Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

QUOTE(argentinaiii @ 2008 01 08, 17:05)
Labutis visom,
Norejau pasidalinti savo istorija, nes manau ji verta demesio  smile.gif Taigi mano draugas(dabar jau suzadetinis ) issiruose i komandiruote i Paryziu savaitei. As likau viena namie, nors tuo metu buvau atostogose. Paskutine diena pries jam isvykstant staiga sugalvojom, kad ir as galiu prie jo prisijungt paskutine jo buvimo Paryziuje diena. Mano sena svajone buvo pabuti disneylende tad nusprendziau kad tai bus puiki proga.Kadangi dirbu stiuardese tai bilietuka gauti buvo nesunku. Taigi spalio 18d as nuvykau i Paryziu.ten tuo metu kaip tik vyko transporto streikas, tad mums teko daug papluseti kad susitiktume tame Paryziuje, veliau kad nukaktume iki disneylendo, ir galiausiai kad pamatytume eifelio boksta. Buvo visko ir pykciu ir nervu ir galiausiai isterisko juoko atsidurus beviltiskoj situacijoj.Spalio 20d vakara jau turejome bilietukus atgal i Vilniu, tad pries skrydi dar nusprendem pamatyti Eifelio boksta. Nuejom i graziausia vieta prie rumu (pavadinimo nepamenu), kur matesi visas eifelio bokstas. Atsisedome nusifotografuoti ir netiketai maniskis pradejo ispudinga kalba. Jis pasakojo kokia as jam svarbi, kaip pakeiciau jo gyvenima, ka as jam reiskiu ir t.t. Man buvo sokas, as to tikrai nesitikejau. Galiausiai pasake savo sukurta eilerasti ir pasipirso. Tai buvo taip grazu!!! Ir vieta ir laikas ir tie zodziai... viskas buvo idealu. Nors ir daug teko istverti, bet Paryzius liks isimintiniausias miestas visam gyvenimui. mirksiukas.gif

wub.gif Super
Atsakyti
na o maniske istorija visai nekokia.. blush2.gif tuo laikotarpiu musu santykiams buvo krize verysad.gif turbut reikejo spyrio pereiti i kita draugystes lygi arba atsisveikinti... verysad.gif
tad buvo taip, kad po gero vakarelio jis miegojo pas mane, bet aisku mano tevai sugulde mus atskiruose kambariuose blush2.gif o ryte atejus sutvarkyti jo ismetytu rubu, striukes kiseneje radau dezute, o dezuteje zieduka blink.gif o jis tuo metu dar miegojo blink.gif tad pazadinau ir paklausiau ar cia man blink.gif lotuliukas.gif pasirodo atspejau tongue.gif tad staigmena nepavyko ir gavau bart uz landziojima i svetimas kisenes.. doh.gif biggrin.gif buvo ilgas pokalbis kol galiausiai jam pasakiau taip ax.gif

user posted image
Atsakyti
o mano vyras oficijaliai pasipiršo man per mano 18 gimtadienį...miškelyje prie namų kadangi gimtadienis balandį tai buvo graži saulėta diena,pilna žibučių miškelyje bigsmile.gif o mes darėm pikniką ant žolytės. o po to pasipiršo tik ne su žieduku, o su auskariukais (tokiom širdutėm iš aukso) 4u.gif sakė todėl kad nerado manes verto žieduko 4u.gif o po to aš apsiverkiau (žinojau kad nesusilaikysiu tokiu momentu) o vėliau gulėjom ant žolės ir žiurėjom į debesis bigsmile.gif
iš tikro tai nebuvo netikėta, nes prieš tai jis piršosi man gal kokiu 10 kartų (nesusilaikydavo) doh.gif lotuliukas.gif o štai patį pirmą kartą jis paklausė manęs ar busiu jo žmona, kai vakare sedejom Kaune stoty, laukėm traukinio grižt į Vilnių, (buvom išvažiave į dailės olimpiadą) valgėm kažkokias salotas iš maximos, purvinį pavarge ir visa kita...tai buvo keista,vos ne paspringau...ot šauna į galvą tiems vyrams doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paskaiciau cia jusu istorijas, noriu ir savo parasyti smile.gif
Kadangi ruosiuosi vestuvems, tai ir narsau jusu puslapiuka smile.gif
O viskas buvo taip:

Mano busimasis is pat ryto isleke i mokslus. Zadejo grist perpiet, vis dar nera. Po kurio laiko zvilgt per langa, parbega i namus, masinos net i kiema neivares, isoka pro duris ir sako: renkis, ir atvaziuok iki Burbiskiu dvaro. Ir isleke. As jau galvoju, kokia avarija, namie prie motinos nieko sakyt nenorejo, greit apsirengiau i masina ir islekiau. Davaziuoju iki dvaro, o ten brangusis sedi masinoj ir laukia manes. Islipo su graziausia baltu tulpiu puokste (gruodzio viduryje) ir padovanojo. Sako einam pasivaikscioti. O Burbiskiu dvaras be galo grazus, tvenkiniai, kanalai, tiltukai i saleles... Vede vede mane tais tiltukais, kol atsidurem mazoj salytej su medeliu ir baltu suoliuku, atsisuko, ir pasake, kokia as nuostabi, ir ar busiu jo zmona... Aisku nedvejodama pasakiau taip, tada issitrauke paprasta sidabrini zieduka su akute, pati graziausia suzadetuviu ziedeliv ir uzmove man ant pirsto. Buvau beprotiskai laiminga smile.gif O tas dvaras isliko nuostabiausia ir graziausia vieta Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superfurija @ 2008 01 22, 22:19)
Paskaiciau cia jusu istorijas, noriu ir savo parasyti smile.gif
Kadangi ruosiuosi vestuvems, tai ir narsau jusu puslapiuka smile.gif
O viskas buvo taip:

Mano busimasis is pat ryto isleke i mokslus. Zadejo grist perpiet, vis dar nera. Po kurio laiko zvilgt per langa, parbega i namus, masinos net i kiema neivares, isoka pro duris ir sako: renkis, ir atvaziuok iki Burbiskiu dvaro. Ir isleke. As jau galvoju, kokia avarija, namie prie motinos nieko sakyt nenorejo, greit apsirengiau i masina ir islekiau. Davaziuoju iki dvaro, o ten brangusis sedi masinoj ir laukia manes. Islipo su graziausia baltu tulpiu puokste (gruodzio viduryje) ir padovanojo. Sako einam pasivaikscioti. O Burbiskiu dvaras be galo grazus, tvenkiniai, kanalai, tiltukai i saleles... Vede vede mane tais tiltukais, kol atsidurem mazoj salytej su medeliu ir baltu suoliuku, atsisuko, ir pasake, kokia as nuostabi, ir ar busiu jo zmona... Aisku nedvejodama pasakiau taip, tada issitrauke paprasta sidabrini zieduka su akute, pati graziausia suzadetuviu ziedeliv ir uzmove man ant pirsto. Buvau beprotiskai laiminga smile.gif O tas dvaras isliko nuostabiausia ir graziausia vieta Lietuvoje smile.gif

4u.gif thumbup.gif
Labai grazu =)
Atsakyti
papasakosiu ir as savaja. Na mes turime "savo vieta" miske prie Neries ir ten visada vaziuojam sampano gerti kokia nors proga, valentino diena, koki projekta apsiginam ir pan. ir ta diena buvo musu du metai kaip draugaujam ir man vyrelis paskambino sako "pasiimk suny varom sampo gert" drinks_cheers.gif as su treningu, pasiemiau suny ir nusileidau ziuriu - sampas - nieko keista,,, zinokis NET NEITARIAU. Tai va, nuvaziavos i ta musu vieta ir as cia sampa lupu, suva laksto o ji sako "pala dar biskiuka" ir ziuriu is bagazines traukia puokse biggrin.gif oooo sakau dar ir geliu gausiu wub.gif atnese jis tas geles ir ,,, klaupiasi,,, na ir susake kazka panasaus "ar ne tik situos du metus bet visa gyvenima busi mano" nelabai pamenu, rankos dreba asaros byra,,, as TAIP TAIP. apsikabinau o ji sako " tai zieda leisk uzmaut" - nemaciau nei to ziedo per asaras is to dziaugsmo thumbup.gif thumbup.gif tai va tada atkimsom sampa isgeriau viena ta butely is nervu sudauzem taures "ant laimes" ir vsio... kas manes paklausia kaip vyras pasipirso tai atsakau vienu sakiniu "kaip tikras zemetvarkininkas - miske " thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet tai nuostabus jausmas.... svarbiausia as nesitikejau nes maniskis niekada nedovanoja man dovanu, ir dar labiau staigmenu nedaro smile.gif jis motyvuoja "ka nori nusipirk, kam man pirkti ir vistiek neitiksiu" biggrin.gif ax.gif dabar mes laimingai vede thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(argentinaiii @ 2008 01 08, 14:05)
Labutis visom,
Norejau pasidalinti savo istorija, nes manau ji verta demesio  smile.gif Taigi mano draugas(dabar jau suzadetinis ) issiruose i komandiruote i Paryziu savaitei. As likau viena namie, nors tuo metu buvau atostogose. Paskutine diena pries jam isvykstant staiga sugalvojom, kad ir as galiu prie jo prisijungt paskutine jo buvimo Paryziuje diena. Mano sena svajone buvo pabuti disneylende tad nusprendziau kad tai bus puiki proga.Kadangi dirbu stiuardese tai bilietuka gauti buvo nesunku. Taigi spalio 18d as nuvykau i Paryziu.ten tuo metu kaip tik vyko transporto streikas, tad mums teko daug papluseti kad susitiktume tame Paryziuje, veliau kad nukaktume iki disneylendo, ir galiausiai kad pamatytume eifelio boksta. Buvo visko ir pykciu ir nervu ir galiausiai isterisko juoko atsidurus beviltiskoj situacijoj.Spalio 20d vakara jau turejome bilietukus atgal i Vilniu, tad pries skrydi dar nusprendem pamatyti Eifelio boksta. Nuejom i graziausia vieta prie rumu (pavadinimo nepamenu), kur matesi visas eifelio bokstas. Atsisedome nusifotografuoti ir netiketai maniskis pradejo ispudinga kalba. Jis pasakojo kokia as jam svarbi, kaip pakeiciau jo gyvenima, ka as jam reiskiu ir t.t. Man buvo sokas, as to tikrai nesitikejau. Galiausiai pasake savo sukurta eilerasti ir pasipirso. Tai buvo taip grazu!!! Ir vieta ir laikas ir tie zodziai... viskas buvo idealu. Nors ir daug teko istverti, bet Paryzius liks isimintiniausias miestas visam gyvenimui. mirksiukas.gif

Koks romantiskas Tavo suzadetinis wub.gif
Atsakyti
o man ta istorija su miskeliu tokia juokinga doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
na mano istorija tai paprastute kaip du pirstai biggrin.gif .
mes pradejom draugauti rugsejo 1 diena, tai lygiai po metu mano brangusis pasipirso ta pacia rugsejo 1 diena wub.gif . tai padare ant vadinamo beždžionkės tilto, ant kurio mes daznai vakščiodavom, 4u.gif . jis pats labai jaudinosi, rankos drebejo, bet vistiek iteike labai grazu ziedeli ir geliuciu. ax.gif . ir zinoma as bejokiu dvejoniu pasakiau TAiP wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o as tai musu pirslybu net nesupratau:
paskambino diena sako pasipuosk vakarui, niu as is kart pas savo draugyte begu, puosia mane draugyte puosia, fotografuoja is visu pusiu kokia as grazi, itariu gi kad i restorana vesis, juk zino kad labai noriu vakarienes restorane, niu atrodau ant viso 100% biggrin.gif
atvaziuoja mane pasiima, vaziuojam i germaine restorana, kuris tik taip vadinasi, is tikruju ten tik jauki vynine ir as su savo apdarais jauciuosi mazu maziausia nejaukiai doh.gif , niu uzsisakom bozole vyno (niam niam--- nesuprantu tik kodel man reikia rinktis, juk jis pasikviete). Niu uzkandziuku pavalgom, reik gi karstus uzsisakyti, na ir ka jus manot??mano mylimasis uzsisako triusienos kepsni---ZINANT KAD AUGINU SAVO MYLIMIAUSIA TRIUSIUKA IR NET MINTIS APIE TRIUSIENOS KEPSNI MAN ATRODO BBBBBRRRRR doh.gif
pavalgem isgerem vaziuojam namo, taip ir likau nesupratus kas cia buvo, o namie turejau palaukti kol jis uzdegs zvakes, pradejau ziovauti ir kai paprase uz jo teketi atsakymo net nelauke uzmove zieda ir tiek, ryte pasakiau ka apie tokias pirslybas galvoju, susipykom. BET UZTAT VAKARE GRAZIAI SUSITAIKEM BE JOKIU ISKILMINGU DALYKU SILTAI PAKALBEJOM IR JIS VEL UZMOVE ZIEDUKA, AS ATSAKIAU TAIP IR VAT GEGUZI MES JAU BUSIM VYRAS IR ZMONA thumbup.gif thumbup.gif
taigi tikrosios pirslybos buvo ta antra diena, paprastai pasipuosus tik pizamom, bet labai siltos , paprastos ir nuosirdzios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(druu @ 2008 03 28, 11:55)
taigi tikrosios pirslybos buvo ta antra diena, paprastai pasipuosus tik pizamom, bet labai siltos , paprastos ir nuosirdzios thumbup.gif

As manau, kad tokios siltos pirslybos ir yra geriausios... 4u.gif
o as kazkaip pasipirsimo taip ir negavau.. kogero ir nebegausiu, nes jau suplanavom vestuves.. unsure.gif taip kazkaip savaime gavosi... g.gif
o cia vietoj grazios pirslybo istorijos verciau papasakosiu nevykusiu bandymu pirsliauti istorija..
mano busima anyta zino, kad maniskis iesko, domisi ir galvoja man ziedeli nupirkt. Tik nera pinigu siuo metu visiskai tam. Nu tai zodziu ji sumaste paskubint ivykius, nuejo ir... nupirko zieda. doh.gif net nesiklausus.. po to duoda MB sako imk, padovanosi. Jie ten snibzdasi, o as jau itariu, kad cia kazkas tokio.
Paskui vaziuojam mudu namo, skau nu tai ka?.. o jis toks visas nesuprasi, nei tai piktas, nei tai nuliudes.. sakau, ten ziedas? jis - na taip, ziedas, ale.. nemanau kad tau patiks. Padave. o as dar pries tai tokia liudna, nusiminus, galvoju koks absurdas, as to ziedo nenoriu ne kad kaip jis beatrodytu, ne kad deimantinis butu - juk tai ne mano mylimojo rinktas. Jo rinktas man tiktu ir paprasciausias uz 5 Lt ar is obuolio zieveles padarytas wub.gif
bet kai as pamaciau TA zieda.. pradejau balsu kvatotis.. biggrin.gif Maniskis nustebes pasiziurejo.. o tas ziedas - baisiai masyvus, toks didziulis, sidabrinis su didziule juoda akim (tikrai lab didele). Nu man tai jis.. as isvis ziedu nemegstu, o masyviu tai visai - netinka ir nepatinka.
Bet supykom su MB ant jo motinos - jis pasijaute kvailai, ir aisku jam geda del tokio jos poelgio.. bet ka, abu pakalbejom, pasijuokem/papykom, o jo motinai pasakem, kad tai tikrai ne suzadetuviu ziedas, bet jau ka, kur nors as ji pritaikysiu...
bet koks absurdas... doh.gif
Atsakyti
Busimos nuotakos ir jau esancios zmonos, butu idomu suzinoti, ar kas is jusu yra pasipirsusios pacios. Renku medziaga straipsniui, vardu jame neskelbsiu (nebent noresit smile.gif ), bet tikrai truksta smagiu neeiliniu istoriju. Buciau labai dekinga uz pagalba ax.gif
Jei kas nenori cia skelbtis, prasom i pasta: la.confiture@yahoo.com
Pasidalinsiu istorija: drauges MB jai norejo pasipirst gamtoj, mes toki plana surezgem: as su ja vaikstinejau po miesta, sakau, eime papuosaliuku paziuret. blush2.gif Zodziu, jai neitariant issimatavom is pradziu siaip auskarus apyrankes, o paskui ir prie suziedotuviu ziedu perejom. Drauge kaip tycia sako: "sitas tai graziausias", tai as isidemejau, o kai isejom, tai suvaidinau, kad pirstines parduotuvej palikau. Zodziu, ta zieduka, kur jai patiko, atidejo pardaveja. O vyrelis busimas ir nupirko.
O kai pirsosi, tai biciule tuo metu antims batona mete (romantike biggrin.gif ), tas klaupiasi, o ji kad uzsimoja, ir jam kaaaip skels per smakra! Sako, teko pusvalandziui atidet pasipirsima biggrin.gif
Ne viskas kaip kine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la.confiture: 06 balandžio 2008 - 18:43