Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

Moteru pliazo negaliu pakesti! Maza to, kad is krumu nuolat bernai stebi, tai dar prie to laaaaaaaaaaabai neestetiskai atrodancios bobuskos atvaro. Nu jau jei sena esi, ko ten belstis i ta pliaza, eik i bendra. Dar kad jos tik guletu, tai gal ir nieko butu, nu bet reikia visu grazumu atsistoti, kad visi pamatytu riebalu klostes ne tik moteru pliaze, bet ir bendrajam. Kai as su bendradarbem vaziuodavau prie juros, tai jos nuolat tempdavo mane i ta moteru pliaza blink.gif As mieliau vaikstau i bendrus pliazus, nes ten galima nesivarzant paganyti savo akis, toookiu graziu berniuku pamatydavau, o nudisto pliaze nespoksosi gi i patikusi vaikina, kazkaip nepatogu. blush2.gif blush2.gif Be to pastebejau, kad i nudistu pliazus vaiksto daugiausia poromis arba net ir seimos. ax.gif o siap man netrugdo nei moteru pliazai, nei nudistu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 04 26, 08:43)
nuogas kunas grazus bet ne viesoje vietoje, mano poziuriu nuogas kunas turi buti paslaptis tiek mano antrajai pusei tiek visiems kitiems.

Tiesą sakant į nudistų paplūdimį bent jau aš einu ne į kitus pasižiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 04 26, 09:22)
Tiesą sakant į nudistų paplūdimį bent jau aš einu ne į kitus pasižiūrėti ax.gif

nesvarbu ko ten eini bet bet kokie atveju prisipazink daug pamatai, taigi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 04 26, 08:28)
nesvarbu ko ten eini bet bet kokie atveju prisipazink daug pamatai, taigi  4u.gif

Nu tai kame kalba? Ir eina ten kurie nesigedyja, kad juos pamatys. Dieve mano - neikit jus ten, jeigu jus pykina.
Dar siutas ima kai pamatau kaip graziai ant pagyvenusiu zmoniu varot schmoll.gif Ne kiek zmogiskumo ir proto ne per kur ner - jei zmogsu senas ir jo kunas nebetobulas po 3 ar daugiau gimdymu, taj jam apsimuturiuot ir nekist nosies is namu? blink.gif
Ziuresim ka jus darysit, jei po gimdymo nei strijos nei celiulitai nebus svetimi - pacios is saves tyciojates doh.gif
  Nu jau jei sena esi, ko ten belstis i ta pliaza, eik i bendra.
O neatrodo, kad jos ir taip eina, ten kur maziau zmoniu "gasdintu" g.gif Na suprantu jaunam vaikezui galima pasityciot is storesnes moters, bet kad jus pacios tokios nepakancios tai baisu doh.gif
Nuogas kunas nebuvo kazkas gedingo ne tik adomui ir ievai, bet iki pat viduramziu, kol krikscionys nepradejo skleist marazmu, kad zmogus yra nesvarus. Ziuriu mes is situ panciu iki siol negalim issikerepliot.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 26, 17:01)
Nu tai kame kalba? Ir eina ten kurie nesigedyja, kad juos pamatys. Dieve mano - neikit jus ten, jeigu jus pykina.
Dar siutas ima kai pamatau kaip graziai ant pagyvenusiu zmoniu varot  schmoll.gif Ne kiek zmogiskumo ir proto ne per kur ner - jei zmogsu senas ir jo kunas nebetobulas po 3 ar daugiau gimdymu, taj jam apsimuturiuot ir nekist nosies is namu? blink.gif
Ziuresim ka jus darysit, jei po gimdymo nei strijos nei celiulitai nebus svetimi - pacios  is saves tyciojates doh.gif
O neatrodo, kad jos ir taip eina, ten kur maziau zmoniu "gasdintu"  g.gif Na suprantu jaunam vaikezui galima pasityciot is storesnes moters, bet kad jus pacios tokios nepakancios tai baisu  doh.gif
Nuogas kunas nebuvo kazkas gedingo ne tik adomui ir ievai, bet iki pat viduramziu, kol krikscionys nepradejo skleist marazmu, kad zmogus yra nesvarus. Ziuriu mes is situ panciu iki siol negalim issikerepliot..  unsure.gif

Nu žinok nelabai turiu ką ką pridurti,- pritariu tau visomis keturiomis. tos visapusiškos gražuolės, kurioms čia vyresnės moteros nepatinka, tegu pamąsto, kad ir jaunų merginų galiojimo laikas ribotas, kai jis baigsis, gyventi ir džiaugtis gyvenimu vis dar norėsis. O tada atsiras kokia piemenė ir pasišlykštėjus pasakys:„30 metų ir jinai dar į miestą išeit drįsta???“
Jūsų valia - iš pradžių uždraudžiam vyresniems rodytis viešumoje, po to išvežam į koncentracijos stovyklą viršsvorį turinčius žmones, po to priverstinai uždarome rūkančius, pasaulis liks gražus ir tobulas. tongue.gif Ania?
Atsakyti
Nepulkim i krastutinumus ir nenukrypkim nuo temos as asmeniskai neinu i ta pliaza ir nerodysiu visiems savo nuogo kuno vien del to kad tu ruozeliu nebutu, dieve gyvenime yra daug daugiau problemu ir svarbesniu nei kazkokie ruozeliai doh.gif: o kad jus sakot esat padoriu atstumu vienas nuo kito.. tai kiek zvilgsniu jus dar nematot
Atsakyti
as neinu i nudistu papludimius, beje cia italijoje nezinau ar jie egzistuoja... bet jei ir egzistuotu, neiciau turbut... nors nesmerkiu tu , kurie tau daro.. tolerantiska as
Atsakyti
Įsiterpsiu, kiekvienas iš mūsų turi teisę rinktis eiti ten ar ne, amžius neturi reikšmės, naivu žmones kritikuoti. Visiems žinoma žmogaus anatomija, nematau nieko naujo. Būna juokinga, kai moterų pliažo lankytojos užsipuola praeinančius. Pasitaiko, kad nenumatydamas žmogelis ten pakliūna bigsmile.gif , akis pagano ir pats susigėdęs pabėga, nereikia iš smulkmenų daryti tragedijų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 04 26, 09:28)
nesvarbu ko ten eini bet bet kokie atveju prisipazink daug pamatai, taigi  4u.gif

QUOTE(Shindila @ 2006 04 26, 20:07)
as asmeniskai neinu i ta pliaza ir nerodysiu visiems savo nuogo kuno vien del to kad tu ruozeliu nebutu

Prisipažįstu. Jei einu į nudistų paplūdimį, tai tik todėl, kad ten susirenka daug mažiau žmonių, nei bendram, ar moterų. Aš noriu būti nevaržoma rūbų ir pajusti sąlytiį su gamta. Noriu didesnės privačios erdvės, kurią aš ten ir gaunu. Pasirenku tokią vietą, kad bent 50-100 m spinduliu šalia manęs nieko nebūtų. Taigi ir "pamatyti", anot tavęs, nelabai ką galima. Man to ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nudistus toleruoju, tiksliau man giliai dzin ar yra tokie pležai ar ne, ar nori kas nors "pajusti sąlyti su motule gamta" ar ne.
Asmeniškai aš neičiau ten, nes:
1. Nors esu jauna (tikiuosi vis dar įsipaišau į jaunystės standartų rėmus biggrin.gif ) tačiau turiu begalę kompleksų dėl išvaizdos.
2. Jei nueičiau, žinau, kad įsivaryčiau dar daugiau kompleksų pamačiusi gražuoles.
3. Man labai nepatiktų jei mano vyriškis nužiūrinėtų kitas moteras, tikriausiai įsivaryčiau dar daugiau kompleksų...

Žodžiu mane į bendrą pležą gena kompleksai, kompleksai, kompleksai.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2006 04 27, 09:19)
2. Jei nueičiau, žinau, kad įsivaryčiau dar daugiau kompleksų pamačiusi gražuoles.

O gal atvirkščiai, pamačiusi, kad ir kitų kūnai anaiptol netobuli, bet žmonės to nesivaržo, kompleksų atsikratytum? mirksiukas.gif Nudistų pliaže kaip ir bet kuriame kitame, susirenka visokių žmonių, ten tikrai ne manekenų ir manekenių paradas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2006 04 27, 09:19)
Aš nudistus toleruoju, tiksliau man giliai dzin ar yra tokie pležai ar ne, ar nori kas nors "pajusti sąlyti su motule gamta" ar ne.
Asmeniškai aš neičiau ten, nes:
1. Nors esu jauna (tikiuosi vis dar įsipaišau į jaunystės standartų rėmus biggrin.gif ) tačiau turiu begalę kompleksų dėl išvaizdos.
3. Man labai nepatiktų jei mano vyriškis nužiūrinėtų kitas moteras, tikriausiai įsivaryčiau dar daugiau kompleksų...

Žodžiu mane į bendrą pležą gena kompleksai, kompleksai, kompleksai.... doh.gif  biggrin.gif

Ir man tas pats drinks_cheers.gif Toleruoju,bet pati ten nesilankau schmoll.gif
Atsakyti