstu musu daina, kazkaip keista pagalvoju, bet juk visada po filmo uzdeda kokia muzikyte..o tada staiga pamatau per visa ekrana uzrasa: ....AR TEKESI UZ MANES? Ir maniskis klupi salia su ziedeliu...buvau soke, zmones ploja, rekia.., sveikina.. o as be zado:)
viskas ivyko atrodo per kelias sekundes, po to vaziavome i restorana, kur buvo uzsakyta vakariene, gaila, bet as jau valgyti nebenorejau, nes ziuredama filma dideli pop kornu suvalgiau smile.gif
ai beje, jokiu nemokamu bilietu nebuvo, maniskis cia viska suorganizavo, kad nesuprasciau nieko  mirksiukas.gif

Įspūdinga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pelyte:) @ 2007 02 21, 21:22)

Juk svarbiausia, KAS, o ne KAIP peršasi aš manau... Juk kiekvienas vyras daro tai nuoširdžiai, o daugiau jau nieko manau ir nereikia....Svarbiausia, kad jie būtų savimi....
O dėl vestuvių... Juk jas planuojam pagal savo kišenę kiekvienas individualiai....Vieni ir 30-40tukst isleidzia, o kiti prasisuka ir su keliais tukstanciais...Ir nemanau, jog nors vieniems ta šventė tampa mažiau svarbi....Juk svarbiausia žmogus šalia...
Tiesiog galite nuspręsti, kad tarkim tuoksitės po metų, o iki to laiko taupysite abu...
Neskubėk mėtytis žodeliais ne....
Gali įskaudinti žmogų....
VISKAS bus gerai - svarbiausia TIKĖJIMAS :*

Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 02 28, 17:26)
thumb_yello.gif  thumb_yello.gif
Ir as kartais megstu buti raganaite doh.gif

AHA, man tas irgi kartais, kaip koks narkotikas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis man pasipirso labai nedrasiai...nes drasinosi labai ilgai...turbut pora menesiu... lotuliukas.gif o viskas ivyko laivu prieplaukoje,londono centre,ant Temzes kranto...ten jois mane buvo nusivedes pries 2metus,kai as atvaziavau pas ji i Anglija po treju nesimatymo menesiu Kaledoms..po pusmecio atsikrausciau cia pas ji,nes ilgiau jau negalejom vienas be kito,nors man katik katik sueje 18 buvo.Ir stai dar po metu,mes nuvarem pasivaikscioti i centra...nuejom i ta prieplauka,ir jis sako,ar atsimeni kai buvom cia paskutini karta,sedejom ant sito pacio suoliuko ir tu man skaitei laiska,kuri rasei tuos tris menesius kuriuos buvom atskirai...sakau,zinoma,kad prisimenu...o jis sako,as jau tada supratau,kad noresiu visada buti su tavimi..as sakau,gera tai girdeti...ir jis atsiklaupe priesais mane...o as kaip durne pradejau bliaubti kaip mazas vaikas ir taip gana garsiai rekiu kad jis to nedarytu...jis sako kodel?o as pati nezinau kodel,gal norjau kazkaip pasiruosti per tas kelias minutes...o jis sako:Ne viskas Asta,darau...jau viskas...nu zinot,vos ne viens,du trys gavos...Zuikuti,ar tekesi uz manes..o as dar labiau paleidau dudas...ir tik po geros minutes iskukciojau TAIP...o tada abu sedejom ant to suoliuko ir verkem apsikabine lyg kas butu mires...bet istiesu tai buvo dziaugsmo asaros...bet buvo taip gera sirduteje... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
maniskis pasipirso ant Ladakalnio, nuo kurio matosi 7 ezerai...
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 18, 19:00)
žinau tą kalną, netoli mano kaimo  cool.gif

tai va, ta proga ir teritorijas apziurejom:) grazias... tikrai labai grazias! faina ten kaima turet butu... ax.gif
Atsakyti
o as suzadetuviu ziedeli gavau pernai per valentadieni blush2.gif grizau namo po paskaitu, buvo tamsu visur, zvakiu pridegta, ant stalo buvo MB paruosta vakariene, tortas su maskarpones suriu, sampanas, sirdeles formos balionas ir kampe pasislepes MB lotuliukas.gif
pavakarieniavom essen.gif ... paskui ir pasipirso.... blush2.gif wub.gif
o siemet per jo brolio gimtadieni pries 20 sveciu paeme, atsiklaupe pries mane ir paklause, ar tekesiu birzelio 16d.????? ax.gif lotuliukas.gif
juokas paeme, kai sugalvojes net data buvo doh.gif
po savaites padavem pareiskimus ir.... as isteku birzelio 16 diena yahoo.gif
Atsakyti
Nu ka, prisikaiciau tokiu sauniu pasakojimu, kad kai kurias beskaitant ir man asaros kampuciuose kaupesi kiekviena karta...Kas bus, kai man pirsis - labai nenoriu apsibliauti..nu bet jei taip bus, ka padarysi. Matot, ta tema skaitinejau siandien ne seip sau - kaip sakoma "ant dienu" ir man si svente turetu ivykti. Nors, padarem visai atvirksciai - jau planuojam vestuves: daug kas jau uzsakyta, data paskirta, suknele jau beveik siuvama...Kaizkaip mes cia keistai, bet, kad tuoksimes, jau buvo savaime aisku, tai ir pradejom planuoti, nes veliau butu sunku ir vieta gauti ir seip - juk vestuves siais laikais maziausiai pries pusmeti pradedamos planuoti. Tai va. "kniaukdavau" kartais tam savo vyreliu "nu kada cia tas ziedelis..?" ir pan. - tik paerzindama:) Tai dabar nujauciu kazka tai tokio....be to, arteja musu 6 metu draugystes sukaktis, tai tikrai nujauciu, kad jis planuoja butent tada..smile.gif
Kai tik tai ivyks, tada ir as pasidalinsiu savo ispudziais. Daugelis, is jusu stebisi, kad "va toks jau manasis neromantikas..bet va, kaip pasipirso, kaip sugalvojo". Nu ir manajam sunku su ta romantika. Pavyzdziui, jis tik po keturiu metu draugystes mane nustebino romantiska vakariene prie zvakiu sviesos, sampano tauremis ir pan. Iki dabar atmenu, po to buvo vis daugiau tokiu momentu - gal isidrasino, nors, pamenu, pirma karta buvo nejauku...bet taip gera:) Paziuresim, kaip dabar, ka sugalvos. O gal bus labai paprastyai...Oi, kaip laukiu...
Atsakyti
Labai gražios pasipiršimo istorijos wub.gif Šaunuoliai mūsų vyrai thumbup.gif Klausykit, kiek "galioja'' sužadėtuvės? ax.gif Kažkur radau, kad pagal nerašytas taisykles per 11 mėnesių nuo pasipiršimo turi įvykti vestuvės blink.gif
Atsakyti
O mano fiance man pasipirso Tenerifes saloj. Viena vakara pries skrydi pareiske "ryt isskrendam!" biggrin.gif Buvom ten tik keleta dienu. As, tiesa pasakius, truputuka nutuokiau tos keliones tiksla blush2.gif Nes jau kaip ir senokai laikas buvo- mes gyvenom kartu jau 2metus. Ka noret, jis-estas, tai kol pasipirso, tai ir leliaus susilaukem biggrin.gif Bet fainai buvo, tik gaila mazasis nesuprato palmiu grazumo, isvis dar nieko nesuprato, nes jam tik 3men sueje buvo. lotuliukas.gif Tikriausiai pirmasyk maciau savo didiji vyriski taip stresuojant ta minute, kei iteikinejo zieda drebanciom rankom smile.gif Tiesa, ziedas buvo kokiom 3 ismierom per didelis biggrin.gif
Atsakyti
Na maniškis man pasakojo, kad sugalvojo pasipiršti po to, kai aš visą vasarą prabuvau amerikoje..kaip studente išvažiavau padirbėti, po šali pasižvalgyti.. grižus man, jis su mūsų geriausių draugu pora nuejo ir išrinko man žiedeli, o nuvažiavus prie jūros, kopose, mums abiems geriant šampana ir stebint kaip saule leidžiasi jis pasipiršo..tiesa sakant iškalba abudu labai nepasižymėjom smile.gif) - jis lygtais kažką bandė labai gražaus pasakyti, bet nelabai jam gavosi ax.gif 4u.gif biggrin.gif , zodziai strigo, o aš nesulaukusi, kol jis baigs pasakyti tai ko dar nepradejo:)) stirpriai apkabinau jį ir pasakiau taip.. wub.gif
oi, ir dabar prisiminus geros labai emocijos užplūsta..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2005 01 19, 14:55)
Na man tai paprasciau nei jums pasipirso, bet zinodama ,kad manasis neturi nei krislelio romantikos vertinu ir tai  biggrin.gif
Viskas buvo musu namuose.Viena spalio sestadieni turejom vaziuoti pirkt man striuke.Kadangi jam 6dieniais reik i univera, tai susitarem ,kad jis man paskambins kada jau isvaziuot susitikti mieste.as jau buvau beveik vietoj, o jis paraso zinute, kad susitiko sena drauga tai truputi uztruks. doh.gif Susitinkam po kokiu 2val. as pikta aisku.Pro parduotuves begam begte ir vis tempia mane, tipo greiciau varom namo.Visai susinervinau, nes ir taip tuose namuose pririsedejusi buvau norejau pasizmonet.Ieinu i namus.Miegamojo durys uzdarytos ir sviesa per stikla sklinda.Atidarau duris, o ten zvakes, rozes, sampanas... ir dezute su ziedeliu...Aisku atsakymas buvo taip blush-anim-cl.gif
Negaliu sakyt, kad visiskai nesitikejau, bet tikrai ne taip greit...
beje roziu buvo 10 lygiai tiek kiek buvo like menesiu iki vestuviu drinks_cheers.gif

na nesakyčiau, kad tai labai paprastas pasipiršimas. Man jis atrodo kiek realesnis, gal arčiau buities. Bet skaitydama pajutau kokia tai galėjo būti staigmena. Vos neapsiverkiau, ko tai jautriai reaguoju į romantiką ax.gif
Atsakyti