paskaiciau jusu grazias istorijas ir nusprendziau saviske papasakoti
nusprendeme isleti atostogu, i rodo sala. kazkaip net nesusiziurejau, kad atostogausim butent per musu metines

puikiai praleide kelias dienas saloje, viena vakara nusprendem pavakaroti ilgiau ir apie 11 val vakaro islekem su MB i salos senamiesti.(aisku as vel nesusipratau, kad tas vakaras buvo butent musu metiniu isvakares). MB kazkodel buvo labai uzsideges rasti viena atokesni bara, kuriame yra relax'ines sofkutes tokios irlabai jauki romantiska aplinka ant stogo!!

(dabar net siurpuliukai eina prisiminus viska..) klaidziojom po visa senamiesti (jis yra tokioje dideleje pilyje, todel siauru mazu gatveliu ir baru pilna visur!), kol galiausiai radom ta bara. maciau kad MB kazkoks nervingas, bet maniau cia viskas del to, kad nerandamto jaukaus baro. Galiausiai jaukiai isitaiseme bare ant stogo, o ten nei vieno zmogaus nera, visas stogas priklause mums

uzsisakeme gerimus ir kaip tycia juos labai ilgai mums nese

o MB visdar buvo labai nervingas, bet as aisku pamaniau, kad cia del visko kaltas padavejes, kazkur uztrukes su musu kokteiliais.

pagaliau, gerimai jau ant stalo, MB klausia kiek valandu, paziuriu i laikrodi 00.05 ir uzmeciau aki i data (tik tada supratau galiausiai, kad musu metines siandien!

) , atsisukau i MB ir issisiepus pasakiau - 00.05 , rugsejo 14

tada ivyko tas momentas, kokio niekada nepamirsiu

isgirdusi begale graziu zodziu, isgirdau klausima, kuris mane visiskai nustebino - ar sutinki tapti mano zmona?-

ir istiesia ranka, su dezute, o dezuteje, balto aukso ziedas su deimantu. maniau kad mirsiu is laimes! Vos islemenau zodi TAIP ir priduiau kad beprotiskai ji myliu
tokia mano istorija