Na ir as pasipasakosiu kaip man mano jau dabar vyras pasipirso ...
Viena paprasta darbo dienele, man beutrukus darbe kelioms valandoms, skambina manasis ir klausia kada atsilaisvinsiu, kad atvaziuos pasiimti is darbo ... tai kai atsilaisvinau, jo dar nebuvo, pasiskambinusi mielajam paklausiau kada atvaziuos (vaziuoti 10 minuciu nuo namu iki darbo) pasake uz 20 busu.. kai paklausiau kodel sako "kojas plaunu" ... vos ne apakau, galvoju visai vyrukui stogas pabego... 10 minuciu vaziuoti atsiimti manes ir kojas plauna ... mes dar pazvengem su bendradarbem is jo ...
Kai atvaziavo, tai pasisiule nuvaziuoti prie juros ...

as isvis apakau, vidury savaites prie juros??? po darbo?? 8 valanda vakaro??
Gerai sakau vaizuojam.. o salta buvo ... pabuvom prie juros 30 sekundziu, susalom ir nuvaziaum "alaus isgert"

... nu galvoju kas yra, kad terciadieni tokie keisti dalykai darosi ... "alu" gerem vyninei ... kur mazai zmoniu ir labai grazu

tai gerem gerem, snekuciavom ... ir staiga man mano mielasis sako: Klausyk, mes su tavim jau 3 metus draugaujam.. gal jau uzteks??? Palikau minutei nieko nesupratusi

bet po tos minuteles sako, tai va sako man nusibodo su tavim draugauti ... gal pagaliau tapsi mano zmona

ir atidaro dezute su zieduku ....
Vos nuo kedes ne nukritau ... nest man ta buvo labai netiketai ... as aisku laukiau tos minutes, bet ne seis metais tai tikrai ... ir jis visada buvo tokios nuomones kad iki 30 "ni-ni"
Tai aisku sutikau

ir toliau vaziavom mano mamai pasisakyt =)))

Tai va tokia buvo mano istorija ...