Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Pasipasakosiu ir aš, nes vis tik tai vienas iš įsimintiniausių gyvenimo momentų.. wub.gif
Kaip tik mūsų dviejų metų draugystės proga atostogavome Tenerifėje. Turėjau šiokią tokią moterišką nuojautą, kad kažkuriuo metu tai gali įvykti ax.gif , na ir ta nuojauta neapgavo rolleyes.gif Vieną vakarą išėjome pavakarieniauti į restoraną, o ten kažkuriuo metu jis taip laaabai susikaupė, pradėjo kalbėti, kaip labai mane myli, kad nori su manimi praleisti visą likusį gyvenimą, išsitraukė dėžutę su žiedeliu ir aišku paklausė, ar tekėsiu už jo wub.gif O aš pasimečiau tuo momentu labiausiai blush2.gif Tai vietoj normalaus "Taip" paklausiau, "o ką man dabar sakyti..?" blush2.gif Ir apsiverkiau dar prie to paties ax.gif Bet aišku vis dėlto atsakiau, tai ką ir reikėjo, t.y. "Taip".
Tiesa, dar man be galo gera ir malonu pasidaro, kai pažvelgiu į savo žiedelį, kurį brangiausiasis visiškai pats išrinko, nes tas žiedelis tikrai nuostabus, visiškai toks, kokio turbūt visada norėjau wub.gif Taip gera, kai žinau, kad artimiausias žmogus mane taip labai pažįsta smile.gif
Na va, su pačiomis vestuvėmis pernelyg dar neskubėjome, jos bus tik šią liepą, t.y. nuo sužadėtuvių praėjus šiek tiek daugiau nei 1,5 m. smile.gif
Atsakyti
O pas mane buvo taip...

Ta diena buvo musu 4 metuku svente wub.gif Na, eiline savaites diena,darbas ir t.t. Bet ... vakarop i darba gaunu puokste baltu roziu su atviruku ir graziais zodeliais ax.gif Taip sirdele apsalo... smile.gif Na, po darbo kaip visada atvaziuoja manes pasiimt, isedu i masina...o jis man nuvynioja nuo kaklo salika (nepaminejau,kad viskas vyko gruodzio 8d.) ir uzrisa ant akiu...ir sedyne masinos nuleidzia...ir kompakta enigmos uzleidzia...ir pradeda vaziuot smile.gif Tik,sako,nesek kur vaziuojam,ir pro salika nezvilgciok wink.gif Aha...man jau idomu pasidare,bet kenciu uzsimerkus smile.gif O kelia vistiek seku -tik kad labai greit susipainioju,ir tada tik atsipalaiduoju ir megaujuosi muzika ir vaziavimu ax.gif na,ir pagaliau atvaziuojam...islaipina mane...akiu neatrisa ir kazkur vedasi...tik suprantu,kad miskas aplink ir sniegas po kojom gurgzda.Ir dar jauciu vejuka ir saltuka...po kiek laiko isgirstu osima-jura! Ir dar po keleto zingsneliu pajuntu svelnia sviesa- niekaip nesuprantu kur mes huh.gif Ir tada jis atrisa akis...ir pamatu...stovi ratuku susmeigti fakelai ir dega. Suoliukas su balta staltiesele...trys tamsiai raudonos rozes...zvakutes...ir dvi karsto vyno taures.O aplink tamsu ir jura apacioj osia wub.gif Pasirodo,Olando kepures skardis cia :)Na ir tada jau buvo ir raudona dezute su ziedeliu,ir daug graziu zodziu,ir begale asaru...ech... saunuolis mano wub.gif wub.gif wub.gif Myliu myliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbalia: 11 balandžio 2006 - 16:13
Man tai pasipirso labai romantiskai ant Palangos tilto. ispudziai dar labai sviezi nes tai vyko sestadieni.
visu pirma tai as svaigstu pastoviai del juros. esu is tu kuriems palanga egzotika(tevai niekad neatostogaudavo)
zodziu buvo musu 6 metuku draugystes jubiliejus. jis pazadinosmane ryte ir pasake , kad dovanu gaunu kelione i palanga. nuveze i "Palangos lina". kambarys su vaizdu i jura. na zodziu super. vakare nuejom ant tilto isgerti sampo uz jubilieju. as sau stoviu, jis sako batas atsiriso. pasilenke uzsirist. as sau stoviu skaitau kas ant sampano buteliuko parasyta, tik pasuku akis ir matau klupinti branguti wub.gif , kuris persasi... wub.gif wub.gif svarbiausiai tai zieda nupirko mano gimtaam mieste, stebuklingu budu, nes mes beveik nesiskiriam ten.... ir dezute gavau kaip norejau (ne aksomine, o medine is "indijos") wub.gif wub.gif
tai vestuves jau sia vasara planuojam.
Atsakyti
Na daug gražių istorijų prisiskaičiau ax.gif
Ką tik grįžau iš Tuniso su daugybe įspūdžių 4u.gif
Šiaip mes jau kartu daug metų gyvenam, santykiai buvo tikrai nelengvi, daug išgyvenom...O prieš kelionę išvis kažkokia krizė buvo, aš jau galvojau, kad tai bus mūsų atsisveikinimo kelionė, bet viskas įvyko visai atvirkščiai biggrin.gif Sacharos dykumoj gavau nuostabų žiedą ir daug gražių pažadų. Visai netikėtai ir keistai viskas įvyko. Aš tik dabar pradedu susivokti biggrin.gif Na jam matyt irgi buvo nepyragai...Šiaip visai neromantiškas yra, tai juokingai pirštis pavyko.Net ne klausė ar sutinku, išsitraukė žiedą, užmovė ant piršto ir pasakė - noriu, kad būtum mano žmona, ar kažkaip panašiai, net nebepamenu iš nuostabos biggrin.gif Vėliau paklausė, ar bent ant to piršto užmoviau? Žodžiu man net nereikėjo nieko spręsti- nusprendė už mane ir taškas. O šiaip pažįstant jį, tai viskas buvo labai romantiška, peržengė per save. Negaliu patikėti ir dabar , kad nesusapnavau.
Atsakyti
O mano istorija tokia: biggrin.gif
Ta diena as atvaziavau pas ji, buvom nesimate gal kokias 3sav. tai nepaleidom vienas kito is glebio, bet man reikejo skaityti daug, tai kai jam suskambo telefonas ir jis pasake, kad turi isvaziuoti trumpam padeti svogeriui, as net nedvejodama sakau -vaziuok, tik, kad tureciau laiko skaitymui rolleyes.gif
Kai jis grizo, mes nutarem kad pats laikas jau pasikalbet apie senai rupima klausima(del mano magistranturos) ir kai viskas pakrypo i ta puse, jog jei as istosiu kaune, o jis liks panevezy..sakau as nenoriu dar 2metus draugauti verysad.gif jis sako"o ka tu nori susituokti ir gyevnti atskirai?" sakau, o kodel ne... verysad.gif as jo klausiu ar jis nori su manim draugauti? JIs sako"noriu taves kaip zmonos" blush2.gif as tada jam sakau"tai imk mane..." o jis sako"palauk..." ir nuejo i vonia...o as guliu ir galvoju, nu va emiau ir pasipirsau ax.gif o jis grizo su ziedu ir sako, jei jau viskas taip pakrypo ir kaktusas senbernio supuvo...aisku apsiasarojau... doh.gif
Esme tame, kad viskas isejo taip naturaliai, nuosirdziai...o jis savaji pasipirsima buvo sumastes daryti kita diena, tai paskubinau reikala 24val. anksciau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
pas mus viskas gan paprastai buvo smile.gif)
jau 2metai kaip kurtu esam ir 1.5 metu kaip kartu gyvenam.
pasipirso tik siu metu vasario 14d smile.gif
as jau senokai svajojau apie tai,bet ta diena taip norejau ji nustebint savo isvaizda,kad net minties tokios nebuvo kad jis pasipirs! smile.gif)))
grizo po darbo,as ji pasitikau vien su apatiniais ir sirdutem tokiom ant galvos :DDDD
o jis rimtai pasake - sesk.atsisedau ant lovos...atsiklaupe ant keliu..ir..supratau KA jis traukia is kisenes....tai balto aukso ziedukas su 2 deimantukais... wub.gif
apsiverkiau is dziaugsmo.kaip as ji myliu blush2.gif ax.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Perskaiciau visas jusu istorijas ir kiekvienas pasipirsimas turi kazka savito.
o Cia mano istorija.
su savo vaikinu nusprendeme naujuosius sutikti Walso "Snowdonia national park"(kalnuose).2004-osius sutikom dviese su sampano taure.Po dvylikos,savo vaikinui pasakiau nauji metai- nauji lapai, dauguma zmoniu tikisi pasikeisti,vieni meta rukyti ,kiti prededa kudintis dar kiti sportuoti, sveikai maitintis.Ir paklausiau jo: - O ka tu noretum padaryti seis metais? O jis tik atsake,kad pagyvensim pamatysim. Kita ryta susiruoseme kopti i kalnus.Buvome gyvybingi ir gerai nusiteike,kalbejome, juokemes ir smaikstavome.Bet kuo arciau virsunes tuo tylesnis mano vaikinas.Kopem apie 2val. iki kalno virsunes ir kuo auksciau tuo oras buvo dregnesnis.Vaizdas buvo nepakartojams, abu apsikabinome ir grozejomes reginiu, bet pastebejau kad mano mylimasis visai nekalbus,kas jam tai nebudinga.Po valandos pasiuliau leistis zemyn kol dregme neprasiskverbe iki kuno, bet jis apsikabino mane ir pasake, kad susildys mane savo meile ir kunu.Man taip buvo gera girdeti.Ir staiga jis priklaupe ant kelio, atidare maza raudona dezute kureme buvo ziedas( kuris dabar puosia mano ranka )ir paprase mano rankos.As buvau soke.Isemusi zieda is dezutes ji uzsidejau,o jis manes klause tai ar tu sutinki?Negalejau pratarti ne zodzio, tik stipriai apsikabinau ir pradejau verkti.Ir tuo paciu metu pradejo lyti. Lietaus lasai ant veido sugrazino mane is soko ir pradejau saukti TAIP!TAIP!Nezinau kiek mes dar stuvejome lietuje apsvaige ir susijaudine.Permirkom kiaurai.Po kurio laiko nusileidome i papede tylus su sypsena veiduos.
Tai va, ka mano vaikinas padare pirma nauju metu diena, kas pakeiti musu gyvenima.
Atsakyti
Sveikos merginos, grazios jusu istorijos ir as noreciau pasidalinti savo istorija smile.gif

Sia vasara buvom isvaziave i Sventaja Zeme IZRAELI....
daug keliavom, buvom prisieme daug iaviriu ekskursiju....
zodziu ta didzioji diena buvo ketvirtadienis....
kaip tik gryzinejom is ekskursijos po Nazareta... (kur antra karta priemem kriksta Jordano upeje)..... zodziu gryzinejam, o maniskis uzsispyre, kad atgal gryzdami nuvarytume i papludymi pasedet kokiam nors kabake.... man aisku ne i galva kodel ji taip uzsispyre.... bet as sutikau....
gryze po ekskursijos patraukem i papludymi.... ten prisedom kavinukej, kuri buvo paciame papludimyje and smelio ir visiskai netoli vidurzemio juros..... buvo taip grazu ir romantiska....
zodziu pavalgem, isgerem siek tiek..... ir po to pradejom daug kalbeti ir maniskis po truputi pradejo taip giliai apie meile sneketi ir tik vienu momentu stipriai stipriai apsikabino ir i ausi pasnibzdejo, ar noreciau buti jo amzinai smile.gif as tuo momentu negalejau patiekti kad viskas linksta link to..... gavau soka, apsiverkiau ir aisku nedvejodama pasakiau tvirta TAIP...... ir tada mano saunuolis issitrauke zieduka su briliantu.... tai jau tada patikejau kad viskas is tiesu yra taip kaip yra....

dabar mes jau suzadetiniai ir kita vasara nusprendem susituokti smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš
Kaip ir jaučiau širdimi kad artėja tas įvykis , tik galvojau , kad tai bus per 2 musu metines , bet ne paprastas ketvirtadienio vakaras tapo musu didziaja svente . Namie prieš mane jis puolė ant kelių ir be žodžiu padavė žiedą. Po to visą vakarą šėliojom kaip vaikai . Labai jį myliu .
Atsakyti
Cia tiek graziu ir romantisku istoriju prisiskaiciau. Nutariau ir savaja pasidalinti.
Viskas vyko, kai mes gyvenome Amerikoje. Jau buvom draugave 5 metus todel apie vestuves buvom kalbeja ne viena kata. As netgi einant pro juvelyriniu dirbiniu parduotuve jam ranka paspaudinedavau - duodavau zenkla smile.gif
Susiorganizavom kelione po Amerika ir dar nebuvo aisku ar skrisim i Havajus ar ne, bet as buvau pagalvojus, kad galetu kur nors prie didziojo kanjono pasipirsti, nes jau labai laukiau to momento. Bet kai jau buvo visa kelione suplanuota, lagaminai sukrauti ir buvo nuspresta kad i Havajus irgi vyksime, buvau tokia susijaudinusi del artejanciu ispudziu kad apie jokias suzadetuves net nebegalvojau.
Ta diena kai viskas ivyko mes ruosemes i pliaza. Einant i pliaza ejome pro juvelyriniu dirbiniu parduotuve ir as velgi spaudinejau jam ranka, bet jis uzsukti dar nenorejo smile.gif Nueja i pliaza jis man liepe atsigulti ir uzsimergti, o pats ant smelio uzrase 'Ar tekesi uz manes?' Ir ten kur klaustuko taskelis jis padejo ziedeli wub.gif Buvau tokia apstulbusu, kad negalejau nei zodzio istarti, tik vergti pradejau is laimes, tai jis manes dar karteli paklalause 'tai ka cia reiskia? taip? ar ne?' as tik aha pasakiau, net 'taip' suregzt negalejau. Siurprizas buvo dar ir del to, kad gyvenome mes miskuose ir iki miesto reikedavo vaziuoti apie 80km ir atskirai mes niekur nevaziuodavom. O kai as karta su drauge buvau isvaziavus porai dienu, tai jis pasiskolino masina ir nuvaziavo ziedelio biggrin.gif Todel net nebuvau pagalvojus, kad jis gali ziedeli tureti.
Kadangi per sita kelione buvom ir i Las Vegasa nuvaziave, tai lygiai po metu mes vel nuvaziavom i Las Vegasa ir susituokem dviese, o visiem apie vestuves pranesem po poros savaiciu kai grizom i Lietuvele. O si birzeli ir Lietuvoje atsokom vestuves su teveliais ir draugais wub.gif
Atsakyti
mano istorija paprasta, maniskis man pasipirso palangoje 2005 sausio menesi ant birutes kalno, ta pati vakara buvo audra. Gaila tik to, kad mano prangusis nupirko perdideli zieduka, ir uz menesio as ji pameciau cray.gif
Atsakyti
maniskis man pasipirso vasario 14...
nuvaziavom prie juros pasivaikscioti...vaiksciojom, begiojom, fotografavomes. Paskui pardejo temti mane ant kopos...mol limam auksciau...na banmedama emiau lipti, nes jau buvau susalusi ir norejosi vaziuot...o ten...
klupt ant keliu, klausia ar tekesiu duoda zieda....o as jau nieko nebematau per asaras... blush2.gif islemenu, kad zinoma tekesiu...ir dar gaunu roziu! pasirodo jos visa laika buvo po jo striuke. Kaip jis jas ten tampesi ir ju nesutraiske nelabai isivaizduoju...

buvo labai faina... thumbup.gif
Atsakyti