Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

QUOTE(gosas @ 2009 06 05, 10:36)
Na kam patinka tas tegu eina i nudistu pleza ir ten guli kaip nori ten ir ras bendraminciu. Bendram nenoreciau tokiu matyti o pati neturiu tobulos fyguros kad je viesai demonctruociau pris kitus.

Nu neturiu jokiu kompleksu biggrin.gif galeciau nuoga ir polka pasokt lotuliukas.gif (bet nenoreciau lotuliukas.gif ) Ir kad man po nosim hah.gif nuoga subine ar pinpalu makaluotusi.. nu jau ne nenoreciau biggrin.gif feee nugi mes zmones, o gal jau nebe mastau.gif blink.gif
Papildyta:
labai pritariu gosas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2009 06 05, 16:59)
Aš už, nes jie be kompleksų, o tokius žmones vertinu. Pati irgi progai pasitaikius, būtinai ten apsilankysiu.

Be kompleksu tai tie, kurie viesam papludimy nusirengia, o ne nudistu(kuris amzinai apytustis) g.gif
Atsakyti
Tegul vaiksto sau nuogi jei jiems taip gerai smile.gif Visi turime kuna,tik stai poziuris i ji skiriasi:vieni priima kaip naturalia esamybe,kiti gedyjasi kotai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 05, 22:39)
Tegul vaiksto sau nuogi jei jiems taip gerai smile.gif Visi turime kuna,tik stai poziuris i ji skiriasi:vieni priima kaip naturalia esamybe,kiti gedyjasi kotai.. g.gif

Kocia gedytis tiesiog nemalonu , neestetiska, galiausiai nepatogu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 06 06, 12:18)
Kocia gedytis tiesiog nemalonu , neestetiska, galiausiai nepatogu  unsure.gif

O kas cia nemalonu,neestetiska bei nepatogu? bigsmile.gif
Nemalonu,neestetiska nes ne visi "grozio etalonu" standartu,o turintys daugiau ar maziau nukarusius pilvus,celiulita,plaukuotas kojas....? O nepatogu tai cia del savo kompleksu ar trukdo kazkurios nuosavos kuno dalys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 07, 22:38)
O kas cia nemalonu,neestetiska bei nepatogu? bigsmile.gif
Nemalonu,neestetiska nes ne visi "grozio etalonu" standartu,o turintys daugiau ar maziau nukarusius pilvus,celiulita,plaukuotas kojas....? O nepatogu tai cia del savo kompleksu ar trukdo kazkurios nuosavos kuno dalys? biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patinka nudistu papludimy Lietuvoj. Tuscia, nereikia subinem badytis. O buti nuoga nesigedinu - tokia jau gimiau.
Manau, kad nudistu judejimas skatina zmones atsisakyti kompleksu del savo kuno netobulumu, suarteti su gamta.
Ir siaip jau nuogame kune nematau nieko gedinga, negrazaus ar gaslaus. Sitie dalykai tik nuo ziurinciojo suvokimo priklauso.
Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 06 04, 01:32)
Be ju jau nepadoru mirksiukas.gif  o su jais viskas tvarkoj, kad ir tas pats gaunas g.gif
4u.gif

O kas nustato padorumo riba? Viduramziais nuoga moters kulksnis buvo labai nepadoru.
Atsakyti
QUOTE(Keridwen @ 2009 05 22, 18:29)
Ir šiaip įsivaizduokit savo savijautą, jei  ten susitinkate savo viršininką. Ar į akis jam tada žiūrėtumėt? smile.gif

nu tai gal geriau į akis, negu šiek tiek žemiau laugh.gif
Atsakyti
na man jie ir nemaiso, bet, kad pas tokie pliazai nei atskirti, nei kitaip pazymeti doh.gif va visai nesenai buvom prie juros, keliaujam sau smeliuku, vis ziuriu kaip bangos sniokscia ir akys ant kaktos issoko blink.gif blink.gif islipa is juros "Adomas" biggrin.gif vajezau, galvoju, "plafkes"gal zmogui nusmuko, bet apsidairau, o vargeli doh.gif doh.gif aplink isklotines ir pimpalai doh.gif
Atsakyti
I nudistu papludimius nevaikstau, bet kam tai malonumas :ax:lai gulineja g.gif
Atsakyti
Netrukdo ir man schmoll.gif Kiekvieno teisė rinktis 4u.gif (kalbu apie nudistų arba bendrą papludimy) jei žmogui gerai- no problem irnesakyk.gif
Nu bet jei gulėčiau bendram papludimy su vaiku, ir ateitų koks žmogelis, gulinėtų nuogu pimpalu priešais, tai nenorėčiau aggressive.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Man jie taip pat netrukdo bigsmile.gif
Atsakyti