Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

Ash irgi toleravau bet pati neidavau... bigsmile.gif o vieną kartą netyčia, Nidoje užklydom su vyru į nudistų pliažą ir pasilikom. ax.gif Iš pradžių buvo nesmagu, atrodė kad visi tik ir žiūri į mus, o vėliau pamatėm kad čia niekam mes neįdomūs, visi užsiėmę savo reikalais. doh.gif Aišku pasidairai aplink, negali gi sėdėt pastoviai nuleidus akis, bet ash dairausi ir bendram pliaže, įdomu gi kokie žmonės aplinkui...vacation4.gif Taigi baimės akys didelės, o kai susiduri visai nebaisu ir labai smagu, nuostabu degintis ir maudytis nuogai vidury baltos dienos... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai už thumbup.gif normalus dalykas
Atsakyti
vaziuojame mes kiekvienais metais vis i ta pacia vieta LAtvijoje prie juros. KAi tik pradejom vazinet, zmones galima buvo ant pirstu suskaiciuoti, o daba jau norint surasti vieta be zmoniu, reikia pora km pedint. Tingejau kasdien tiek eit, todel atidariau toj stovyklelej nudistu sezona. Kita diena puse papludimio nuogi gulejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Už visu 100 proc. Smagu laisvai jaustis, o kad vieni į kitus žiūri tai man irgi normalu atrodo, gi gatvėj neinat akis į žemę įbedę, nu ir čia tas pats biggrin.gif O susirenka tikria ne vien manekenai schmoll.gif
Atsakyti
man tai patinka nudistai, laisvi jie žmonės atrodo. nors ka gali žinoti...
Atsakyti
na degintis megstu be virsutines maudomuko daies tik, kad graziau idegtu..
bet jau kai pamatau kai zaidzia tinklini, o je tau nieko baisaus, jug visi mes turime kazka panasaus, bet tiesiog juokinga thumbup.gif na juokas ima... ir tiek, nieko cia blogo nematau biggrin.gif
Atsakyti
toleruoju, suprantu, bet pati nepraktikuoju. kadangi esu baisi tingine, tai megstu pliaze issidrebt prie pat priejimo tako ir niekur toliau, o nudistu pliazai gerokai atokiau buna, tai ir neinu ten kazkaip.
Atsakyti
Mes su vyru vasarą visada vaikštom į nudistų pliažą thumbup.gif Nematau čia nieko blogo... bigsmile.gif
Atsakyti
Aišku, kad čia nieko blogo. Kas kaip nori, tas taip deginas ir maudos. Bet man užteko ir moterų pliažo palangoje. Tokios tetulytės labai labai nelieknos išsiskėtojusios guli, kad net nejauku daros... lotuliukas.gif Nu man tai buvo kažkaip negražu.. schmoll.gif
Geriau jau kur nors dviese, prie kokios ežeriuko ar dar kur nors... wub.gif
Atsakyti
as visa savo gyvenima gyvenu palangoj,tai nudistu plezas man savaime suprantamas dalykas.jis buvo neoficialus prie rusu yara ir dabar. bet man atrodo kad nelabai populiarus, nes zmoniu ten mazoka. ir tarp nuogaliu visokiu pasitaiko. per tiek metu esu visokiu istoriju girdejus. o viena visai reali tai mano gerai pazystamai nutiko, ogi sako guliu viena ir girziu keista sniopavima, pakeliu galva o ten vyriskis gal kokiu 40m tampo savo daikta priesais atsistojes. lotuliukas.gif man tai juokinga buvo kai ji pasakojo,o ji sake pasoko ir surankine aptvatinus, kad prades saukti.va cia ir buvo beda kad dar birzelio pradzioj mazai zmoniu buna. tai ka pamoka tokia po viena ten nevaiksciokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2006 10 27, 12:22)
viena visai reali tai mano gerai pazystamai nutiko, ogi sako guliu viena ir girziu keista sniopavima, pakeliu galva o ten vyriskis gal kokiu 40m tampo savo daikta  priesais atsistojes. lotuliukas.gif  man tai juokinga buvo kai ji pasakojo,o ji sake pasoko ir surankine aptvatinus, kad prades saukti.va cia ir buvo beda kad dar birzelio pradzioj mazai zmoniu buna. tai ka pamoka tokia po viena ten nevaiksciokit  biggrin.gif

Beveik tokią pačią istoriją apie nudistų pliažą kažkada kažkokiam leidiniui pasakojo Skaiva...
Atsakyti
Fuuuuu doh.gif
Žiauru....
Atsakyti