Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

O aš neturiu tokios pasipiršimo istorijos. Tiesiog atėjo laikas kai diena iš dienos pradėjome kalbėtis apie vestuves, kol vieną dieną nusprendėme tuoktis. Na toks bendras sprendimas buvo. Tiesa jau tada kai net datą buvom nusprendę jis mane nusivežė ant labai gražaus piliakalnio uždegė porą žvakučių(buvo tamsus vakaras) ir padovanojo žieduką, na ir paklausė ar būsiu su juo amžinai (labai apsidžiaugiau)smile.gif Tą patį vakarą nuvažiavom šios žinios pranešti tėvams smile.gif
Atsakyti
4u.gif Man pasipirso vakar smile.gif per mūsų 2 metų sukaktuves.. smile.gif buvo taaaaaip gera, as ji ta diena mylejau ipatingai karstai.. Abu issisiepe iki ausu.. Saulei leidziantis.. Jis ziurejo ziurejo i mane.. ir traukdamas is kisenes mazyte dezute tare: "Jolita J......, ar tekesi uz manes?" smile.gif mano sirdis kulnuose atsirado, akys pilnos laimes asarų, jo sirdele spurdejo taip, kaip niekada nespurdejo.. smile.gif stai ir mūviu dabar aukso ziedeli ir negaliu i ji atsiziureti smile.gif
P.S. Vestuves ateinancia vasara smile.gif
Atsakyti
nu mergaites, net susigraudinau......labai grazios pasipirsimo istorijos...ypac ant piliakalnio:))
man taip irgi tiktu:)))

dar butu tike, jei per depeche mode koncerta pasipirstu:))ale kad koncertas atsauktas, tai.......smile.gif)))))) as dar vis laukiu tos pirsimosi akimirkos:)
Atsakyti
aš gryžau iš Vokietijos, tada buvom dvi savaites išsiskyria.. unsure.gif kitą dieną, nuėjo MB maudytis ir kviečiasi mane, aš Jam saku, kad vakar maudžiausi, o jis vistiek ateik, ateik.. ax.gif nueinu, o MB sako: aš labai daug galvojau, kol Tavęs nebuvo, ištraukia žiedelį ir sako: Ar tekėsi už manęs? aš taip juoktis pradėjo (ne iš to, kad pasipiršo, bet kur!) lotuliukas.gif sanmazge lotuliukas.gif bet paskui, pasakiau TAIP, aš apsiverkiau ir mudu labai laimingi iki šiol.. yahoo.gif
Atsakyti
smile.gif

as ir pastebejau, kad kelios dienos nesimatymo maniski pozityviai veikia:)))))tai ka grazaus pasakys, ar dar ka:))))))
Atsakyti
O mano busimasis vyras pasipirso man per mano gimtadieni smile.gif 4u.gif Viskas vyko labai neiprastai, netradiciskai... taigi, buvome prie ezero ir isiruoseme panardyti. Tai buvo mano pirmasis panerimas todel buvau kazkokia susijaudinus... seip tai, tikejausi kad jis gali man pasipirsti ta vakara bet nemaniau kad taip. Tda pradejom nardyt, tarp zolyciu visokiu, jis mane paemes uz rankos plukdino paskui save, kol as pamaciau ant dugno padeta toki raudona uzrasa:" Ar busi mano amžinai?" 4u.gif Ir dar istrauke zieduka ir po vsndeniu uzmove man ant pirsto.....tai vos is tos laimes neuzdusau, net galvyte uzspaude nuo susjaudinimo... 4u.gif
Vat tai tokios nuostabios buvo musu suzadetuves smile.gif
Atsakyti
Man pasipirso visiskai be zodziu, as TAIP pasakyt irgi negalejau biggrin.gif O viskas vyko taip: isvykom i egipta, ten nutarem panardyt raudonojoje juroje. Antro nerimo metu jau buvom siek tiek prakute ir mokemes ivariausiu uzduociu reikalingu sertifikatui gauti, taigi benardant melynoj melynoj lagunoj instruktorius paklupdo mane ant keliu kokiu 5 metru gylyje ( as galvoju, kad vel reix kazka mokytis daryt po vandeniu), tada priplaukia maniskis, jis taip pat priklaupia, tada instruktorius kazka paduoda jam (spekit ka lotuliukas.gif )... ir tik ziuriu tiesias ranka su ziedu joje, o as galvoju:" oho, tik db svarbiausias nepamirsti kvepuot ir nenuskesti" smile.gif
Tai va tokia va musu istorija smile.gif
Atsakyti
smile.gif)))))tik nepamirst nekvepuoti:))geras:))

ziuriu vyriokai kokie tikrai ismaste netradicines situacijas pasipirsti,,super:))
Atsakyti
Labutis visiems...oi kiek prisiskaiciau graziu pasipirsimo istoriju wub.gif , noreciau ir savo papasakot. Tai va... mes gyvename JAV tai ten viskas ir vyko ir mano busimas vyras lietuvis. Mes jau kartu buvom pragyvene 6 metus...bet tu pirslybu kaip nebuvo taip nebuvo g.gif . Visada svajojom aplankyti Las Vega ir ta svajone pradejom pildyti, uzsisakem bilietus ir islekem..oi kaip smagu buvo thumbup.gif . Ir ten yra vienas viesbutis padarytas lyg butum Venecijoje, vandens kanalas, gandolos plaukioja, nu vienu zodziu pasijutau kaip pasakoj...Ir nutarem tom gandolom paplaukioti. Kiekviena gandola turi savo gida ir gidas/e ir kol plaukioji gieda kokia nors arija...nu jau labai romantikskai buvo blush2.gif , i ta gandola telpa 2-4 zmones, aiku mes buvom tik dviese, cia plaukiojam, musu gide sako kad reikia pasibuciuot po kiekvienu tiltu, taip mes sustiprinsim savo meile ir t.t. ir kai buvom po vienu tiltu maniskis pradejo prisiekinet amzina meile ir is kisenes istraukia sirdeles formos dezete, o toj dezutej ziedelis. As kaip pasimeciau, negalejau nei zodzio pratart, tik jauciu kaip man asareles byra. Jisa sako ar busi mano zmona..., o as net nedvejodama sutikau wub.gif . praejo jau metai siuo metu jau ruosiames gerai lietuviskai veselei...
Atsakyti
As ir papasakosiu savo istorija:)
Buvo 2004 metu pavasaris wub.gif Vyras viena ryta pries darba padave voka, o jame buvo bilietai i Paryziu. Nenustebau, nes jau seniai bambejau, kad noriu pavasary i Paryziu:P Tada net nepagalvojau, kad man jis gali pirstis ar dar ka nors. Zodziu, nuskridom mes i Paryziu, o as is karto,suplanavusi visa diena, noriu ji tempti pro izimes vietas. O tas sako, kad jis pavarges, pasivaiksciosim vakare. As bambu, kad bent jau iki Eifelio boksto reikia nuvaziuot. O tas ne ir ne,vakare. Tada sakau, kad einam pasivaiksciot i koki parka, nes vakare ziedu nebus matyti, tas vel ne, tipo prie viesbucio galesi pasivaisciot:D. As jau buvau beveik ant jo supykus, bet nieko neitariau. Taigi nuvaziavom i viesbuti, as susiraukus:D, pavalgem ir sedejom kambary, laukem kada ateis tas jo ''vakaras''. Besededama, sumasciau, kad kazkaip keista, nes nedaznai mes kambary sedim. Na, atejo vakaras,nuvarem su taksi prie eifelio boksto. Stovim,grozimes, o tas kazko nervinas, as nieko nesakau, sau vaikstineju. Poskui jis priejo ,paime uz rankos,as visa drebu, ir paklause ar tekesiu uz jo. O man asaros teka, zinoma atsakiau taip:) Tada ilgai ilgai vaiksciojom ir planavom viska:) Susituokem lygiai po metu.
Tas pasipirsimas buvo toks banalokas, dabar atrodo, bet vyras zino, kad megstu tokias banalybes:) wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu uz demesi ax.gif
Atsakyti
Jetau kaip faina!:} tikiuosi ir manasis tures pakankamai fantazijos kazka grazaus sugalvot sia proga.
Na o tavoji istorija tikrai nebanali.Banalu sakyciau jeigu ejot kartu i akropoli,jis pamate grazus zieda,nupirko ir pasipirso.O cia Paryzius..Mmmm ax.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gif pas mus jau buvo tema - vestuves, ka kviesim, kas kur kaip ir kada turetu vykti, bet kaip nebuvo ziedelio, taip nebuvo.... ir staiga, viena diena ir netiketai jis atsirado ant mano pirsto... ir labai nustebino, kaip ta padare.... nusiveze i zirgyna mane, dar pora draugu kartu vyko, isinuomojom zirgus ir jojom per miskus ir pievas... staiga sako, "sustok trumpam", sustojom abu ir tada paklause, sako : "ar labai myli mane?" , as atsakiau, kad beabejo, sako : "Tai busi mano zmona? " ... tai netekau amo.... atsakiau, kad zinoma po kokios minutes (beje, pasakiau : "tai aisku" , is ko poto labai juokiames)... tada nulipo nuo zirgo, atejo prie manes, vis dar sedincios ant zirgo ir uzmove man ziedeli, pabuciavo.... poto kopem i piliakalni, gerem sampana..... ir t.t. wub.gif wub.gif na jauciausi pati laimingiausia pasaulyje, ir vis dar tebesijauciu smile.gif wub.gif Na buvo tobula viskas, geriau net negalejo buti... wub.gif 4u.gif uz tai ji ir myliu wub.gif wub.gif
Atsakyti