Įkraunama...
Įkraunama...

Goldlily spiralė

QUOTE(žydrynė @ 2012 02 05, 19:19)
tai kad būtent kaip tik spiralė priklauso prie vėžį provokuojančių faktorių,nes yra svetikkūnis gimdoje,sukelia pastovų gimdos uždegimą,jos nepatariama dėtis turinčioms kaklelio defektų(žaizdelių,ektopijų),kaip manot kodėl?

šitam žodžiui pritariu.
nesu medikė, neteigiu šimtaprocentinai, bet netikiu kad atsiranda vėžys dėl jos, yra kitų faktorių, daug svarbesnių. Ir jei jau taip pradėsim gasdintis, tai kuos saugosimės? mirksiukas.gif
Atsakyti
Daug provokuojančių faktorių į vieną sudėk ir štai tau vėžys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 06, 23:30)
Daug provokuojančių faktorių į vieną sudėk ir štai tau vėžys.

tai va tas ir yra kad nežinai kas kaip, jei žinotum paprasčiau gyvent būtų. Man artimas žmogus mirė nuo kiaušidžių vėžio. Nei gėrė, nei rūkė, nei spiralių turėjo, nei kontraceptikus gėrė... ir šiaip neaišku.... gaila ir tiek.

Nukrypom nuo temos, nors kaži ar ja beprikalbės kai šios spiralės prekyboj nėr.
Atsakyti
cia apie vezi uzsiminiau, nes toks ivykis buvo. ir zinoma nereiskia kad ir man taip bus ar kitai....tik tokie va kamuojantys baisuliai blush2.gif istikro cia rasome apie isgyvenimus, nusiskundimus, isidejus sia spirale ax.gif tai as ir uzsiminiau doh.gif biggrin.gif bet tikekimes viskas bus gerai smile.gif eisiu pas gine sia savaite yra nusiskundimu unsure.gif patikrins ar viskas ten gerai su ta spirale, nes istikro nemalonus tas tepliojimas schmoll.gif
Atsakyti
labas tikiuosi greito atsakymo is praktikos. Ar jus, tos kurios turit spirales, naudojat tamponus?
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 02 29, 14:04)
labas tikiuosi greito atsakymo is praktikos. Ar jus, tos kurios turit spirales, naudojat tamponus?

As apskritai pries juos musistacius tai ir db nenaudoju.

O kalbant apie baisulius tai jo baisu, tikrintis reikia. Bet va man fainiausia kazkas per mm iskrito ir nieks nz kas....
Atsakyti
mano gine sake, kad nekilnociau vaiko per pilva doh.gif ir isvis kuo maziau ji nesiociau,,,kas nelb imanoma,kai augini 8men leliuka....todel ir teplioja,,,nes gimda pasilenka zemyn.....ir dar norejau pasakyti kad nugara skauda nakti, kai miegu, tai pasake kad gali buti del spirales,,nes jos praktikoj toks ivykis buves, moteriske isseme spirale ir praejo smile.gif bet man nepastoviai,,,dar galima gyventi
o del tamponu,,teko pora kart isideti,,,,bet po gimdymo daug kraujuoju, tai man jau atominiu reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele123: 05 kovo 2012 - 01:18
Laba diena, norejau paklaust ar kas nors jau rado kur galima isigyti Goldlily? Ar Lenkijoi ju yra? Buvau isidejus spirale Multiload bet man pastovei atsinaujindavo grybelei. Mano daktare sake kad tai gali buti del spirales ir dar del zaizdeles kuria as turiu, Dbr jau isemiau sita spirale ir laukiu kol susirgsiu, tada eisiu operotis, o po to vel noriu isideti spirale bet noriu Goldlily, nes girdejau kad inai lb gera. Problema tik ta kad niekur negaliu jos isigyti. doh.gif
Atsakyti
kur galima isigyti sia spirale?
Atsakyti
Gal kuri išsiaiškinote kur būtų galima ją nusipirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 02 29, 14:04)

Mano gine sake, kad isidejus spirale, tamponu naudot NEGALIMA.
Siaip irgi ieskojau visur spirales SilverLily sad.gif deja
matyt Mirena isstumia konkurentus sad.gif
sidabrine liko tik indu gamybos Silverline.
o auksine ispanu Gyneplus.
Labai norejau sidabrine del sio metalo dezinfekciniu ir kitu gydomuju savybiu, bet apsvarscius visus uz ir pries, pasirinkom visgi auksine ispaniska
Atsakyti
QUOTE(Lamija;) @ 2012 04 27, 23:42)
kur galima isigyti sia spirale?

QUOTE(braskelina @ 2012 06 05, 21:16)
Gal kuri išsiaiškinote kur būtų galima ją nusipirkt unsure.gif

Man ją užsakė gydytoją. Įsidėjau su auksu. Sumokėjau 350lt su viskuo.
Ieškojau internete kokia jų kaina - nepavyko
Atsakyti