Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Man tai pasipiršo kai mokėmės abu Kaune. Tai tam butukyje, kur gyvenome, buvo pirmas pamėginimas biggrin.gif . Aš tada neatsakiau, kadangi pasiūliau romatntiškiau pamėginti.Buvo gražu. Tądien nuvažiavom į Akropolį,nupirko žiedelį, šampano ir nuvažiavus ant apžvalgos rato (ant Aleksoto tilto) pasipiršo tongue.gif :. Dabar kai nuvažiuojam į Kauną (jau mokslai baigti), pravažiuodami pro Aleksotą visada prisimenam su džiaugsmu. O šią vasarą - mūsų vestuvės drinks_cheers.gif . Valio, valio, valio thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš savojo draugo planus truputį sugadinau su savo liga, norėjo per šią šv.Valentino dieną pasipiršti, o aš inkstų uždegimo iki galo neišsigydžius dar gulinėju iki dabar , gydytojai griežtą lovos režimą paskyrė schmoll.gif Na bet užvakar MB, kai jau ruošiausi gulti miegot, atneša man tokį paveikslą, o ten vienoje pusėje - koliažas iš mūsų bendrų nuotraukų ir vienoje iš jų - aš širdelės formos nuotraukoje . Kitoje paveikslo pusėje - paties MB metalinėje(ar švininėje) plokštelėje iškaltas eilėraštis apie meilę toks netrumpas ir gale parašyta- nuo tomuko mano brangenybei ingutei wub.gif Apsiverkiau...Jis tą plokštelę kalė apie 2 mėnesius, sunku buvo slėpti, nes gyvenam kartu. Tada sako jis man - jau nebegalėjau daugiau...galvojau išprotėsiu , jei dar lauksiu ir iš po pagalvės ( paslėpė, kai klojo lovytę) ištraukia širdelės formos dėžutę su žiedeliu , gaila jis man per didelis, bet tai niekis, nes beprotiškai džiaugiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
per siu metu valentino diena MB sako vaziuojam pasivaixciot i miska, sakau vaziuojam, nusiveze mane i vieta kur pirma karta susipazinom(Drauagai mus supazindino ax.gif neapsakomo grozio miskelyje kur upe teka) priklaupe ir paklause"ar tekesi uz manes" jis labai labai jaudinosi, o man pati burna sypsojosi ir beabejo atsakiau jam "taip' wub.gif ex 4u.gif uz pusmecio ir vesele jau susiplanavom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ika_ @ 2009 02 18, 20:23)
Aš savojo draugo planus truputį sugadinau su savo liga, norėjo per šią šv.Valentino dieną pasipiršti, o aš inkstų uždegimo iki galo neišsigydžius dar gulinėju iki dabar , gydytojai griežtą lovos režimą paskyrė schmoll.gif  Na bet užvakar MB, kai jau ruošiausi gulti miegot, atneša  man tokį paveikslą, o ten vienoje pusėje - koliažas iš mūsų bendrų nuotraukų ir vienoje iš jų - aš širdelės formos nuotraukoje . Kitoje paveikslo pusėje - paties  MB metalinėje(ar švininėje) plokštelėje iškaltas eilėraštis apie meilę toks netrumpas ir gale parašyta- nuo tomuko mano brangenybei ingutei wub.gif Apsiverkiau...Jis tą plokštelę kalė apie 2 mėnesius, sunku buvo slėpti, nes gyvenam kartu. Tada sako jis man - jau nebegalėjau daugiau...galvojau išprotėsiu , jei dar lauksiu ir iš po pagalvės ( paslėpė, kai klojo lovytę) ištraukia širdelės formos dėžutę su žiedeliu , gaila jis man per didelis, bet tai niekis, nes beprotiškai džiaugiuosi  lotuliukas.gif

Nu nerealiai!!!
Atsakyti
Na o man buvo taip smile.gif :
Vaziavome i Venecija, atsvesti draugystes 10 mecio! smile.gif
Jau susitaikiusi buvau su mintimi,kad gal 'kazkada susituoksime', nes vis neleido aplinkybes, finansine padetis ir t.t. nors ir per daug nediskutuodavome sia tema..
Tai va, atvykome i Venecija labai velai, labai lijo, slapia , salta, galvoju kas mane trenke i ta Venecija...?!
Atsikeliu ryte visa persalusi ir su baisiuline temperatura, nuotaikos nera...
Siaip ne taip issiruoseme i miesta, nusprendeme paplaukioti su gondola...
Ziuriu,kad glaudziasi , trinasi kaip katinas, na galvoju ir romantika kokia!
(Pasirodo MB norejo pasipirsti gondoloje, suspaudes zieduka kiseneje laike, bet vyras kuris plukde gondola labai jau mus snekino, dainavo, vienu zodziu nebuvo mano busimajam progos pasipirsti...)
Grizome i viesbuti, gulime ant lovos, man jau visai ne kas, saltis krecia, prakaitas pila, sakau noriu siltai ir skaniai valgyti, ziurinejame i vietini zemelapi abu kur eiti vakarieniauti, gulim ant lovos, sakau: na, tai kur mane vesi..? o jis sako: jei nori,kad tave vesciau tai ar tekesi uz manes? Ir ziuriu klaupiasi ant keliu su ziedeliu rankoje!
Vajezau! smile.gif sirdis stoja, pilva susuko net...
Apsiverkem abu is laimes, nes tai ilgai lauktas, ilgus metus brandintas sprendimas smile.gif
Galvoju kuo trumpiau parasyti, ziuriu gavosi gan ilgai, bet esu laiminga labai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patricijaj @ 2009 03 01, 16:05)
Jau susitaikiusi buvau su mintimi,kad gal 'kazkada susituoksime', nes vis neleido aplinkybes, finansine padetis ir t.t. nors ir per daug nediskutuodavome sia tema..
Tai va, atvykome i Venecija labai velai, labai lijo, slapia , salta, galvoju kas mane trenke i ta Venecija...?!
(Pasirodo MB norejo pasipirsti gondoloje, suspaudes zieduka kiseneje laike, bet vyras kuris plukde gondola labai jau mus snekino, dainavo, vienu zodziu nebuvo mano busimajam progos pasipirsti...)
Grizome i viesbuti, gulime ant lovos, man jau visai ne kas, saltis krecia, prakaitas pila, sakau noriu siltai ir skaniai valgyti, ziurinejame i vietini zemelapi abu kur eiti vakarieniauti, gulim ant lovos, sakau: na, tai kur mane vesi..? o jis sako: jei nori,kad tave vesciau tai ar tekesi uz manes? Ir ziuriu klaupiasi ant keliu su ziedeliu rankoje!
Apsiverkem abu is laimes, nes tai ilgai lauktas, ilgus metus brandintas sprendimas smile.gif
Galvoju kuo trumpiau parasyti, ziuriu gavosi gan ilgai, bet esu laiminga labai! smile.gif

šaunus gražus žodžių žaismas biggrin.gif
labai graži istorija wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(patricijaj @ 2009 03 01, 14:05)

kaip miela wub.gif nors atostogos prasidejo ne kaip su ta nelemta temperatura bet tas pasipirsimas viska pataise thumbup.gif paskui turbut net pamirsai kad sergi is to dziaugsmo lotuliukas.gif
Atsakyti
O mane nusiveze i Druskininkus smile.gif Vaiksciojom aplink ezera, metemes is sniego, fotkinomes, o buvo tokia grazi ir rami ziemiska diena. Dar tada pagalvojau kaip gera buti su situo zmogeliuku... Nuejom paziureti labai seno medzio, stovim salia prie pat vienas kito ir jauciu kaip man is kisenes kazkas iskrito. Tik capt uz kisenes, na telefonas yra (o daugiau nieko su savim neturejau), ziuriu kazkas vysniu spalvos guli ant zemes. Mano pirstines tokios spalvos, pasiziuriu ir pirstines yra. Tik po kokiu geru keliu minuciu supratau kad ten ant dezute ant zemes guli smile.gif Iki siol nesuprantu kaip jis ta dezute ismete, kad as pagalvojau, kad is mano kisenes smile.gif Visiskai nesitikejau, todel buvau tikrai euforijos busenoj smile.gif Jis paklause: Ar tekesi uz manes? Atsakiau: Reikia atsakyti, kad pagalvosiu, bet as sakau TAIP smile.gif Kaip prisimenu ta diena taip gera pasidaro sirdelej... Taip paprasta ir sava...
Atsakyti
O mano pasipirsimo istorija buvo neseniai, taigi po siek tiek daugiau nei 4 metu draugystes ir ji buvo tokia:

...Pektadienio vakara vaiksciojom po akropoli, pasedejome kavinukeje, pasivaiksciojom po parduotuves. Ir maniau jau vaziuojam namo. Isedom i masiniuka, pasukom link namu...Ir staiga jis sustojo salikeleje. Uzriso savo juodu saliku man akis ir uzleido mano mylimiausia daina. Kas tada daresi mano krutinej? Visa spurdejau is nekantrumo. Ir vis vaziavom, vaziavom, laikiau jo ranka...Ir pagaliau sustojome, tada mane vede laipteliais vis dar uzristomis akimis. Ir galiausiai atriso...Pamaciau, jog stovime ant nakti apsviesto baltojo tilto...Taip jaukiai apsviesto. Jis priklaupe ir istare ta nuostabuji klausima. As sutikau. Uzdejo man nuostabu ziedeli. Apsiasarojom is dziaugsmo...[ tiesa baltu tiltu ejo zmones, bes as nieko nemaciau praeiviu...rodes, kad pasaulyje esam tik mudu]

O kita ryta pamenu, vis ciupinejau ziedeli, dar taip neiprasta smile.gif Ir taip faina dabar tureti "suzadetines" statusa ir tas noras tapti zmona su kiekviena diena tik dideja.
Atsakyti
nieko ispudingo musu susizadejimo istorijoje nebuvo,bet vis tiek akimirka kai taria tuos zodzius,tas jaudulys yra ir islieka turbut amzinai..
nuo pirmos musu pazinties dienos apsigyvenom kartu (tiksliau tik naktis kartu leisdavom, nes as pradedu darba 8h, o jis baigia 23h, tai mazai laiko tebudavom kartu). ir nuo pat pirmos akimirkos jis kalbejo apie vestuves, as vis ji ramindavau,nukreipdavau kalba,nes bijojau.. bijojau kad tik sneka,kad per anksti sneka..Po triju savaiciu susipazinau su jo tevais.Nuostabus zmones,ir labai siltai mane prieme,mertele vadint pradejo smile.gif atsitiko taip,kad jam uzkele nuomos kaina,o kaip tik tuo metu neturejom pinigeliu,tad pasitarus su tevais,pasikvieciau ji pas save (tevai gyvena sode,o as likus viena triju kambariu bute). jis sutiko,tad visa sestadieni kraustemes.Paskui isvaziavom i Akropoli.Nieko gero neradom, jau ejom link masinos bet jis staiga sustojo ir sako-"einam pirkti tau ziedelio".Galvojau juokauja, bet ne velniopasirodo.Ikalbejo jis mane,isrinkom ziedeli ir viskas..Grizom namo, uzsiemem tvarkymais.Pavargom,tad sugalvojau paruosti mums vonia,atsikimsti sampano atsikraustymo proga.Gavosi taip kad pati pasiruosiau pirslybu aplinka, nes ziedeli jis man imete i sampano taure..Paskutini guksni geriau geras 15 minuciu, nes bijojau - kad prarysiu, kad jis tikrai istars tuos zodzius lotuliukas.gif bet viskas baigesi laimingai, as pasakiau "taip", puolem organizuoti vestuves ir po triju menesiu susituokem wub.gif
Atsakyti
Mano "romantikas" išsitempė mane rinktis man dovanų žiedelio Valentino dienos proga. O po to vakare prisėdo prie manęs, daduoda žiedeli ir sako "Tai ka, ženijames?" smile.gif))
Atsakyti
Praeitų metų kovo 8 dieną jis man pasipiršo. Šios dienos niekada gyvenime nepamiršiu. Negalvojau, kad jis gali būti toks romantiškas smile.gif) Dovanojo man daug tulpių (mano mėgstamiausios gėlės) ir duodamas į rankas po vieną gėlytę sakė man linkėjimus arba tiesiog gražius žodelius, o kai jau liko paskutinė gėlytė, pasakė kad nori visą likusi gyvenimą praleisti su manimi ir paprašė, kad paziūrėčiau į gėlytės vidų. O ten buvo žiedelis. Nesusilaikiau ir apsiverkiau iš džiaugsmo wub.gif
Atsakyti