Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

O man MisIndependent istorijos variantas nepatiko - jokio intymumo biggrin.gif As senobisku paziuru siuo klausimu - keleiviu ir stiuardesiu demesio tokiame gyvenimo ivykyje nepageidauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 03 31, 10:36)
O man MisIndependent istorijos variantas nepatiko - jokio intymumo biggrin.gif As senobisku paziuru siuo klausimu - keleiviu ir stiuardesiu demesio tokiame gyvenimo ivykyje nepageidauciau lotuliukas.gif

mano MB tokios pat duomones drinks_cheers.gif bet man visai patiktu kitu demesys blush2.gif
Atsakyti
siaip ir pas mus draugai pasidaline i dvi dalis - moteriskajai pusei labai patinka, o draugiu dar nepasipirsusiems draugams tai tipo nelabai, nes pasak ju "kokia geda prie visu" smile.gif tai va, cia kiekvienam savo, as asmeniskai tai labai noreciau kad mano pasipirsimo istorija Birstono kalne butu mate daug zmoniu 4u.gif bet net nusifotkint is to jaudulio pamirsom blush2.gif
bet is tiesu, daliai zmoniu tokia pasipirsimo forma per daug atvira biggrin.gif bet jei man reiktu rinktis, tai sakau, noreciau tokio vieso mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tai manoji istorija biggrin.gif

Mes susizadejom praejus 3.5metu musu draugytes..
buvo mano gimtadienissveciu nemazai visi liksmi tik maniskis kazko ne toks kaip visada(bet as tai pastebejau tik tada kaip jis man pasipirso) kaip atvyko veluojantys sveciai,mano sesuo visiems sveciams liepe eiti i svetaine o man ir Mb liepe pasilikti virtuveje,kaip jau leido man tik iejeiti i svetaine tai visi sveciai buvo isirykiave kampe 4u.gif o svetaine nubartyta roziu ziendaliais ant grindu sudeliota 2sirdis ir visur pilna uzdegta zvakiu man liepe atsistoti i sirdeles viduriuka tada atejo Mb sudidziausia geliu puokste pasveikino mane su gimtadieniu..tada priklaupe ant kelienio ir paklause AR BUSI MANO ZMONA?...ir pravirko wub.gif wub.gif

po 1.5metu (liepos menesi) as tikrai tapsiu jo zmona wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 03 31, 20:14)
o as tai manoji istorija biggrin.gif

Mes susizadejom praejus 3.5metu musu draugytes..
buvo mano gimtadienissveciu nemazai visi liksmi tik maniskis kazko ne toks  kaip visada(bet as tai pastebejau tik tada kaip jis man pasipirso) kaip atvyko veluojantys sveciai,mano sesuo visiems sveciams liepe eiti i svetaine o man ir Mb liepe pasilikti virtuveje,kaip jau leido man tik iejeiti i svetaine tai visi sveciai buvo isirykiave kampe 4u.gif  o svetaine nubartyta roziu ziendaliais ant grindu sudeliota 2sirdis ir visur pilna uzdegta zvakiu man liepe atsistoti i sirdeles viduriuka tada atejo Mb sudidziausia geliu puokste pasveikino mane su gimtadieniu..tada priklaupe ant kelienio ir paklause AR BUSI MANO ZMONA?...ir pravirko wub.gif  wub.gif

po 1.5metu (liepos menesi) as tikrai tapsiu jo zmona  wub.gif  wub.gif

grazuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 10 10, 15:25)
Cia ne mano pasipirsimo istorija..
Bet noreciau,kad man taip butu pasipirses vyras  wub.gif
Pirmas klipukas

Antras klipukas

Abu klipai susije. Pirma reikia ziuret pirma, poto antra.

Vos neapsiverkiu pažiūrėjus smile.gif Tokios geros emocijos užplūdo smile.gif Gal dėl to, kad pati dar laukiu tos dienelės....
Atsakyti
o mano vyro pasipirsimas gal ir paprastas, bet man tai ziauriai netiketas buvo wub.gif mes siaip jau buvom kalbeje, kad vistiek anksciau ar veliau tai bus. na ka, nevarem su draugais i Palanga, pasilikom visus daigtus kambariuose ir ruosemes eiti pasivaikstineti. Dar pries iseidama sakau jam, pasilik savo tasiuka kambaryje, kam tau ji nestis be reikalo, o jis sako, tai tiek to, pasinesiu, juk nesunkus. na galvoju kaip nori smile.gif na ir sau einam 4-iese ant tilto... grizinejam jau atgal, o jis mane tempasi jau nuosaliau prie tureklu ir iskrt pirma mintis "nejaugi dbr ir cia?" lotuliukas.gif ir ka jus sau manot, isitraukia raudona dezute, atidaro, o ten ziedelis... wub.gif
o kas svarbiausia, tai mano mama tai zinojo ir man nieko nepasake lotuliukas.gif pagirtina, nes mes lb jau atviros bunam, tai ji man viska papasakoja, bet siuo atveju man buvo tikra staigmena wub.gif na po pasipirsimo praejus 11men susituokeme, o dbr santuokoje gyvenam kiek daugiau nei metelius wub.gif
Atsakyti
Labai graziai, be pasaliniu zmoniu smile.gif Buvom kartu beveik 6 m. atostogavom Palangoje ir susizadejom vietineje baznycioje smile.gif Tai vienas is tu momentu kuri atsiminsiu labai ilgai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 15 rugpjūčio 2010 - 22:32
Sveikutes, skaitineju as cia Jusu pasipirsimo istorijas ir uzsimaniau parasyti savaja smile.gif na mano, nera tokia ispudinga, kaip kitu, bet man ta akimirka buvo neitiketina ax.gif blush2.gif Tai va, MB pasipirso man Liepos 15 diena, (Liepos 10 diena atsokom draugu vestuves, tai nezinau ar tai itakojo jo pasipirsima ar ne biggrin.gif ) grizusi is darbo savo brangiausiojo neradau g.gif paskambinau, paklausiau kur randasi, pasake, kad pas drauga ir neuzilgo griz smile.gif laukiau ax.gif , tik spejo pro duris izengti ir girdziu zodzius - renkis vaziuojam prie juros pasivaiksciot biggrin.gif , as tik mikliai isokau i sijona ir batukus ir i masinyte ... Nuseveze prie juros, sakau ainam pajuriu, sako neee, einam pamiske, po to pareisim pajuriu, sakau gerai. Beeidami ir besisnekuciuodami, as pasuku galva link juros ir matau dekiuka, su dviem taurem, sampanu ir geliu puokste... Sakau ziurek kaip fainai kazkas pasidare, o jis man ir sako einam unsure.gif o as priestarauju, sakau juk negalima, ten nemusu schmoll.gif , o jis vistiek tempia lotuliukas.gif nju priejom prie to dekiuko, ale ziuriu musu dekiukas is namu, pasisodino mane, ipyle sampano ir istraukes raudona dezute ir priklaupes ant kelio paprase teket uz jo blush2.gif 4u.gif ax.gif wub.gif Buvau dideliam soke, nebezinojau ka daryti ir ka sakyti, tik sugebejau islementi TAIP wub.gif blush2.gif (o abieju akytes buvo beveik pilnos asaryciu blush2.gif ).... TAi va tokai mano istorija mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbyte19 @ 2010 08 16, 13:40)
Sveikutes, skaitineju as cia Jusu pasipirsimo istorijas ir uzsimaniau parasyti savaja  smile.gif na mano, nera tokia ispudinga, kaip kitu, bet man ta akimirka buvo neitiketina  ax.gif 

Labai gražu ir tikrai įspūdinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbyte19 @ 2010 08 16, 14:40)
Sveikutes, skaitineju as cia Jusu pasipirsimo istorijas ir uzsimaniau parasyti savaja  smile.gif

kaip miela wub.gif sakyciau jusu vyro pasipirsimo istorija irgi prie tu ispudinguju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 16, 14:55)
Labai gražu ir tikrai įspūdinga wub.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 16, 15:09)
kaip miela wub.gif  sakyciau jusu vyro pasipirsimo istorija irgi prie tu ispudinguju 4u.gif

Dekui merginos blush2.gif wub.gif
Atsakyti