Įkraunama...
Įkraunama...

Goldlily spiralė

Sveikos, man daktare taip pat sake, kad su auksu spirale kainuoja apie 180 lt, tik pavadinimo nepaminejo. esu is siauliu, todel , manu, kad rasiu, jei jau daktare minejo tokia. o del dydziu sake imti didiziausia, nes esu du kartus gimdzius
Atsakyti
man ji iškrito.. po penkių mėn, nežinau kas įtakojo. Nepriimė ar blogai įdėjo, ar dar kas..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 12 09, 13:04)
Taip ir supratau. Dar kažkur kažkada buvo analogiškos, tik sidabrinės?  g.gif

O jei Lietuvoje nėra, gal įmanoma parsisiųsti iš kur ar kad kas atvežtų? Kažin, ar dėtų ginė tokiu atveju?  g.gif

as klausiau sake taip ideda, jiems nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Dviguba mama @ 2012 01 21, 16:22)
Sveikos, man daktare taip pat sake, kad su auksu spirale kainuoja apie 180 lt, tik pavadinimo nepaminejo. esu is siauliu, todel , manu, kad rasiu, jei jau daktare minejo tokia. o del dydziu sake imti didiziausia, nes esu du kartus gimdzius

tai yra kitos firmos su auksu,bet ji kitokia,ne pasagėlės,o T raidės formos,o čia didelis skirtumas,nes goldlily būtent dėl savo formos daug mažesnė tikimybė kad iškris, mažiau kraujuojama per mmm(lyginant su T raidės) ir daug mažiau šansų,kad su ja pastosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 23 sausio 2012 - 11:22
o kai isima tas pasageles formos spirales?
Atsakyti
sveikos. as ir isidejau sia spirale ax.gif jau 1.5 men. bet dabar jos kitaip vadinasi sake gine ir yra pigesnes. kodel nezinau. as pirkau dar senuoju pavadinumu ir mokejau 220 eurovaistinej. kai dejo man skaudejo labai doh.gif bet paskui jokio jausmo, jokio ilgo kraujavimo, nieko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelytean: 26 sausio 2012 - 11:01
laba diena,norejau pasidalinti savo patirtimi...

esu isidejus gold lily spirale, jau 2men.kai teplioja, kraujavimas toks pat gausus,kaip ir priestai buvo. Gine sake isimiti po 5metu. kai dejo visai neskaudejo, poto irgi ne.tik po 2savaiciu, prasidejo tepliojimas, tokys kaip kresuliukai su krauju. nuejau pas gine po 4sav.tai sake nieko sunkaus nekelnoti,net vaiko,kaip sakoma kuo maziau.pradzioj buvo tokie nemalonus dubens srityje paskaudenimai. dabar nieko neskauda,isskyrus tokie smarkoki galvos skausmai, pagalvoju gal nuo spirales, bet jie praeinantys,,,,tai gal nieko tokio.o kai dejo gine tai sita spirale taip gyre,gyre,atseit kokia faina,kaip graziai isideda ir pan.....tik va man irgi baisoki tokie dalykai kaip kad veziai neatsirastu nuo tu spiraliu.....viena pazystama tai ilgai neiseme tai jei ten vezys issivyste.....
Atsakyti
QUOTE(daniele123 @ 2012 02 05, 15:36)
..viena pazystama tai ilgai neiseme tai jei ten vezys issivyste.....

nuo spirales vežys lotuliukas.gif net trūksta žodžių

o del tepliojimu ir t.t tai spiralė prie organizmo per 4-6 mėn prisitaiko, tai normalu
Atsakyti
QUOTE(rudenssaule @ 2012 02 05, 17:26)
nuo spirales vežys lotuliukas.gif net trūksta žodžių

O jūs žinot, nuo ko tiksliai atsiranda vėžys, kad tokį juoką sukėlė?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 05, 17:36)
O jūs žinot, nuo ko tiksliai atsiranda vėžys, kad tokį juoką sukėlė?

na kad ne spiralė tai tikrai.
Sutikčiau su visom nuomonėm: maistas, genai, oras ... bet ne su spirale
Atsakyti
QUOTE(rudenssaule @ 2012 02 05, 18:57)
na kad ne spiralė tai tikrai.
Sutikčiau su visom nuomonėm: maistas, genai, oras ... bet ne su spirale

tai kad būtent kaip tik spiralė priklauso prie vėžį provokuojančių faktorių,nes yra svetikkūnis gimdoje,sukelia pastovų gimdos uždegimą,jos nepatariama dėtis turinčioms kaklelio defektų(žaizdelių,ektopijų),kaip manot kodėl?
Atsakyti
as turiu kaklelio zaidzele, bet gydytoja nieko neminejo kad negalima detis spirales turint ja. dar pagimdzius paklausiau kokia jos buke ar viskas gerai ir nereikia vel prideginti. nes po dvieju gimdymu buvau tvirtai nusprendusi dagiau netureti vaikus ir man pridegino zaizdele ant gimdos kaklelio. bet vatai gavosi kad susislaukeme trecio vaikelio ir prisiminiau ka gyd sake kad ji gali padideti po dar vieno gimdymo, bet apziuros metu mane nuramino sake viskas gerai, jei bus kokie vel juntami pojuciai jei noresite mes ja prideginsime.va kai eisi reiks pasiklausineti apie spirales ir zaizdeles santyki. kas gali buti ir pan.
Atsakyti