Oi kiek graziu istoriju, sveikinu visas pagaliau sulaukus tu ilgai lauktu ir svajotu zodeliu

Na papasakosiu ir as kaip man pasipirso...

Pradesiu nuo to kad mes gyvenam ne lietuvoje, na as ten nesenai atvykau pas ji, tik puse metu, iskart nuo draugystes pradzios. (siaip vaziavau i uzsieni dirbti bet gavosi kitaip) na tai mes buvom Lietuvoje per kaledas, ir apie vestuves jau senokai snekame planuojam bet tik ir lieka kalbom, sakau kai jau bus ziedelis tada ir planuosim, nes dazniausiai buna kad suplanuoji o neivyksta. Na pasirodo jis slapukas nupirko zieda Lietuvoje, jau ir jo mama ir sese visi zinojo, tik as ne. na gryzom mes atgal i uzsieni ir toliau sau bunam, na ir kovo menesi mum jo draugas turi atvesti langus ir siuntinukus is namu, na ir jis mane vis erzina na tai gal tada atvaziuos ziedelis, gal keliauja ir pan... esme kad jo dar cia nera. Na ir per valentino diena butent jam reikejo dirbti labai ilgai, gryzo velai, atnese puokste roziu atsisedom atsigerti sampes, jis man atnese kinderi

na pasijuokem abu ir tiek, paskui atsisuko pries mane (liktai priklaupe nes nebesupratau is to jaudulio) ir sako nu dabar rimtai, istrauke ziedeli ir labai graziai pasake kad myli mane nori su manim visa gyvenima buti ir t.t. labai graziai prisnekejo visko

Nu o as tik israudonavau, ir dziaugsmas ir baime apime nu aisku sutikau. Ziedo dydi matavome jau senokai su virvute, nu tai jis ir nupirko ka pamatavom, uzmove jis man ji iki sanario pirsto, to kauliuko ir nelenda daugiau, na kaip as neuzsimausiu ziedelio suzadetuviu, na as pastumiau biski tvirciau ir uzsimove siaip ne taip, na grazu grazu, reikia nusimaut, nebenusimauna, pradejo pirstas tinti... niurkem puse valandos su muilu ir saldem ir pan, nieko, iki krauju beveik nuniurkem pirsta, teko kirpti

Sakau nu kad jau uzmovei tai visma gyvenimui

na bet ziedeli isiuntem tai sutvarkys