QUOTE(argentinaiii @ 2008 01 08, 17:05)
Labutis visom,
Norejau pasidalinti savo istorija, nes manau ji verta demesio
Taigi mano draugas(dabar jau suzadetinis ) issiruose i komandiruote i Paryziu savaitei. As likau viena namie, nors tuo metu buvau atostogose. Paskutine diena pries jam isvykstant staiga sugalvojom, kad ir as galiu prie jo prisijungt paskutine jo buvimo Paryziuje diena. Mano sena svajone buvo pabuti disneylende tad nusprendziau kad tai bus puiki proga.Kadangi dirbu stiuardese tai bilietuka gauti buvo nesunku. Taigi spalio 18d as nuvykau i Paryziu.ten tuo metu kaip tik vyko transporto streikas, tad mums teko daug papluseti kad susitiktume tame Paryziuje, veliau kad nukaktume iki disneylendo, ir galiausiai kad pamatytume eifelio boksta. Buvo visko ir pykciu ir nervu ir galiausiai isterisko juoko atsidurus beviltiskoj situacijoj.Spalio 20d vakara jau turejome bilietukus atgal i Vilniu, tad pries skrydi dar nusprendem pamatyti Eifelio boksta. Nuejom i graziausia vieta prie rumu (pavadinimo nepamenu), kur matesi visas eifelio bokstas. Atsisedome nusifotografuoti ir netiketai maniskis pradejo ispudinga kalba. Jis pasakojo kokia as jam svarbi, kaip pakeiciau jo gyvenima, ka as jam reiskiu ir t.t. Man buvo sokas, as to tikrai nesitikejau. Galiausiai pasake savo sukurta eilerasti ir pasipirso. Tai buvo taip grazu!!! Ir vieta ir laikas ir tie zodziai... viskas buvo idealu. Nors ir daug teko istverti, bet Paryzius liks isimintiniausias miestas visam gyvenimui. 
Norejau pasidalinti savo istorija, nes manau ji verta demesio