Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Paskaiciau jusu istorijas ir kai kurios net asara vercia isspausti is grozio wub.gif
Manoji tai jau nuo pradziu buvo nuspejama..
Taip viskas buvo,..
Visa musu draugystes laika, karts nuo karto vis uzklausdavau MB apie zieda, kuris turetu buti ant mano pirstuko (aisku juokoforma), ypac kai pradedavo snekos eiti apie seima lotuliukas.gif nes jis jau vestuviu kaip velnio bijojo, sakydavo pirma vaikas, o tada jau ziedas biggrin.gif taip ir buvo biggrin.gif
Tai va,..apie pasipirsima.. praeitais metais nusipirkome kelione i Egipta, kelios savaites pries kelione prasidejo snekos apie mano 'to' pirsto dydi, matavo su popieriukais, zodziu ko tik nedare.. aisku, tai jau sukele itarimu rolleyes.gif
Tik va, kad kartu dirbom, tai neisivaizdavau kada jis ta zieda galetu man nupirkti..
Taip tuo ir baigesi tam kartui..
Na ir mes jau Egipte, viena vakara isejom pasivaikscioti prie juros, ir kai jis pradejo kaip nesavas kazkokius sau nebudingus dalykus kalbeti apie meile, apie mus... (daug nepamenu is to soko lotuliukas.gif jis daug pamirso pasakyti is to soko lotuliukas.gif ) as jau nujauciau, kad tas momentas jau atejo thumbup.gif Na ir is kisenes istrauke ziedeli ir paklause 'ar tekesi uz manes' biggrin.gif As zinoma sutikau lotuliukas.gif Kad ir nuspejama, bet buvau laaabai laiminga, siek tiek sokiruota ir apstulbus lotuliukas.gif
Idomiausia buvo po visko dalintis ispudziais.. pasirodo as vos kambary viesbucio nepamaciau kaip jis ta zieduka i kisene dejosi, pasakojo kaip slepe lagamine pries vaziuojant i kelione, kaip po darbo leke i parduotuve ziedo, kaip su popiriuku matavo dydi su pardaveja thumbup.gif ir juokingiausia, o jam baisiausia buvo, kai kisenej pries traukiant ziedukas is dezutes iskrito ir kaip jis ji gaude, kiek jam strioko buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, del ko as ji dabar erzinu, kad pamirso atsiklaupti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2007 08 23, 23:17)
ech kaip pavydu skaityti kai jums pasipirsho, saunuoliai jusu vaikinai,vyrai  o as kadangi pastojau tai kaip ir is dalies pati pasipirshau, nes jis niekaip nesugebejo per 7metus pasipirshti  , dabar kazkaip per menesi reikia suplanuoti vestuves ir suknele susirasti, tiesa sakant visai neturiu noro is reikalo teketi, liudna darosi

tai susituokite , kai vaikelio susilauksite  mirksiukas.gif

tada jau nes tas, po metu nzn kaip jausiuos gal visai nenoresiu jokios ceremonijos, tai geriau dabar smile.gif
Atsakyti
Nu, cia visu tokios romantines istorijos... O mano labai paprasta - as pati pasipirsau! tongue.gif blush2.gif biggrin.gif
Stovejome Londone stotyj, laukem traukinio, labai pavarge, bo is kazkokio tuso vaziavome nakti. Tylejome... Ir net iki siol nezinau, kas man uzejo, bet as staigiai atsisukau i mano drauga i pasakiau: "K.....kai (pavarde smile.gif ), o davaj zenijames!"
lotuliukas.gif
Jis labai rimtai i mane paziurejo pora sekundziu ir pasake "davaj".
Vat uz 1,5 men. musu vestuves thumbup.gif

Atsakyti
laba.

labai miela skaitinėti šitą temą, čia tiek daug romantikos ir gražių šiltų jausmų wub.gif wub.gif

O man brangusis pasipiršo lygiai po 10 metų draugystės, toje pačioje vietoje, kur pirmą kart pasimatėm ( vieta prie Danės upės Klaipėdos miestas smile.gif )
Jis pasirodo kaip ir daugelis prieš pasipiršdamas kažkaip keistai kalbėjo smile.gif g.gif , po to priklaupė ir išsitrakęs dežutę kažką kalbėjo kalbėjo wub.gif nors tiksliai neatsimenu ką blush2.gif ir padovanojo žiedą wub.gif smile.gif smile.gif
Tiesa, planavo jis kiek kitaip tą dien pasipiršti, nes tą rytą jodinėjom arkliais žirgyne, bet sutrukdė vieni žmogelai blush2.gif doh.gif

Bet vistiek, netikėtumas didelis ir mielas wub.gif wub.gif nes apie vestuves kalbėjom seniai, tik apie antrą leliuką vis pakalbėdavom. Bet mano brangusis tikrai žinojo, kad būdama nėščia netekėsiu, tiksliau, kad tai būtų jam priežastis tuoktis blush2.gif ax.gif

Sekmės, meilės jums visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muselyte: 29 rugpjūčio 2007 - 15:27
kaip smagu paskaitinėti visų istorijas bigsmile.gif , kokios fantastiškos istorijos ir kokios mes laimingos buvome tą dieną : wub.gif
Atsakyti
Mes su brangiausiuoju buvom Paryžiuje. Jis kaip niekad tylus buvo. Leidžiantis saulei vaikštinėjom šalia Eifelio bokšto. Brangusis sugalvojo užkilt į viršų. Užkilom, apsižvalgėm ir staiga brangusis priklaupė, išsitraukė žiedą, kažką sumurmėjo ir paklausė ar tekėsiu už jo. Aš apsimečiau, kad galvoju, bet mintyse jau šaukiau "taip, taip, taip". Taigi vestuvės po mėnesio 4u.gif
Atsakyti
sveikinam clap.gif clap_1.gif ploja.gif linksmai atšokti vestuves sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2007 09 01, 22:51)
sveikinam  clap.gif  clap_1.gif  ploja.gif  linksmai atšokti vestuves sokiai.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif
Atsakyti
prašom irnesakyk.gif prašom irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 07 19, 12:07)
Bevaiksitinejant man po parduotuves ir renkantis batus  sulaukiau vyro skambucio, jis paprase, kad greit namo lekciau.  Parkeliau as i namucius, maniskis sako patogiai apsirenk, turim vaziuoti.  As nieko nesupratau kur kaip kada... uzatakavau ji kalusimais, tai jis neturedamas kur detis pasake, kad vaziuojame i Prancuzija.    O va cia tai man jau akytes issprogo. 
Taip nelabai susipratus jau tos dienos vakare buvau Prancizijoje.  Nuostabiai leidome savaitgali. Oras buvo pasakiskas, vietoves nuostabios...   
Beveiksciojant mums po viena mazyti Prancuzijos miesteli, aptikome parkeli, kurio viduryje pasakisko grozio fontanas su keturiu zmoniu skulpturomis. Priejus arciau, pamateme, kad ten seimos skulptura, pavaizduotas vyras, laikantis vaikuti uz rankutes bei zmona laikanti dar viena vaikuti glebyje.   
Vyras pasiule prisesti ant suoliuko. Man besimegaujant nuostbiu oru bei nepakartojamu vaizdu netiketai vyras priklaupe ant kelio ir paklause ar tekesiu uz jo.

Oho, išgirdusi tokį pasiūlymą pati vietoj pasipirščiau wub.gif .
Atsakyti
O musu istorija tokia smile.gif Vaziavom pas mano brangiojo tevelius i Panevezi, bet taip ir nepasiekem ju - apsistojome prabangiame viesbutyje. Na galvoju idomiai cia - tevu namai uz keliu kilometru, o mes viesbutyje apsistosim, bet kadangi buvo vasario 14 d. - puse metu kaip mes esame drauge, kazkaip itin keista nepasirode, na galvoju greiciausiai kokia vakariene sumastes yra smile.gif
Apsistojome kambaryje, pasimegavome spa malonumais ir nusileidome pavakarieniauti i restorana. Ten pasirodo jau viskas buvo suruoshta - didele puokste raudonu roziu, skanus vynas, vakariene ir kazkokia keista tyla. Jausmas toks lyg abu pirma karta butume ateja i pasimatyma. Po truputeli pradejau itarti kad kazkas cia bus, taciau stengiausi neishsiduoti smile.gif Vakariene ejo i pabaiga ir NIEKO... hmm na galvojau - apsirikau. Staiga jis man sako "Einam pasivaikscioti". Galvojau jog protas pasimaishe, nakti po Panevezi pasivaikscioti... bat sutikau. Su suknele ir aukstakulniais slidinedama kantriai vaiksciojau su juo ant uzsalusios Nevezio upes ir dairiausi ar kas netyko musu su lazdomis smile.gif Staiga jis man sako "Uzsimerk". Na jau ne galvoju, ir taip baisu o dar ir uzsimerkti reikia schmoll.gif bet maciau, kad kazko jaudinasi - uzsimerkiau blush2.gif Supratau kas bus.. atsimerkiu jo nera blink.gif palenkiu galva zemyn - jis priklaupes, su dezute rankoje ir baimes pilnomis akimis klausia "Ar sutinki tapti mano suzadetine o veliau ir zmona" wub.gif Na, sakau, "Jei pazadi buti geras, gerbti ir myleti mane visa gyvenima tai sutinku" wub.gif Jis atsistojo ir uzmove man balto aukso ziedeli su melyno smaragdo akute. Kiek laimes buvo jo akyse! O as soke smile.gif Sugebejau suvokti kas atsitiko tik kai grizome i kambari, kuris kol mes vakarieniavome mano busimo vyro prashymu buvo papuostas roziu ziedlapiais, sampanu ir vaisiais. Dabar shi ivyki prisimenu kaip silta, grazu, ypatinga vakara ir dziaugiuosi jog tai buvo ne vienintelis toks kupinas romantikos ir maloniu staigmenu vakaras. Mes su vyru nuolat stengiames vienas kita nustebinti tokiomis sventemis wub.gif

p.s. as nieko neturiu pries panevezio zmones, nes tikrai pazystu ten gimusiu, uzaugusiu ir gyvenanciu nuostabiu zmoniu. 4u.gif
Atsakyti
Man teko "dalyvauti" trijose pasipirsimuose. Bet i du is ju atsisakiau - jauna ir kvaila buvau, bet turbut, tai tik i gera smile.gif nes trecias kartas, kaip sako, nemeluoja smile.gif
be to, tie pirmieji buvo kazkokie desperatiski, gal bijant mane prarasti, ant issiskyrimo ribos, vienas netgi lietui lyjant ir abiemes verkiant smile.gif
Bet va trecias, lemtingasis, buvo pries puse metu, kalnuose. Pries pat isvaziuojant i kalnus atostogu gavau is drauges zinia, kad ja palieka vyras sad.gif tai taip sirdi suspaude, vis masciau apie tai...
Bet... Atvaziavome i kalnus, pirma vakara maniskis prideliojo visa kambari zvakuciu, taip graziai ir romantiskai viskas atrode, o tada siaip mums besisnekuciuojant apie gyvenima, jis staiga sako: "Ar teketum uz manes?" Man tik akys ant kaktos - visi aplink skiriasi, o cia stai manes praso teket... Tai as jam klausimu i klausima: "O is kur tu zinai, kad mums va taip vat nenutiks kaip mano draugei?.." "Na, - asake jis, - mes nei vienas nezinome, kas su mumis gali nutikti. Bet mes turime tiketi"... Va taip vat ir nuginklavo...
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 02 spalio 2007 - 19:48