Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

biggrin.gif netrukdo
Atsakyti
nei man jie trukdo, nei as jiems. Tik va nelabai turiu, kapademonstruot grazaus, o sisip nesikuklinu per daug.
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2009 06 09, 13:27)
Netrukdo ir man schmoll.gif Kiekvieno teisė rinktis  4u.gif (kalbu apie nudistų arba bendrą papludimy) jei žmogui gerai- no problem irnesakyk.gif
Nu bet jei gulėčiau bendram papludimy su vaiku, ir ateitų koks žmogelis, gulinėtų nuogu pimpalu priešais, tai nenorėčiau aggressive.gif  gun_rifle.gif

IR MANO TOKIA NUOMONĖ drinks_cheers.gif
Atsakyti
neturiu nieko pries smile.gif
Atsakyti
Netrukdo ir man schmoll.gif Kiekvieno teisė rinktis  4u.gif (kalbu apie nudistų arba bendrą papludimy) jei žmogui gerai- no problem irnesakyk.gif
Nu bet jei gulėčiau bendram papludimy su vaiku, ir ateitų koks žmogelis, gulinėtų nuogu pimpalu priešais, tai nenorėčiau aggressive.gif  gun_rifle.gif

Pritariu šiai nuomonei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste23 @ 2009 07 08, 14:47)
Nu man tie plikšiai būtų nieko, jei jie būtų nudistų pleže, nes kažkaip, kai guli kopose su šeima ir mažu sūneliu, o šalia kelios moterėlės nuogais papais ir savo celiulitais šlaistosi, tai jau atsiprašau!  schmoll.gif  Kuo tas mano vaikas nusikalto, kad turi tokius vaizdus matyt !?

Jei Jums kliudo celiulitas bendram viešam pliaže, reikia vestis sūnų į kokį nors privatų "cellulite free" pliažą, kur apsauga atidžiai patikrina moterų figūras.
O nuogos krūtys bendram pliaže - dalykas baustinas pagal ATPK. Kartą-kitą paskųsit, žiū, ir nebebadys akių.
Atsakyti

drinks_cheers.gif Man jie taip pat netrukdo bigsmile.gif
Atsakyti
Mes visa šeima einam į nudostų pliažą Nidoje. Aplinka tvarkinga, žmonės kultūringi. Geriau jau nuogi diedai, nei girti skustagalviai ir nuorūkų ir šiūkšlių pilnas bendras pliažas.
Nesu ekszibicionistė, nesu savo kūno fanatė ir mylėtoja. Tiesiog negaliu pakęsti bendrų pliažų kur kažkokie idiotai stovi ir apžiūrinėja tavo celiulitus, lašinukus ar tarpupapį. Gaila, bet tai galioja ir moterims, kurios nieko neveikia tik vertina kitas pliažautojas. Jau nekalbu apie keiksmažodžius ir viešai be saiko vartojamą alkoholį.
Be to nuogumas suteikia daug kitų privalumų: tolygus įdegimas, laisvės pojūtis. O vaikų tikrai netraumuoja kitų nuogumas, jeigu jis auklėjamas ganėtinai liberaliai ir jam viskas aiškinama.
Atsakyti
Siais metais pirma syki tekop pabuvoti Nidos nudistu pliaze (nors buvo dar rytas ir zmoniu beveik nesimate) bet taip smagu man ten pasirode smile.gif tokia ramybe smile.gif
Atsakyti
Dėl nudistų - jei jie nudistų pliaže, tai manęs nenervina. Bet buvo kartą pajūry tokioj atseit nuošalioj vietelėj. Ten nesiskaito papludimys. Pajūrio ruožas ir tiek. Žmogelių - vienas kitas. Mūsų būrys buvo su būriu vaikų. Tik žiūrim - ateina toks diedukas, išsirengia (gal aklas, sakom, nemato, kad šalia vaikai blink.gif ) ir kad ims mankšintis savo cimbolais maskatuodamas doh.gif Tolėliau, žiūrim - ir kitas bėginėja. Sakom, gal į vyrų ar kokių nudistų pliažą nežinodami pataikėm, bet vėliau išsiaiškinom, kad ne.
Iš viso to padariau išvadą, kad ne plikšių aš labiausiai išsigandau, o to, kad nežinočiau ką pasakyt vaikams, jei kažką ta tema paklaustų. (Na, jei - kodėl dėdė plikas?, tai pasakyčiau, kad jam gal atrodo patogiau. Arba - triusikų guma nutrūko hihihi.gif Bet jau čia melas gi būtų g.gif ) Smagiausia, kad nė vienas iš vaikų į tuos plikšius nė nesureagavo (ar čia mes, suaugę taip "pasigadinam"?)
Taigi, mane labiausiai gasdina ne pats nudizmas, o nežinojimas kaip pasielgt tokiu nestandartiniu atveju.
Atsakyti
man taip pat jie netrukdo, netrukdo nei moterytes su celiulitu, nei susene diedukai. Nuogas kunas yra naturalu, nereiketu jo gedytis smile.gif
Atsakyti
man jie atrodo trenkti.. doh.gif
Atsakyti