Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Kokios grazios istorijos... wub.gif Na o as vis dar laukiu savojo princo staigmenos, nors pareiskimus jau vasario menesi nunesem, bet jis man sake, kad dar sulauksiu dideles staigmenos....tai va ir laukiu. O pareiskimus nunesti pasiuliau as pati....sedejom viena vakara su draugais ir kalbejom apie ateities planus...mes uz keliu dienu ruosemes vel grysti i Airija. Staiga as pati nesuprntu kodel savo busimajam saku : davai nesam rytoj pareiskimus? Jis tik nusisypsojo ir sako gerai... Kita ryta sugalvojom data ir lekem CMS paduot pareiskimu...buvo labai sauleta ir salta diena (apie -20 laipsniu?)...taciau man nebuvo salta ir jautemes abu kaip ant sparnu. Kartu jau 6 metai, tad seniai zinojome, kad busim viena diena vyras ir zmona tik pasiryzimo truko wub.gif
Kai jis pasipirs butinai cia pasidalinsiu ispudziais, nes kazka jauciu rimto jis planuoja, nes labai jau nervinasi... g.gif
Atsakyti
Na ir as pasipasakosiu kaip man mano jau dabar vyras pasipirso ...

Viena paprasta darbo dienele, man beutrukus darbe kelioms valandoms, skambina manasis ir klausia kada atsilaisvinsiu, kad atvaziuos pasiimti is darbo ... tai kai atsilaisvinau, jo dar nebuvo, pasiskambinusi mielajam paklausiau kada atvaziuos (vaziuoti 10 minuciu nuo namu iki darbo) pasake uz 20 busu.. kai paklausiau kodel sako "kojas plaunu" ... vos ne apakau, galvoju visai vyrukui stogas pabego... 10 minuciu vaziuoti atsiimti manes ir kojas plauna ... mes dar pazvengem su bendradarbem is jo ...
Kai atvaziavo, tai pasisiule nuvaziuoti prie juros ... blink.gif as isvis apakau, vidury savaites prie juros??? po darbo?? 8 valanda vakaro?? g.gif
Gerai sakau vaizuojam.. o salta buvo ... pabuvom prie juros 30 sekundziu, susalom ir nuvaziaum "alaus isgert" drinks_cheers.gif ... nu galvoju kas yra, kad terciadieni tokie keisti dalykai darosi ... "alu" gerem vyninei ... kur mazai zmoniu ir labai grazu smile.gif tai gerem gerem, snekuciavom ... ir staiga man mano mielasis sako: Klausyk, mes su tavim jau 3 metus draugaujam.. gal jau uzteks??? Palikau minutei nieko nesupratusi umn.gif bet po tos minuteles sako, tai va sako man nusibodo su tavim draugauti ... gal pagaliau tapsi mano zmona doh.gif ir atidaro dezute su zieduku ....

Vos nuo kedes ne nukritau ... nest man ta buvo labai netiketai ... as aisku laukiau tos minutes, bet ne seis metais tai tikrai ... ir jis visada buvo tokios nuomones kad iki 30 "ni-ni"

Tai aisku sutikau wub.gif ir toliau vaziavom mano mamai pasisakyt =)))

smile.gif Tai va tokia buvo mano istorija ...
Atsakyti
kaip grazu tokios istorijas skaityti.. deja,savaja negaliu pasigirti.maniskis visiskai neromantiskas,jis toks praktikas daugiau.jokio pasiirsimo nebuvo,seniai snekejom,kad gal pagaliau reikia ir apsizenyti.mes 4 metai kartu. tai va pasieme mane i masiniuka ir sako,vaziuojam zieda suzadetuviu pirkt,net ta pabijojo be manes padaryt biggrin.gif sako,o jei tau butu nepatikes,ar ismiera netikusi?na bet as issirinkau standartiska zieduka,toki ,kaip dauguma suzadetoviu,balto aukso ir su deimanciuku.man tokie graziausi.
Atsakyti
Istorija doh.gif lotuliukas.gif
Draugės gimtadienis, kaitinamės pirtukėje. Mano džiaugsmas vanojo vanojo mane, vanojo vanojo, kol man pasidarė silpna biggrin.gif atsisėdau. Žiūriu klaupiasi, suima rankas ir kažką burba. Nu nieko negirdžiu schmoll.gif Pasilenkiu. Sakau "Ką sakei?", o jis "Taigi peršuosi...ar būsi mano žmona? Ar tekėsi už manęs?". Labai ėmė juokas pagalvojus, kad neatlaikė vyriškio širdis prieš pusnuogį kūną lotuliukas.gif , bet susikaupiau ir atsakiau "TAIP" biggrin.gif
Niu va... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 22 spalio 2007 - 13:30
QUOTE(Nady @ 2007 10 22, 14:29)
Istorija doh.gif  lotuliukas.gif
.... Pasilenkiu. Sakau "Ką sakei?"...

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
as cia dar tik naujoke blush2.gif , taciau planuojant vestuves vis dazniau prisijungiu i jusu gretas rolleyes.gif Kadangi vestuves dar toli, o ispudziais dalintis be proto norisi ax.gif tai nusprendziau ir as savo suzadetuviu istorija papasakot smile.gif
Su savo brangiausiuoju esam jau senokai (šešti metai). Sia vasara atostogoms pasirinkome Bulgarija. Visos atostogos vyko iprastai jura, saule, smelis, poilsis nuostabiame kurorte viskas kaip pasakoj - daugiau noreti negalejau. Viena vakara jis pasiule nueiti i pajuri pasivaikscioti. As toks praktiskas zmogus nusprendziau kad ner ko ten bastytis ir lauko terasoje gerai blush2.gif Antra vakara jis man vel siulo i pajuri. Nium mastau jei zmogus taip troksta prie tos juros tebunie. Nuejus i pajuri nakti apakau bigsmile.gif pilnatis nusviecia visa pakrante, bangu musa nuostabiai ramina nesitikejau tokio efekto. Pirsedom ant smelio kazkaip kalbejomes apie metus praleistus drauge, apie patirta ir silta, ir salta. Staiga jis surimtejo ir uzdave klausima ar galiu taves paklausti? Tai aisku sakau, kas nutiko? O jis priklaupe ir paklause ar busi mano zmona? Zeme slydo is po koju nemaniau, kad tai tokia jaudinanti akimirka biggrin.gif Atsakymas manau buvo aiskus biggrin.gif Veliau si sprendima aplaistem skaniais kokteiliais tongue.gif ir atostogas tesem jau kopinedami suzadetuviu meduti bigsmile.gif
Atsakyti
Na mano istorija nera tokia romantiska.. sad.gif na nera jis jau is tu romantiskuju vyriskiu. ieskojom man suzadetuviu zieduko. norejau sidabrinio nes aukso nelabai megstu ir pinigeliu auksiniui neturejom. tai va issirinkom jis nupirko ir pasidejo. Planavom i palanga vaziuot prie juros ir jau kai jis susikaups tai pasipirs. bet oras buvo baisus as ir uzmirsau apie ta zieda.. Taip ir nepasipirso. namuose jau po keliu dienu maniskis isleke su draugais kazkur susitikti, gryzo namo, o as lovoj jau i kompa ilindusi. Tik ziuriu ateina, priklupo prie lovos ir su zibanciom akytes ziuri besisypsantis. Na as pamaniau , kad dar nori su draugais paselti blink.gif , sakau "eik eikk jau", o jis " neee, as norejau pasiklausti ar tekesi uz manes" ir istraukia dezute su zieduku.. smile.gif pasijauciau tokia ziople.. smile.gif apsikabinom, man zieduka ant rankos uzmove.. niu ir nebenusimaunu iki siol:)
Atsakyti
Niu ir aš prisijungsiu. Maniškis mane išsivežė prie jūros. iš tiesų pats viską suplanavo ir aš tik paskutinę minutę sužinojau, kur važiuojam. Buvo mūsų susipažinimo metinės. Nušaliam paplūdimy, leidžiantis saulei, kai nieko nieko daugiau nebuvo, tik mes, sėdėjom ant kranto ir jis man padovanojo aukso žiedelį wub.gif Sutirpstu prisiminusi...
Atsakyti
Labas brangieji! Mano pasipirsimo istorija buvo pries pora metu, o vestuves bus kitais metais thumbup.gif
Pasipirso jis taip:
Kaledos. Is pacio ryto sake kad turi man dovana. Bet vis tempe laika. Buvom pas jo tevus. Kai atsisveikinom ir isejom i laiptine, jis iteike man maza dezute ir pasake: "Cia tau" biggrin.gif Atidariau ir pamaciau LABAi grazu zieda( mano skonio tongue.gif ) Pradejau verkt blush2.gif ...is laimes wub.gif O jis: "Kas yra?Ar nepatiko?"Apkabino mane. Istiesiau savo ranka ir paklausiau: " Ant kurio pirsto detis? Uzdejo zieda ant mano pirstuko oro_buckis.gif Taip as ir tapau suzadetine thumbup.gif
Gal ir nelabai romantiskai viskas buvo, bet jausmas buvo nepakartojamas smile.gif
Atsakyti
Mums tai ivyko 2007 kovo 25 po 7 men kartu... po draugo gimtadienio jis ryte kazkur ismove - maniau sarabai susisuko.... kazka jauciau...bet toliau ramiai buvau lovoje smile.gif
bet... per pietus mane iskrasptes is skaniu patalu...pasiule man vaziuoti i kalnus... kadangi ta liga bendra tai atsakymas buvo trumpas... kai nusileidau... ir norejau isesti i masina priekine sedyne buvo pilna visokio slamsto... ir vel doh.gif bet jis si karta graziai paprase sudeti viska i bordacioka.. .tai maniau ko cia pykti... atidarau bortacioka o ten nuostabkiai parasytas rastelis su ziedo piesinuku: 'ar busi mano zmona?'... as atsakiau taip ir apsikabinom smile.gif ciut is laimes nekriokiam... o jis klausia o ar ziedeli uzsimausi? o as galvoju koki... pakeliu rasteli o ten uz dezutes karaliskas suzadietuviu ziedelis ... tokis uch... kaip princeses is pasakos ir ne auksinis, kaip kad visad norejau...
tai tada jis man uzmove ji ant desnes ir pilni emociju islekem i kalnus... ech.... buvo unreal... gaila tik suzadietuviu ziedelis dabar su vestuviu ziedeliu nedera.... ir nelabai kartu ant pirsto telpa wink.gif bet ... svarbu kad mudu pilni laimes wink.gif wub.gif
Atsakyti
Niu ir as papasakosiu savo istorija smile.gif taj ivyko 2007 02 25 smile.gif ta vakara sugalvojom eiti i kluba pasilinksminti,kaip nekeista susirinko visi musu draugai ir patraukem i kluba smile.gif viskas buvo saunu,daug sokiu ir linksmo juoko,tik manasis buvo kaip nesavas,nieko negere( niu tipo nenorejo),o as jam vis sakau: niu isgerk,juk nieko nenustiks. taj brendzio biski atsigere ir toliau sedi,tyli. niu as jau pradejau rupintis,galvojau kad serga g.gif bet............ateina naktis,be penkiu dvylika ir vedeja sveikina visus jubilijatus,o po to sako: dabar pirma karta musu klubo istorijoje.....tuo momentu ciumpa maniskis mane uz rankos ir tempia nuo staliuko. sakau as jam,ka darai,kur mes einam???? bet jis tyli smile.gif niu pagaliau uzlipam ant tos scenos,maniskis dingsta keliom sekundem ir pareina su didziule roziu puokste,priklaupia ant vieno kelio ir istaria: meile mano,ar tekesi uz manes?????Ir as apsiverkiu,bet dar sugebu istarti taip biggrin.gif o atsisukus i sokiu aikstele,ziuriu kad ten stovi visi musu draugai,bachurai ploja,o panos irgi verkia rolleyes.gif negalejau atsipeiketi,bet kai nulipom nuo scenos visas klubas pradejo sveikinti,buvo nerealu thumbup.gif (siaip maniskis nera labai drasus,bet jis sugebejo nugaleti baime ir tai padare,labai juo didziuojuos) thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai skaitau suzadetuviu istorijas, tai iskart verkt noriu. Taip grazu ir kiekvienas savo turi smile.gif Net jei ir be geliu, balionu, brangiu ziedu...Svarbiausia zodziai, jausmai ir noras tureti savo seiminele wub.gif
Atsakyti