Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

Graži istorija! Visos skirtingos, bet visose žengiamas rimtas žingsnis į naują gyvenimo etapą smile.gif Šaunuoliai tie vyrai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss~ @ 2011 03 08, 18:52)
Graži istorija! Visos skirtingos, bet visose žengiamas rimtas žingsnis į naują gyvenimo etapą smile.gif Šaunuoliai tie vyrai thumbup.gif  wub.gif

Dėkui, jei apie mano istoriją kalbate mirksiukas.gif Nemažai vyrams ryžto ir drąsos reikia smile.gif
Atsakyti
Man pasipiršo praėjus 3 metams nuo draugystės pradžios. ax.gif Kadangi pasipiršo likus dviem dienom iki išleistuvių, savaime suvokiame , kad nei šiemet nei kitamet vestuvių nebus. greičiausiai tai įvyks tais metais kai baigsiu mokslus. blush2.gif Pasipiršdamas MB parodė, kad planuoja ateitį kartu su manimi, kad į mūsų santykius žvelgia labai rimtai thumbup.gif ...Na ir aišku parodė, jog nori, kad būčiau jo žmona, o jis mano vyru thumbup.gif Džiaugiuosi, kad piršlybos buvo netikėčiau už netikėtumą blush2.gif Bandysiu trumpai nupasakoti istoriją.
Kaip jau minėjau šventėme 3 metų draugystės sukaktėlę ir nuvažiavom dviem dienom į šventaja. Dieną pasideginus, vakarop nusprendžiam eiti aplankyti mano senosios darbovietės ir kolegių, paskui nukeliauti pasigrožėti saulėlydžiu blush2.gif Patraukus pajūrio link nieko net nenutuokdama šnekučiuojuos mielai su MB, prašau kad pafotografuotų prie gražaus saulėlydžio. Po kurio laiko pasiūliau prisėsti ir pasėdėti kopose kol saulė visiškai nusileis. Paėjome šiek tiek atokiau. žiūriu MB darosi kažkoks netoks g.gif lyg ir jaudinasi g.gif keista. Žiūriu išsitraukia iš už džinsų užkišta dirbtine rožele/dėkliuką žiedui. Aš vis dar nieko nenutuokiu, galvoju kad šiaip pasveikins su sukaktėle wub.gif ir visai nepajutau kaip jis priklaupė ant keliuko, atidarė rožę, o ten auksinis žiedelis su akute. "Ar sutinki būti mano pati mylimiausia žmona visą gyvenimą?" Už šiuos žodžius pamilau jį antrą kartą. Tiesa, 100 kart labiau wub.gif net nedvejodama sušukau tris kartus TAIP apsikabinom ir abu saulei besileidžiant, džiaugsmo ašarom apsipylę stovėjom kokias 5 minutes tyloje, džiaugsme,meilėje.... wub.gif taip TAPAU SUŽADĖTINE... wub.gif
Atsakyti
mano istorija tokia panasi i jusu, tik mes jau va 5 metus vede, bet taip smagu buna prisiminti ta atsiklaupima ant vieno kelio leidziantis sauleje kai susijaudines vaikinukas nedrasiai klause ar tapsi mano zmona ir ar sutiksi su manimi senatve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2011 03 09, 19:33)
Man pasipiršo praėjus 3 metams nuo draugystės pradžios. ax.gif Kadangi pasipiršo likus dviem dienom iki išleistuvių, savaime suvokiame , kad nei šiemet nei kitamet vestuvių nebus. greičiausiai tai įvyks tais metais kai baigsiu mokslus. blush2.gif Pasipiršdamas MB parodė, kad planuoja ateitį kartu su manimi, kad į mūsų santykius žvelgia labai rimtai thumbup.gif ...Na ir aišku parodė, jog nori, kad būčiau jo žmona, o jis mano vyru thumbup.gif Džiaugiuosi, kad piršlybos buvo netikėčiau už netikėtumą blush2.gif Bandysiu trumpai nupasakoti istoriją.
Kaip jau minėjau šventėme 3 metų draugystės sukaktėlę ir nuvažiavom dviem dienom į šventaja. Dieną pasideginus, vakarop nusprendžiam eiti aplankyti mano senosios darbovietės ir kolegių, paskui nukeliauti pasigrožėti saulėlydžiu blush2.gif Patraukus pajūrio link nieko net nenutuokdama šnekučiuojuos mielai su MB, prašau kad pafotografuotų prie gražaus saulėlydžio. Po kurio laiko pasiūliau prisėsti ir pasėdėti kopose kol saulė visiškai nusileis. Paėjome šiek tiek atokiau. žiūriu MB darosi kažkoks netoks g.gif lyg ir jaudinasi g.gif keista. Žiūriu išsitraukia iš už džinsų užkišta dirbtine rožele/dėkliuką žiedui. Aš vis dar nieko nenutuokiu, galvoju kad šiaip pasveikins su sukaktėle wub.gif ir visai nepajutau kaip jis priklaupė ant keliuko, atidarė rožę, o ten auksinis žiedelis su akute. "Ar sutinki būti mano pati mylimiausia žmona visą gyvenimą?" Už šiuos žodžius pamilau jį antrą kartą. Tiesa, 100 kart labiau wub.gif net nedvejodama sušukau tris kartus TAIP apsikabinom ir abu saulei besileidžiant, džiaugsmo ašarom apsipylę stovėjom kokias 5 minutes tyloje, džiaugsme,meilėje.... wub.gif taip TAPAU SUŽADĖTINE... wub.gif

Labai labai gražu! Sveikinu!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinot, MB pasipiršo visiškai be progos tiesiog pasižadinęs mane anksčiau ryte prieš darbą. Eilinę dieną. Tiesiog pramerkiau akis, žiūriu - klūpi su žiedu blink.gif Buvo žiauriai netikėta, kol apsisapnavus supratau, kas vyksta. Buvo labai miela.... ir supratau, kad tam nebūtini nei paryžiai anei saulėlydžiai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 03 10, 22:13)
Žinot, MB pasipiršo visiškai be progos tiesiog pasižadinęs mane anksčiau ryte prieš darbą. Eilinę dieną. Tiesiog pramerkiau akis, žiūriu - klūpi su žiedu blink.gif Buvo žiauriai netikėta, kol apsisapnavus supratau, kas vyksta. Buvo labai miela.... ir supratau, kad tam nebūtini nei paryžiai anei saulėlydžiai.. smile.gif

Visiškai pritariu smile.gif Man pasipiršimas todėl ir buvo netikėtas, nes viskas įvyko be jokių vakarienių/žvakių/saulėlydžių ir pan., o staiga, be jokių didelių įžangų namuose smile.gif Manau, jei būtų prieš tai dar kur nors nusivežęs, kokį vakarą organizavęs, tai būčiau sėdėjusi ir galvojusi: nu va, dabar jau piršis biggrin.gif Bet pasipiršo taip, kad net nebuvo kada apie tai pagalvoti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man pasipirso per kaledas, po 10 men draugystes smile.gif kaip tik vaziavom pas jo tevus i kaima, aisku maniskis neislauke kol nuvaziuosim tai sustojo pakeliui namo ir pasipirso wub.gif taip paprastai bet man be galo miela buvo wub.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@r@: 11 kovo 2011 - 18:20
paskaiciau jusu grazias istorijas ir nusprendziau saviske papasakoti wub.gif
nusprendeme isleti atostogu, i rodo sala. kazkaip net nesusiziurejau, kad atostogausim butent per musu metines ax.gif puikiai praleide kelias dienas saloje, viena vakara nusprendem pavakaroti ilgiau ir apie 11 val vakaro islekem su MB i salos senamiesti.(aisku as vel nesusipratau, kad tas vakaras buvo butent musu metiniu isvakares). MB kazkodel buvo labai uzsideges rasti viena atokesni bara, kuriame yra relax'ines sofkutes tokios irlabai jauki romantiska aplinka ant stogo!! wub.gif (dabar net siurpuliukai eina prisiminus viska..) klaidziojom po visa senamiesti (jis yra tokioje dideleje pilyje, todel siauru mazu gatveliu ir baru pilna visur!), kol galiausiai radom ta bara. maciau kad MB kazkoks nervingas, bet maniau cia viskas del to, kad nerandamto jaukaus baro. Galiausiai jaukiai isitaiseme bare ant stogo, o ten nei vieno zmogaus nera, visas stogas priklause mums wub.gif uzsisakeme gerimus ir kaip tycia juos labai ilgai mums nese doh.gif o MB visdar buvo labai nervingas, bet as aisku pamaniau, kad cia del visko kaltas padavejes, kazkur uztrukes su musu kokteiliais. g.gif pagaliau, gerimai jau ant stalo, MB klausia kiek valandu, paziuriu i laikrodi 00.05 ir uzmeciau aki i data (tik tada supratau galiausiai, kad musu metines siandien! doh.gif ) , atsisukau i MB ir issisiepus pasakiau - 00.05 , rugsejo 14 bigsmile.gif tada ivyko tas momentas, kokio niekada nepamirsiu wub.gif isgirdusi begale graziu zodziu, isgirdau klausima, kuris mane visiskai nustebino - ar sutinki tapti mano zmona?- wub.gif wub.gif ir istiesia ranka, su dezute, o dezuteje, balto aukso ziedas su deimantu. maniau kad mirsiu is laimes! Vos islemenau zodi TAIP ir priduiau kad beprotiskai ji myliu wub.gif
tokia mano istorija wub.gif
Atsakyti
shvyzy - laaabai šilta wub.gif nubėgo šiurpuliukai beskaitant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shvyzy @ 2011 03 16, 19:13)
paskaiciau jusu grazias istorijas ir nusprendziau saviske papasakoti  wub.gif

Va čia tai WAAAAU wub.gif Ne tik, kad originalu (ne paryžiai, ne palangos ir t.t.), bet kaip fantastiškai gražu, jauku ir šilta wub.gif Aš pati dievinu Graikiją, todėl ir dėl šios priežasties man viskas atrodo fantastiškai Jūsų istorijoje wub.gif
Atsakyti